+2 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kızlar ilk hafta 4 kilo yakın verdim güzel ilerledim ama 2 haftadır kilo mu sürekli aynı uyuyorum birebir uyuyorum kaçamak yapmıyorum suyumu içiyorum bol bol sirkeli suyum içiyorum yeşil çay mı içiyorum ekmek sadece günde 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum neden böyle olduğunu bilemiyorum o yüzden çok moralim bozuluyor yani bir şey emek verip karşılığını alamamak çok üzüyor beni 98 kiloydum şuan sürekli 94 um

13 Cevaplar

+1 oy
(4,541 puan) tarafından

D vitaminin dusukse kilo verilemiyor bir baktir istersen basima gelmisti cunku duzelince verebilmistim

(107 puan) tarafından

Aaa bak onu bilmiyordum cnm bnm baktirayim ya bı teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(1,962 puan) tarafından

kilo alırken de verirken de kesinlikle duraklama dönemleri oluyor. beslenme aynı olsa bazen duraklama oluyor. çocuklarda farkediyorum ben en çok bu durumu. aynı yediriyorum sürekli dikkatli yüksek kalorili ama bazı aylarda asla ama asla kilo almıyorlar hatta arada verdikleri bile oluyor. sonra bi bakıyorum bi sonraki ay şaşırtıcı derecede artış oluyor. doktora sordum; çocukları 3 ayda bir tartın dedi. duraklama dönemleri ve atak dönemleri oluyormuş. bence bu durum diyette de böyle. duraklama ve atak dönemleri var o nedenle istikrar çok önemli. işe yaramıyor diye diyeti bırakma sakın. bence şuan duraklama dönemindesin.

tabi uzman değilim çevremden ve kendimden tecrübelerime dayanarak yorumladım

(107 puan) tarafından

Yok gerçekten ve çok doğru diyorsun canım benim gerçekten de duraklama dönemi var ama hani ilk haftalarda olduğunu zannetmiyorum ben bunun ya hani belli bir kiloya ulaştıktan sonra diye biliyorum benim hani ilk 3 haftadır uğraşıyorum 2 haftada veremiyorum ya İlk haftalarda da olabilir mi ki bilmiyorum ya ama moralim bozuluyor 

(1,962 puan) tarafından

Çok da bildiğim bişey değil ama belki oluyordur öyle de

+1 oy
(8,997 puan) tarafından

zaten ilk haftada bir aylik kilo vermissin . odem modem gtmis vs. kilo yuksek olunca ilk hafta şoka ugramis bunye .haliyle bikac hafta adapte olacak diyete normal yani bir ayda vermen gerekeni ilk hafta vermissin. her hafta 4 kilo versen bir ayda 16 kilo eder zaten imkansiz ki zaten bu

0 oy
(2,923 puan) tarafından

Adet dönemin yakındır 

(107 puan) tarafından

Canım koldan korunma yöntemi için koldan spiral taktırdım dengemi değiştirdi taktırdım yaklaşık 2 ay adet olmadım şimdi oldum 25 gündür ki adetim kanama kesilmiyor acaba ondan mı bilmiyorum ama irade ediyorum sonuc alamıyorum ya çok üzüyor beni

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Ilk haftada fazla kilo vermissin bu da normal degil bana gore, yürüyüşte yapıyomusun? Kan tahlili yaptırdın mı hiç kuzenimin vitaminleri düşük olduğu için verememişti

0 oy
(22,570 puan) tarafından

Duraklama dönemi olurmuş o dönemde olabilirsin 

0 oy
tarafından

Bende öyleydim tesadüfen değerlerimin düştüğünü öğrendim dahiliyeye gidecem öylelikle tekrardan devam edecem inşallah 

Bence sende baktir değerlerine canim

(4,464 puan) tarafından

Hangi değerlerin düşük acaba benim hem tiroid hem anemi hem b12 d vitamini düşük aylardır uğraşıyorum haftanın 5 günü spor 2 küçük çocuk ama banamisin demiyor. Haftada 500 gr gidiyor en fazla çoğu zaman o bile gitmiyor :( 87.4 ile başladım şuan 82.5im 70 olsam yeter fazlasında gözüm yok 

tarafından

Benim de anemi çok düşük canım kendimi bildim bileli düşük hep ilaç kullanıyorum doğumda bile torba torba kan takviyesi yapıldı ancak oyle doğurdum şimdi de doktor araştırılsın diyor altımda yatan bir hastalık olabilir diyor 

0 oy
(5,646 puan) tarafından

Bazen duraklama donemi olabilir. Diyetin icerigini degistirmenizi oneririm. Mesela ekmegi kesin ya da 1 dilimr dusurun. Vucut direnc gosterebilir.

0 oy
(4,464 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ayni durumdayım aylardır uğraşıyorum 87.4 ile başladım kaç aydır ancak 82.5 gördüm bu sabah. Haftanın 5 günü spor gunde 2 öğün 1 ara öğün derken. Metabolizmam çoook yavaş hem tiroid hem kansızlık hem de ve b12 vitamin eksikliği var ve bunların hepsi kilo vermeyi zorlaştırıyor:) bende bıktım usandım aylardır uğraşmaktan kimisi bir ayda 7 kg veriyor nerdeee 5 kg versem bir ayda şükür namazı kılacağımm

0 oy
(644 puan) tarafından

Spor yapıyor musun birde farklı bisey yapıp vücudunu soka uğratman gerek bende vermeye çalışıyorum ama emzirdigim için yapabildiğim şeyler kısıtlı biseyler icebilsem çoktan vermistim de 

(644 puan) tarafından

Kabak detoksu yapabilirsin 3 gun

0 oy
(1,616 puan) tarafından

Zamanında 30 kilo vermiş biri olarak yazıyorum. Vücut yeme düzenine ve günlük akvitelerine alışıp gerekli kaloriyi yakmamak için direnç gösterir. Ben haftada bir gün bir öğün off veriyordum kendime yani canım ne cektiyse onu yiyordum o öğünde sonrasında kaldığım yerden devam ediyordum. Tabiki bu süreçte kan değerlerin çok önemli. Eğer vitamin değerlerin düşükse ne yaparsan yap olduğun yerde sayarsın. İlk işin kan ve vitamin değerlerine baktırmak olsun. Sonra kilo ve boyuna göre günlük yakman gereken kaloriyi hesapla. O kaloriyi yakmaya calıs. Evde egzersizler yapabilirsin. Ben Chloe thingin ücretsiz programlarını yapıyordum. Protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratı sıfırlama. Ama olabildiğince azalt. Ödem attırıcı içecekler iç. Yeşil çay tek başına yeterli gelmeyebilir. Dukan birası dene. Bol eksiler diliyorum 

0 oy
(950 puan) tarafından

Asla basenden kilo vermeyen ben gluteni keseli bacaklarim çubuk gibi oldu

(1,081 puan) tarafından

Nasıl zayıflafınuz pekş 

(950 puan) tarafından

Benim kızımın çoklu besin alerjisi var emzirdiğim için kendimde diyet yapıyorum 0 gluten hic yemiyorum 

0 oy
(168 puan) tarafından

Kayısı çayı ve kiraz sapı çayı kaynat iç 15 gün dene çok güzel sıvı ödem atarsın veririsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
7 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 580 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,676 soru

24,019,780 cevap

328,174 kullanıcı

...