+5 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

Kizlar eltimle ilgili daha önce de post açmıştım neyse cenazemiz vardı geçen gün bende taziyeye gidip eve geldim sonra bana mesaj attı evdemisin diye bende evet dedim yanına gelicem dedi gel dedim bu arada üç aylık evli üç aylık evli bir insanın cenazede ne işi var onu da anlamış değilim neyse yanıma geldi eşim salonda uyuyordu tabi daha önce bunun bir kaç hareketinden şuphelendim kendimj kandirdim olmaz yani dedjm eşim salonda uyurken baktım uyuyor musun dedim ever dedi eltim de gelmiş eşimin gözünün içine bakıyor hani uyiyor mu diye bakicam diyor rahatsız oldum içeriye gel gidelim dedim eşimde yatak odasına gitti biraz geçtikten sonra ben kahve yapmaya gittim oda yanıma geldi ben eşime sende kahve içer misin demek için gittim oda arkamdan ben de. Bakicam hani ne yapıyor dedi ne alaka dedim sen buraya gel dedim mutfağa geldik bana diyor ki keşke sen benim eşimle evlenseydin ben senin eşinle evlenseydim eşine hiç yakişmiyorsun beni gelip isteseydi hayır demezdim falan dedi bende evden kovdum 😤 

Büyük kayinima anlattım durumu kayinim da iki gün önce yanına gitmiş eltimin onu baya bı azarlamais ***** gibi  anlamıyor sanırsın dün de kaynanam bana gelmiş beni suçluyor sen böyle bir şeyi anlatmamaliydin diyor o bir cahillik etti söyledi sen niye söylüyorsun diyor beni suçluyor cahil dediysem de eltim 26 ben 23 yaşındayım   sinirimi o kadar bozdu ki birdaha evime gelmeyin dedim ne sen nede gelinin iyi mi yaptim kötü mü anlamadım beni hatalı gösterdi kusura bakmayın uzun oldu bu arada eşim de eltimden rahatsız baya sevmez onu

41 Cevaplar

+11 oy
(8,663 puan) tarafından

eltin mal falan heralde kusurabakmada oyle birsey denirmi zekasinda bir sorun var sanirim

(150 puan) tarafından
+1

Kocası da adam olsaydı o laf üzerine bugün karısını gezdirmeye götürmüş cenaze de yakın akraba olmadığı için  sadece kaynanamin uzak yakini

(8,663 puan) tarafından
+1

sen kicasina soyledinmi ben o kismi anlamamism diger kaynina anlattin sandim. kocasi nunun boyle dedigini duyup bilip de karisi olarak evinde tutmaya devam ediosa o da bi ayri degisik

(150 puan) tarafından
+1

Kocası da biliyor 

(8,663 puan) tarafından
+1

ozaman senin yapacagin bisey yok kicasini kimle boynuzlarsa biynuzlasin .kim ne diosa desin kocama goz diken benimle ayni ortama gelmesin de kaynanan kaynin o bu konu komsu kim ne duymus ne biliosa artik  sen laf yayma millete o kisi ile gorusme bence ne evine al nede baska yerde. atiyorum kaynanan gttin orda karsilastiniz al kocani cocugunu cik gt. kocama goz diken kisiyle bizim ayni ortamda ne isimiz var firsatini bulsa gelip koynuna girecek de lafi koy cik

(150 puan) tarafından
+1

Zaten aynı şekilde kimse evime gelmesin dedim 

-Reklam-
+8 oy
(2,451 puan) tarafından

Çok rahatsız edici bir durum söylediği şeyler de hoş değil kovmak ve eşine söylemek ile iyi yapmıssnz tek anlamadığım konu 3 aylık evlı birisi cenazeye gidemiyor mu 

(150 puan) tarafından
+1

Gidiyor ama tavırlarını görseniz gitmesini istemezsiniz

+6 oy
(135 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın 

İyi bile sessiz kalmışsın saçını başını yolarım 

(150 puan) tarafından
+1

Onu yapamadim işte  keşke yapsaydım 

+5 oy
(1,274 puan) tarafından

İyi yapmışsın böylelerini rezil edeceksin birdaha yapmasınlar az bile yapmışsın Ahlaksiz

(150 puan) tarafından

Sen eşini sevmiyorsan niye evleniyorsun onu da anlamış değilim 

(1,274 puan) tarafından

Yani bu lafı söylemek için ya s*lak deli olması lazim yada ahlaksızkucuk te değil yaşı 

(150 puan) tarafından

Bunlar görücü usulü evlendi ***** da olabilir üç ay içinde hem nişan hemde düğün oldu 

(1,274 puan) tarafından

Rabbım kötü niyetlilerden korusun cumlemizi

+4 oy
(1,680 puan) tarafından

İyi senaryo yalnız 

(2,550 puan) tarafından

Merak edip eski postuna baktım da , kadın kocasından seni kıskanıp nasıl böyle birşey der ki ? 😉 Nereden tutarsan tut elinde kalıyor ya

(1,680 puan) tarafından

Bu aralar senaryolar arttı, o kürtaj için post açan kadın da fake çıktı mesela. 

(2,550 puan) tarafından

Oha ciddi misin ya ben ne kadar çok üzülmüştüm ona 

(150 puan) tarafından

Canım zaten yorumları okusan anlarsın görücü usulü bir evlilik onlarınki kızın nasıl biri olduğunu bile bilmiyorlar üç ay içinde evlilikleri oldu üç aylık da evliler  ve sevmemesi de normal   yani her şeyi elestiryorsunuz yalan diyorsunuz  nereden biliyorsunuz yalan olduğunu  

(150 puan) tarafından

İşte bende anlasam nasıl bir tip olduğunu böyle bir şey dedi  sonra da kocan keşke benim eşim olsaydı diyor     zaten belirttim de geçen posta açmıştım anlamdim artık ne tip bir insan olduğunu  gorumcemle çarşıya çıksa  bak bu erkekler bana bakıyor diye görümceme der s*****ya

+4 oy
(236 puan) tarafından

Yani bence de cahilim etmişsin yani anlatmaya ne gerek var. Evinden kovdun bir daha eve almazsın olur biter yani bu kadar rezilige gerek yoktu bence, bu arada neden 3 aylık gelin cenazeye gelemez onu da anlamış değilim 

(150 puan) tarafından
+1

Yakın akraba cenazesi olmadığı için uzaktan 

+4 oy
(1,430 puan) tarafından

Ben ne okudum yaa sen şaka mısın 😱😱😱 yok artık

(150 puan) tarafından

Şaka değilim gerçek 🤷

+4 oy
tarafından

Ay canım benzer bı olayı bende arkadaşında yaşadım. Kuzenine benim eşimle sevgili olduğunu anlatmış eskiden aramada bakıyor falan diye laf çıkarmaya çalışmış Allah korusun boylesinden eşime dedim eşim sinirlendi ne diyorsun yok öyle bişe diye uzaklaştık bizde. Gene benimki arkadaştı sildim attım seninki yakın akraba. Tövbe koyma kapına iyide yapmışsın ilerde adını cikariror eşinle farketmez iyi olmuş millet kimin neye niyeti olduğunu bilsin. Sıkıyorsa gitsin kendi eşine desin ben senin abinle evlenseydim sen yengenle diye. Kaynananda sana değil ona kızsın bu cahillikle söylenecek lafmı. Ay valla sinir oldum iyide etmişsin kovmuşsun evinden oh olsun. Millete ağzının payınıda güzelce veriyorsun helal olsun. 👍

(150 puan) tarafından

Allah böyle kötü niyetli insanlardan korusun bizi 

+4 oy
(562 puan) tarafından

Çok güzel demişsin sakın ama sakınnnn evine alma . Erkeğin aklı yok bir şekilde çeker kendine kadın . Uzak dur bacım uzakkk dur. 3 ayda bir de bu cümleyi kuruyor.  Desem ki kocasından zulm görmüş kötü bir koca senin kocan iyi hadi öyle düşünsün ama bu şekilde cidden eltin aranıyor yaniiii kaş.arrrr 

(150 puan) tarafından

Eşim tek başına evde kalmıyordu bu ***** bir bakmişsin gelmiş iftira falan atar diye eşim de namazın da niyazinda birisi

+4 oy
(3,433 puan) tarafından

Ayyy kendimi senin yerine koydum da sanırım o kadını saçından tutardım dışarıya atardım ve kendi telimden ve eşimin telinden heryerden engel atardım nasıl böyle bir cümle kurar yaa Allah ıslah etsin edepsizlik etmiş 😡😡

(150 puan) tarafından

Numarası eşimde kayıtlı bile değil 

(3,433 puan) tarafından

Çok iyi olmasında böylelerinden uzak durmak daha hayırlı 

+4 oy
(9,194 puan) tarafından

Apaçık gerizekalı ne demek senin kocan benimki olsaydı ya birdaha ne evime alır nede yüzüne bakardım utanmaz 

(150 puan) tarafından

Birdaha evime gelme dedim heryerden engelledim zaten eşim ona pek ısınamadığı için numarası bile kayıtlı değil onda

(9,194 puan) tarafından

Bizdede numaralar kayıtlı değil çokta lazım olduğunu düşünmüyorum açıkçası 

+4 oy
(4,592 puan) tarafından

Zekası aklı normal bir insan bunu demez . Akli dengesi yerinde değil onun. Bunu kaynana değilde direk kaynına söyleseydin keşke . bide kaynana ne demeli kapının önüne koyacağı yerde seni suçluyor

(150 puan) tarafından

Ay kayinim da adam olsa bugün karısını gezmeye götürmüş nasıl bir kafadalar anlamış değilim normal görüyor bunu herhalde

+3 oy
(4,414 puan) tarafından

Kaynın bunu duyup iyi boşamadı kadını 

(150 puan) tarafından

Kız ne boşamasi daha gezmeye götürdü 

+3 oy
tarafından

Saçını başını yolmadigina dua etsin 

(150 puan) tarafından

Bide şaka etmişim diyor. 😤

+3 oy
(16,728 puan) tarafından

Bu gerçek mi 🤔 gerçek olmadığını düşünmek istiyorum da

(150 puan) tarafından

Maalesef gerçek 🤷

+3 oy
(164 puan) tarafından

Aynısı bizde de oldu eltim boşandı kocasını aldattı başkasıyla boşandıktan hemn sonra evlendi kız yanlış anlama köpek ulaşamadığı kemiğe havlar mks onun kkide k hesap

(150 puan) tarafından
+1

Zaten bu lafı soylediken birkaç gün önce keşke ben ortanca gelin olsaydım daha güzel falan diyordu evliliğinin ikinci haftasında kocasına ben abinin eşinden nefret ediyorum diyordu kıskanıyorum onu keşke onun olan herşey benim olsaydı diyordu kayinim la aram iyiydi eskiden bana gelip söyledi şimdi ise karısı yüzünden benimle konuşmaz oldu

(3,071 puan) tarafından

Aileye nasıl bir yılan sokulmuş farkında mısınız acaba😳 bu laflar normal değil. Akli dengesi yerinde olan biri gibi gelmedi bana

+3 oy
(1,618 puan) tarafından

Okurken sinir krizi geçirdimm neden saçını başını yolup eline vermedinn bu ne sakinlik

+2 oy
(267 puan) tarafından

Ne kadar ahlaksizca bisey insan boyle biseyi kendine nasil yakistiriyor bide evli ve eltin vallah kadinin yerine ben utandim bence sende dogru olani yapip soylemisdin insanlarin sagi solu belli olmuyo heleki bu zamanda

(150 puan) tarafından

İnan ki hatalı çıktım söylediğimde şimdi onu evimden kovduğum ve onlara böyle bir şeyi bana soyledgi için onu haklı beni haksız buluyorlar onun tek bahanesi kötü söz olduğunu bilmiyordum şaka yaptım dedi inandılar 

(267 puan) tarafından

Boyle birseyin sakasimi olur ya ne kadar genis insanlar sen sikma canini kim ne dese desin sen dogruyu yaptin 

+2 oy
(292 puan) tarafından

Kız senden büyük niye cenazeye gitmesin 

Evet söylediği hiç normal değil ama bence karşı tarafında dinlemek lazım yorumlara baktım gezdirmeye götürmüş bunun üstüne falan demişsin demeki kocasına durumu izah etmiş götürmüş resmen götürmüş diye kıskanmaşsın evden kovmuşsun zaten iyide yapmışsın ama bence eksiklik var bu konuda hiç bir erkek bunu idrak edip karısını gezdirmeye götürmez 

(150 puan) tarafından

Zaten yorumlarda belirttim cenazeye bende gitmedim kayananim uzaktan bir tanıdığı ölen kişi ki cenazeye gitti orda kalsaymiş ne ikide bir ya görümcemin yanına yada benim yanıma zırt pırt geliyor    bu kelimenin bir açıklaması olamaz çünkü şakası bile hoş değil şahsen ben kocası olsaydım şaka da bile olsa sen beni beğenmiyorsun  başkalarında mi gözün var derdim  he kisanmak konusuna gelince de kiskanmadim zoruma gitti böyle bir şey söylüyor kaynanam gelip büyüklük yapsaydın da idare etseydin  diyor bana halbuki benden büyük eltimin savunması da kötü bir söz olduğunu bilmiyordum şaka yapmışım diyor eminim kocasını da tanısan öyle demezsin dediğim gibi görücü usulü evlendi kayinim üç ayda düğünü oldu   evlenmeden önce arkadaşları ona karısı olsun nefes alsın yeter onun için diyordu yani onun kocalık görevi yapmadığı belli

+2 oy
(1,162 puan) tarafından

Öyle dedi asla normal bir şey değil ama senınde yaptığın normal değil uyarırsın bir daha muhattap olmazsın. Kovmak ne sankı eşine saldıracaktı da yakaladın gibi yaptın. Ve pek inandırıcı gelmedı öyle bir şey dediğine 

Konuyu da amma büyütmüşsün hiç gerek yoktu. 

(150 puan) tarafından

İnanmy bilirsin ama başına gelseydi belki daha kötüsünü yapardın uyarma kısmına da zaten iki kere uyardim telefonumu kaldırıp benle eşimin mesajlarına bakmak nedir bide yemedik eşini diyor  evet büyüttüm konuyu çünkü kayinina göz dikmek de ne hayla doğru düzgün tanımıyorum kızı nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum sırf eşim mobilyacı ve elbise dolabını tamir etti diye benle eşimin arasını bozmaya çalışıyor sana hiç yardım etmediği kadar benim mobilyalarında ilgilenmiş diyor  ben böyle insanlardan herşeyi beklerim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 578 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 588 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde gezginkiz (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya4161 (4,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,078 cevap

326,337 kullanıcı

...