+2 oy
358 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (244 puan) tarafından

Yemek takımı nasıl 12 kişilik 7800 den geliyor 

image

9 Cevaplar

+2 oy
(569 puan) tarafından

Kare tabakaların köşelerinin daha çabuk kırıldığını söylüyolar ama sen bilirsin gene

(9,079 puan) tarafından

kesinlikle benim ceyizdekiler karacaydi iki kullandim catladi  citladi kare idi. makinaya bile duzgun yerlesmiyo . cok sacma bilsem almazdim

-Reklam-
+1 oy
(6,811 puan) tarafından

Kare tabak köşelerden çabuk kırılıyor makinede benim de kahvaltı takımı kare kırıldı köşelerden hep

+1 oy
(6,773 puan) tarafından

Kesinlikle kara tavsiye etmiyorum 

Hem çabuk kırılıyor 

Hem bulaşık Makinesinda su döndürüyor ve pervaneyi kira biliyor makinaya dizmesi bile işkence o yüzden ben kahvaltı takimimi kullanmıyorum 

+1 oy
(4,986 puan) tarafından

şık bir takım ama arkadaşlara katılıyorum, yuvarlak model tercih et. 

+1 oy
tarafından

Buna benzer kahvaltı takımım var ram bir hayal kırıklığı birde karaca pişmanlıktır benimkisi Emsan 

Kare tabaklar makinaya atılmıyor ve zor 

+1 oy
(6,721 puan) tarafından

Kare alma ben aldım kırıldılar hep bulaşık makinesinde suyun etkisiyle dönebiliyor sonra pervane çarpıp kırıyor parana yazık 

+1 oy
(17,209 puan) tarafından

Canim bu zaten günlük takım gibi. Yani ekstra salata tabağı falan yok. Ben sana madam Coco dan almanı tavsiye ederim. Çok uyguna geliyor. Modelleride güzel bence. 12 kişilik yerine 24 kişilik alabilirsin dediğin paraya. 

0 oy
(391 puan) tarafından

8 yıllık evliyim falez marka kare yemek takimlarim sureklide kullanıyorum 1 tanesi bile kırılmadı makineye de koyuyorum hic zorluk yasamadim.Yuvarlak yemek takımlarını hic sevmiyorum tercih meselesi canm.Fiyat olarak bilmiyorum diger markalari ama 12 kisilik içinde farkli seylerde oluyor ekstra servis tabagi corba tenceresi tuzluk gibi.

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Ayy herkes kırılır demiş kareler için ama benim Emsan kahvaltı takımı ve yemek takımım kare 8 senedir bir hıc şekilde kırılma falan olmadı asla solmadida ama markadan markaya degisebilir onu bilemem 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 164 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,494 soru

24,111,980 cevap

333,005 kullanıcı

...