+1 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
tarafından kapalı

Selam kızlar 

Yeni evliyim eltiye başlarda çok iyiydik. 2 haftada bir mutlaka konuşurduk. Uzakta yaşıyor. Fakat buraya geldiğinde benim kuyumu kazdığını dedikodumu yaptığını öğrendim. Her yerden engelledim. Bu sefer de herkese beni engelledi demiş. Aradı telefonda tartıştık. İçimi döktüm. Konuşmasına izin vermedim. Artık beni aramıyor. Ben de aramıyorum. Aramak da görüşmek de istemiyorum. Geldiklerinde kayın ailede kalıyorlar. Kayınvalideme yazın da geleceklerini duyunca beni sürekli çağırma gelmem, bana böyle yaptı dedim. Olur mu öyle şey sen bizim yanımıza geliyorsun onun yanına değil falan dedi. Ama gitmek istemiyorum. Yazın geldiklerinde tavrım nasıl olmalı? Eşime gitmem dedim o da beni haklı bulduğu için ses etmedi. Ama onlardan çekiniyor gibi de görünmek istemiyorum. Yüzlerini de görmek istemiyorum. Ne yapmalıyım 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(8,298 puan) tarafından

Gidersen yokmuş gibi davran. Yabancı tanımadığın biri gibi 

-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından

Aradiginda konusmasina izin vermedim dedin, belki de senin kulagina gelen dedikoduydu keske firsat verseydin bir bence. Yani ilk olayda boyle patlamaniz ani olmus, eltilik idare sanatidir. Bazi seyleri gormezden gelip mesafe koymak en guzeli cogu zaman, en azindan aile ortaminda kimse huzursuz olmuyor

0 oy
(752 puan) tarafından

Ay yani yuh sana nasıl kiskancsin neymiş dersaneye gidiyormuş eltisi onu kiskaniyormus pardon öğretmen hanım atan da önce sonra kiskandir bu ülkede her ders çalışan dersaneye giden atanamiyor malesef daha 8 aydır evlisin aileyi birbirine dusurmussun beşinci ayında başlamışsın bu tarz elti meselelerine sen burda bu kadar egolusun eltin size geldiğinde ağzından çıkanı popon dinlemistir bence eltin ona bozulmuştur senin dersaneye gidip gitmemenin eltine ne faydası var senin bu kafayla evliliğin asla sürmez ben kaynanan olsam canın cehenneme der tepkiyi koyardım velevki eltin kıskandı seni ne olmuş sana laf getiren kişinin doğru söylediği ne malum bence ara eltini güzel güzel konuş hayatta okuyup vali kaymakam bile olabilirsin ama adam olamazsın bunu da unutma 

(71 puan) tarafından

Senin cevabını vermiştim. Her yerde saldırıp durma senin eğitimsiz varoş olman hiç kimsenin suçu değil. 

(71 puan) tarafından

Üsluba bak yaa rezil 

(71 puan) tarafından

Siz beni nerden tanıyorsunuz da bu kanıya varıyorsunuz okumak çok şey evet. Sana da tavsiye ederim 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 229 göst.
+2 oy
4 cevap 307 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,475,387 soru

24,153,693 cevap

335,039 kullanıcı

...