+5 oy
1,214 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından

Kizlar eltimle ilgili daha önce de post açmıştım neyse cenazemiz vardı geçen gün bende taziyeye gidip eve geldim sonra bana mesaj attı evdemisin diye bende evet dedim yanına gelicem dedi gel dedim bu arada üç aylık evli üç aylık evli bir insanın cenazede ne işi var onu da anlamış değilim neyse yanıma geldi eşim salonda uyuyordu tabi daha önce bunun bir kaç hareketinden şuphelendim kendimj kandirdim olmaz yani dedjm eşim salonda uyurken baktım uyuyor musun dedim ever dedi eltim de gelmiş eşimin gözünün içine bakıyor hani uyiyor mu diye bakicam diyor rahatsız oldum içeriye gel gidelim dedim eşimde yatak odasına gitti biraz geçtikten sonra ben kahve yapmaya gittim oda yanıma geldi ben eşime sende kahve içer misin demek için gittim oda arkamdan ben de. Bakicam hani ne yapıyor dedi ne alaka dedim sen buraya gel dedim mutfağa geldik bana diyor ki keşke sen benim eşimle evlenseydin ben senin eşinle evlenseydim eşine hiç yakişmiyorsun beni gelip isteseydi hayır demezdim falan dedi bende evden kovdum 😤 

Büyük kayinima anlattım durumu kayinim da iki gün önce yanına gitmiş eltimin onu baya bı azarlamais ***** gibi  anlamıyor sanırsın dün de kaynanam bana gelmiş beni suçluyor sen böyle bir şeyi anlatmamaliydin diyor o bir cahillik etti söyledi sen niye söylüyorsun diyor beni suçluyor cahil dediysem de eltim 26 ben 23 yaşındayım   sinirimi o kadar bozdu ki birdaha evime gelmeyin dedim ne sen nede gelinin iyi mi yaptim kötü mü anlamadım beni hatalı gösterdi kusura bakmayın uzun oldu bu arada eşim de eltimden rahatsız baya sevmez onu

41 Cevaplar

+2 oy
(15,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bence sevin içindeki dışa vurmuş Söylemeseydi sen hala normal davranacaktın 

(186 puan) tarafından

Aradığım cevap 👏

-Reklam-
+2 oy
(23,094 puan) tarafından

Oha oha oha. Valla pes. Çok iyi yapmışsın tabi ki 

(186 puan) tarafından

aynn hadsizlere haddini bildirmek gerekiyor bazen 

+1 oy
(1,474 puan) tarafından

Eltinin aklî melekeleri yerindedir inşallah. İnsan öyle bir şey der mi hiç . Tabiki haklısın sen yine sakin kalmışsın başka biri olsa belki saçlarını yolar eline verirdi . 

(186 puan) tarafından

Bu söylediğinden sonra yerinde olduğunu pek düşünmüyorum 🤦

(1,474 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım valla ne desem boş 🙂

+1 oy
(391 puan) tarafından

Aaaa kiz bu eltin baya orus..pu ha senin iyi yapmissin  sakın taviz verme.Keske giderken bir iki vursaydin agzina gerizeklinin.Bak patavatsz falan degil ha bile bile soylemis resmen goz koymus esine.Sakin gorusmeyin.

(186 puan) tarafından

Bide kaynanam bilmiyor diyor bilmeyerek soylemiş bilmiyorsa bu söylediğini nasıl bilipte söylüyor 

(391 puan) tarafından

Hayır edepsz ya o.Bunu bilecek yasta degil ama evlenecek yastami? Ne demek uyuyan adama bende bakicam demek.Gerizkali cok sinir oldum.Valla ezdirme kendini.Bu konuda sakin onuda kayirmasinlar hepsinin hakkindan gel canm.

+1 oy
(5,214 puan) tarafından

Eltin saf düşüncesiz hafiften de gerizekalı galiba. 3-4 yaşında çocuk gibi o ne öyle.

(186 puan) tarafından

Kendini küçük görüyor 

+1 oy
tarafından

Çok şaşkınım tepkine ayakta alkışlanmali helal kız kocasına diyecektin aslında 

(186 puan) tarafından

Kocası da onun gibi ikinci mal 

+1 oy
(2,790 puan) tarafından

Eltin kartelayi hepden koparmiş diyeceklerim bu kadar

+1 oy
tarafından

Ay okurken sinirlerim zipladi nasil.sabrettin ben herhalde o an agziyla burnunu yer degistrirdim zillinin ar damari catlamis sen ona dikkat et bacim kuyruk sallar bi sey yapar boynuzlanma aman aman.

(186 puan) tarafından

Ayy Allah korusun bazı yorumlara baktım bu kadar da olmaz diyenler güzel seneryo yazıyorsun diyenler var görücü usulü üç ay içinde evlendirdilee daha kadının nasıl olduğunu bile bilmiyorlardı kız daha önce nişanı da atilmiş bunu kimseye söylemediler sonradan duyuldu şimdi ise kaynanam üç aylık tanıdığı kişiyi bana savunuyor 

+1 oy
(40 puan) tarafından

Resmen kocanda gözü var ayıp ya 

(186 puan) tarafından

Ya birkaç defa bktigini gördüm görümcem kardeşim gibi çok severim çocukluk arkadaşım da o da gördü eşine sahip çık dedi bana 

+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Saflik fln olabilir mi zekasal olarak 

(186 puan) tarafından

Canım safkik olsa böyle bir şeyi söylemeyi nasıl akıl etsin 

(1,489 puan) tarafından

Ama bazıları ne dedigini bilmez yani

+1 oy
(726 puan) tarafından

Canim en dogru seyi yapmissin bence boyle seyleri ben olsam bende gizlemem rezil ederdim onu o ne bicim soz resmen goz koymus utanmaz ahlaksiz ya ben sinir oldum burda kaynananinda kizmasi lazimdi ona sana deil bide eltin yani senin esini kardesi gibi gormesi lazim ay daha evine koyma 

(186 puan) tarafından

Ahh Kaynanalar 🤦

+1 oy
(1,096 puan) tarafından

Ben ne okudum böyle yani bu durumda ne yapılması gerekiyorsa onu yapmışsın . Resmen kendinj senin eşine , senide kendj kocasına yakıştırmış mide bulandırıcı bir muhabbet yapmış , çok haklısın boşver kaynananın işine gelmemiş kendi kocası olsa ne yapacaktı acaba .

(186 puan) tarafından

Bilmiyorum İnan ki birdaha  yanıma gelmeyeceği kesin 👌

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Eltin m.al mı 

0 oy
(360 puan) tarafından

Eltini kaynına söylemekle iyi yapmışsın valla yılanın başını baştan ezeceksin diye bi laf var harbiden doğru 

Söylemeseydin sana iftira atardı kıskanırdı belli olmaz öyle tiplerin napacağı 

0 oy
(22 puan) tarafından

İyi yapmışsın ağzına sağlık canım KESK birde saçından tutup atsaydin bu Kaynanalar hep böyle mi ya benim ki aynı şeyi bana söyled şuan eltim ile konuşmuyorum konuşmak da istemiyorum 

0 oy
(2,195 puan) tarafından

3 aylık evli taziyeye gidince ne olacak moralimi bozulacak ne alaka

Ayrıca o eltini saçından tutup sürüyerek cikartsaydin keşke

Kaynananda ne genişmis ikisinide sokma evine ikisinede gitme .sen de iyi mi yaptım kötü mü diyorsun ben söyleyim az bile yapmışın yuvan yıkılsin istemiyorsan Eltin ve kaynanandan uzak dur

0 oy
(236 puan) tarafından

Daha neler duyacağız gerçekten. Eşi duysa ne hale gelir adamcağız 

tarafından

Adam duymuş 2 gün sonra gezmeye götürmüş falan hikayeye inandiniz mi siz ya

(186 puan) tarafından

Canım eğer zaten adam da ***** olmazsa yanına koymaz sırf 

0 oy
tarafından

Ben ne okudum yaa kesinlikle asla görüşme birdaha bu dengoyla 😲

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Yok artık ya yuh yani iyi yapmışsın az bile neyini savunuyor lar onu da anlamadım 

0 oy
(5,205 puan) tarafından

Allah yardimciniz olsun ben bana aileme zarar getirecek birini sokmam evime haklisin kocasi ne diyo bu ise 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 642 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 563 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 334 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,724 cevap

333,219 kullanıcı

...