0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Eveet kızlar sonunda 9 aylık hamilelik sürecimin yarın çok şükür sonuna varıyorum minik oğlumu kucağıma alıcağım için çok tarifsiz duygular hissediyorum ama 1 haftada yarım cm açılma olduğu için kendi sancımı beklemek istemedi doktorum 3 cm açılmam var ve 40 haftalık oluyoruz yarın birde iri bie bebiş beklersek sezeryan olma ihtimalin %99 dedi ve suni sancıya karar verdik suni sancı olucak ama epiduralde olucak suni sancı verilen güzel minnoş annelerim suni sancı hikayelerinizi anlatırmısınız iyi veya kötü başıma gelicek olanları bilmek istiyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kısa ve nett çok zordu yaa öldüm
(50 puan) tarafından
Çok sağol kuzum ya valla kendimi odakladım çok kötü diye :D yapcak bir şey yok ama
tarafından
Ben öyle çok doğumdan korkuyordum ki tabi çok zor ama düşün sadece bir kaç saat çekiyorsun bebek çıktığı an herşey bitiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım suni sanci ile doğum yaptım ilk doğumum olduğu için acikligim olmuyordu 7 ekimde sabah 9 da girdim suni sanci taktılar 8 ekimde akşam Altıda oldu o sancılarla  biraz zor bide nst  ye bağlı ve uzanınca daha fazla hisediliyir allah  yardımcın olsun inanki bebeğini gördüğün zaman herşey bitiyor  allah yolunu veriyor  korkma 
(50 puan) tarafından
Hiç açıklığın yok muydu benim 3 cm açıklığım var 1 gün çekmem herhalde ya
tarafından
Yoktu canim
(4 puan) tarafından
Benim de seninki gibi uzun sürdü canım ve korktum uzun sürdü diye. Bebişte herhangi bir sıkıntı yok değil mi?
0 oy
(163,354 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 
(50 puan) tarafından
Sağol bitanem
0 oy
tarafından
Canım 40+1 de hiç şansım yokken suni sancı aldım 4 saat bebek iri ise neden seseryan olmuyorsun. Dayanilmicak gibi değildi lakin bebeğimin kalp atışları düştüğü için seseryana alındım acil
(50 puan) tarafından
Sezeryan da daha zor toparlanılıyor diye normal istiyorum kuzum
tarafından
Valla canım sezeryan oldum akşamına kantine kahve içmeye indim ertesi gün hastane merivenlerini 5 kat asansörsux indim
(50 puan) tarafından
Maşallah kız
0 oy
tarafından
Sabah 7 den akşam 9 kadar kendi sancim vardı akşam 9 da dayanilmicak hale geldi açıklığım halde 1 cm di .

Akşam 10 da kendi sancimin üstüne verdiler suni sancıyı,ilk 3 dk da bir sancı giriyordu son 1 saat 2 dk bir girdi son yarim saat sürekli girdi gece 1 de doğum yaptım .

Dayanilmicak bir sancı ama dayanıyorsun. 

Ben hep besmele çektim eşim elimi tuttu anca öyle yani
(50 puan) tarafından
Keşke ilk baştan suni sancı taksalardı dediğin oldu mu hiç
tarafından
Yo neden olsun benim en başta kendi sancim adet sancisi gibiydi ;) hatta sancı çekerken kahvemi içtim evimi temizledim duşa girdim yemeğimi yedim akşama kadar böyleydi 5 dk da bir adet sancisi gibi sancı giriyordu ;) akşam 9 dan sonra birden dayanilmicak sancim girdi dedim heralde acilmam çok olmuştur.

Halbuki hala olmamış bu yüzden suni sancı takıldı yoksa rahattım akşam 9 a kadar :) 1 saat dayanilmicak halde kendi sancımi çektim üstüme nisanım geldi ama açılma yoktu işte
(50 puan) tarafından
Benim açılmam var 3 cm inşallah suni sancıyı o kadar uzun süre çekmem
tarafından
Bence en kısa ben çekmişim akşam 10 ve 1 :) kimisi daha fazla çekiyor
(50 puan) tarafından
Maşallah sana :D darısı başıma :D
0 oy
(657 puan) tarafından
Kocama küfür etmekten sesim kisilmisti o nasil bir sanciydi allahim :/ rabbim yardim etsin mafolmustum makyajli girdigim doguma gulyapani olarak cikmtim :))))
(657 puan) tarafından
Ben o sancinin etkisiyle 2 doğurdum sanimdim bi ciktim tansiuonum dusmus kaynanam bebegim fiye seviyodu bende hanim hanim onlar benim cocuklarim demisim bayilmisim esimde videom var bakar guleriz :))))
(657 puan) tarafından
Ay canim benim ne mutlu bana :)
(50 puan) tarafından
Yağız paşa benimde sonum o sanırım :)))
(657 puan) tarafından
Allah korusun cnim benim :)
(50 puan) tarafından
Allaha şükür benim doğumum çok kolay oldu kuzun
0 oy
(73 puan) tarafından

Çok zor sancı ama bebegin kafası çıkana kadar bütün sancı ondan sonra kalktım bebeğin elime verdiler odaya yürüdüm gittim hiçbir şey olmamış gibi:)<3

(50 puan) tarafından
Bebeği gördükten sonra unuturum zaten ben
0 oy
(70 puan) tarafından
Allahım herkesi bi avazda kurtarsın inşallah benim ki çok tuhaf bi dogum hikayesi eşimle hep saate baktığımızda çift rakamlara denk gelirdik 15:15 17:17 gibi bunda bişey var derdik hep nikah tarihimiz 27 haziran saat 11:11 38 saatlik aç susuz nst cihazına bağlı tek başıma yastık parcalarken suni sancinin verdiği izdirapla 27 temmuz saat 11:11 de oğlum geldi ama o günleri hiç unutamıyorum 2 gün suni sancı cekmisim hemşire 1 tane meyve suyu 3 tane petibor bisküvi almış gelmiş bunları ye de sütun gelsin dedi kahkayi bi basmisim dalga mi geciyonuz diye
(50 puan) tarafından
Suni sancı verildikten sonra yemek yiyemiyor musun yarın aç karnına mı gitmem lazım yani
(70 puan) tarafından
Bilmiyorum bana vermediler sürekli serum takiliydi
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına al canım sana tavsiyem kimsenin doğum hikayesini dinlememen boş yere korkarsın daha çok Allah sabrını verir her doğum kişiye özel derler acı da öyle 
(50 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (716 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 882 göst.
+1 oy
6 cevap 339 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy