33+6 haftalık hamileyim son 1 haftadır bayağı modum düşük ve her yerim ağrıyor dünden beride ayıptır söylemesi bacak aram da vajinamda ağrı var ama kopacak gibi bir ağrı 1 saatirde karnıma adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor ama kısa süreli çıkıyor tekrar ağrıyor ve karnım sert bebek normlde çok hareketli ama 1 saatir sürekli sert olduğu için mi bilmiyorum az hareket ediyor 2.Gebeliğim ilki sezaryen oldu sancı çekmedim o yüzden neye benziyor bu sancılar bilmiyorum belimde sırtım da da ağrı var sizce haftamdan dolayı ağrı normal mi yoksa geçmezse hastaneye gitmekte fayda var mı?
Gebelikte ağrılar normal, hepimiz yaşadık aslında ama buraya sorma gereksinimi duyduğuna göre içine kurt düşmüş, bi hastaneye gidip muayene olmakta fayda var
Evet hep ağrım oluyor ama dünden beri bi garibim hasta gibiyim dünde sancım var sandım belli bir süre sonra geçti ama bugün 1 saattir sık sık karnım taş gibi ve bayağı ağır hissediyorum gebelik şekerim var dün şekerimde düşmedi yüksek değildi çok ama 140 altına çok zor düşürdüm insülinde kullanıyorum ona rağmen böyle oldu şekerden erken doğum riski de var ya dünde düşmeyince sancı olunca korktum
Benim de şeker vardı ve sancıyla sertleşme çok sık olurdu ama ben pek takılmazdım açıkçası, ama sen yine de bi doktora görün ya
Bende de uzun zamandır kasılma sancı çok oluyor da dünden beri sanki fazla gibi geldi biraz daha bekleyeyim geçmezse gideceğim teşekkür ederim canım ❤️
Vakti geldiğinde sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun umarım 🤗
Allah razı olsun canım aminn bütün herkes inşallah 🤲❤️
1,472,820 soru
24,116,577 cevap
333,251 kullanıcı