Kızlar merhaba. Şimdi benim tosbağa bir haftadır dönüyor fakat tek tarafa dönüyor diğer tarafa dönmüyor. Ben unutmuşum kızdan bu yana hep böyle mi olurdu dönme işi. Üç ay 18 günlük bir de çabuk yoruluyor yüzüstü tummy time olayında buna çare var mı?
Maşallah erken bile dönmüş, zamanla öbür tarafa da alışır. Şimdi kullandığı taraf kolayına geliyor. Tummy time için ise bence çok da yormamak gerek.
Ya bu instagram anaları çok kafamı karıştırdı bebek yok sağlam oturamaz tummy time yapın diye🤣 sağol balım içim rahatladı
Rica ederim canım ne demek :)
Benimkide oyle soluna dönüyor hep
Toprakta öyleydi zamanla sağ sol alisiyorlar
Çok şükür o zaman canım dedim zayıf mı acaba tek tarafı unutmuşum ben beş sene geçince
Çok normal benimde hemen hemen 4 yıl olmuş sanki sıfırdan çocuk bakıyorum ama baya baya düzen oturttum
Ben bazı günler zorlanıyorum yalan yok canım ama elhamdülillah geçiyor
Zorlanmadan olmuyor ki gülüm arada bende zorlanıyorum salıyorum beni en çok büyüğün eğitim günü öldürüyor bebekle git saatlerce bekle gel maf oluyorum ama inanıyorum bugünlerde çok şükür geçti diyeceğim
Senin yükün her türlü daha fazla canım kendine de dikkat etmen lazım. Arada salmadan inan olmuyor dediğin gibi
1,466,899 soru
24,036,839 cevap
328,969 kullanıcı