Selamlar geçenlerde size eşimle iddia sonucu su diyetine girdiğimden bahsetmiştim. İkinci on güne başlayamadım geçen pazar hamile olduğumu öğrendim ve daha 1 yaşında ikizlerim bi de 4 yas abileri var. Kızlar kizlar kimseye diyemedim daha doktor kese oluşmuş dedi bebek için salı günü gideceğiz tekrar bakalım rabbimden geldi sağlıkla gelir inşallah hayırlı evlat olur. Bu arada ertesi gün hapı içmiştim yaklaşık 6 7 saat sonra kullanmıştım buna rağmen geliyor gelmekte olan. Şimdi size sorum ben gebeliği öğrendikten iki gün sonra çok fazla karın ağrısı kramp yaşadım acile gittik ancak kum dokuyormusum bebekle ilgisi yokmuş bi anda ne olduğumu bilemedim çok kötüydü ağrısı. Şimdi ise nerdeyse 9 aylik hamile gibi karnım felaket sis hazımsızim ne yapmalıyım. Bu arada gebelik çok yeni diye doktor antibiyotik tedavisi falan vermedi bol su iç dedi. Kum dökerken böyle şişlik olur mu başına gelen oldu mu nefes dahi alamıyorum daralıyorum :[
hamileligin ilk zamanlarki sisligidir bence . doktora ertesi gunu hapinictigini soyle bence o sorun olmasin bebege etkisi.allah yardimcin olsun bir yas ikislerle beraber bebek hayirlisi
Söyledim tabii, içtiğim tarihe göre hesapladı bir sorun olmayacağını söyledi allahin izniyle, sagolun Allah yardımcım olsun inşallah
Rabbım kolaylık versin canım geçmiş olsun
1,468,837 soru
24,064,812 cevap
330,311 kullanıcı