Kizlar eltimle ilgili daha önce de post açmıştım neyse cenazemiz vardı geçen gün bende taziyeye gidip eve geldim sonra bana mesaj attı evdemisin diye bende evet dedim yanına gelicem dedi gel dedim bu arada üç aylık evli üç aylık evli bir insanın cenazede ne işi var onu da anlamış değilim neyse yanıma geldi eşim salonda uyuyordu tabi daha önce bunun bir kaç hareketinden şuphelendim kendimj kandirdim olmaz yani dedjm eşim salonda uyurken baktım uyuyor musun dedim ever dedi eltim de gelmiş eşimin gözünün içine bakıyor hani uyiyor mu diye bakicam diyor rahatsız oldum içeriye gel gidelim dedim eşimde yatak odasına gitti biraz geçtikten sonra ben kahve yapmaya gittim oda yanıma geldi ben eşime sende kahve içer misin demek için gittim oda arkamdan ben de. Bakicam hani ne yapıyor dedi ne alaka dedim sen buraya gel dedim mutfağa geldik bana diyor ki keşke sen benim eşimle evlenseydin ben senin eşinle evlenseydim eşine hiç yakişmiyorsun beni gelip isteseydi hayır demezdim falan dedi bende evden kovdum 😤
Büyük kayinima anlattım durumu kayinim da iki gün önce yanına gitmiş eltimin onu baya bı azarlamais ***** gibi anlamıyor sanırsın dün de kaynanam bana gelmiş beni suçluyor sen böyle bir şeyi anlatmamaliydin diyor o bir cahillik etti söyledi sen niye söylüyorsun diyor beni suçluyor cahil dediysem de eltim 26 ben 23 yaşındayım sinirimi o kadar bozdu ki birdaha evime gelmeyin dedim ne sen nede gelinin iyi mi yaptim kötü mü anlamadım beni hatalı gösterdi kusura bakmayın uzun oldu bu arada eşim de eltimden rahatsız baya sevmez onu