+2 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,209 puan) tarafından

Hamilelik boyunca pek kıyafet almadım çok biçimsiz duruyor gecen alt üst takım aldim patlayacak gibiydi üstümde çok severek aldım içine girmem için kilo vermem lazım. Doğumdan sonra ne yapmamı önerirsiniz? Sezaryen doğum olacağı için 10 gün boyunca sıvı yemekler ile besleneceğim neler önerirsiniz?

5 Cevaplar

+1 oy
(26,044 puan) tarafından

Bebegi bakarken kendiliğinden gidcek kilolar. Ozellikle yalniz bakcaksan:)

20 kilo almistim eskisine dondum 

(1,209 puan) tarafından
+1

Evet yanliz olacağım ikinci çocuk birde 🤭 umarım gider bir sürü bana bakan yeni kıyafetlerim var😂

(569 puan) tarafından

O dediğin herkes için geçerli değil malesef, bende hamileyken 15 kilo vermiştim, emzirirken hepsini geri aldım 😅

-Reklam-
0 oy
(4,789 puan) tarafından

Bünye meselesi iştah meselesi. Kimisi emzirirken hemen veriyor ekstra bir şey yapmamasına rağmen. Kimisi tam tersi emzirirken iştah açılıyor tatlı krizleri derken kilo alıyor ben maalesef 2nci kategorideyim:))) 15 kg almıştım kızım 3.570gr doğdu zaten doğumdan sonra 9 kg verdim yani vermem gereken 7 kg filan vardı belki 2 ay boyunca dişimi sıksam giderdi ama vermek yerine üstüne 7 kg aldım.  Kızım 11 aylık yeni oldu ve daha ancak 5.5 kg verebildim tiroid + kansızlık vitamin eksikliği metabolizmam çok yavaş. 

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Akşamları bisey yeme

bol bol şu iç ödem atilsin

Tatli fazla tukentmemeye çalış 

Ben böyle yaptım 59 dayım şuan 

Biraz gobekle basen kaldı bakalım onlar nolacak

72 den 59 a dustum

0 oy
(9,080 puan) tarafından

herseyden once on gun sivi yemek diye birsey yokki oyle bir kural. gaz yapacak sey yeme yeter. ilk gun corba komposto biskivi petibor veriyorlar ameliyat sonrasi aksam. ertesi sabah peynir zeytin ekmek yumurta normal kahvalti veriyorlar gazini vikarirsan tuvalete cikar buyugu yaparsan. sinra zaten serbets tavuk salata  kofte salata yogurt mogurt yumurta yesillik peynir zeytin hersey yersin normal standart saglikli yasam diyeti yaparsin . sivi beslenmek diye birsey yokki. tam tersi beslenmessen proteinden eksik kalirsan toparlanman da zor olur. onun harici zamanla gider  ilk dogumda 20 kilo aldim hastaneden eve gelene kadar iki gunde 7 kilosu gitmisti zaten.

ikinci dogumda toplan 9 kilo aldim. 10 gun icinde tum kiloyu verdim hamile kaldigim kilodaydim skiniy dar kotlarimi fişkirik miskirik olmadan belden gobekden pirtlama olmadan rahatca giydim hic dogurmamism gibi 😂

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Yemiyorsun yemeyince çok güzel gidiyor ilk 15 günde 10 kılo gıttı 2 ay içinde eski kıloma döndüm sana bolbol ye sütün olsun derler bn buna inanmıyorum süt bebek emince düzenli uyku ve su içme ile artıyor bnce gerisi faso fiso

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
+1 oy
4 cevap 395 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,473,974 soru