0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Selam kızlar 

Yeni evliyim eltiye başlarda çok iyiydik. 2 haftada bir mutlaka konuşurduk. Uzakta yaşıyor. Fakat buraya geldiğinde benim kuyumu kazdığını dedikodumu yaptığını öğrendim. Her yerden engelledim. Bu sefer de herkese beni engelledi demiş. Aradı telefonda tartıştık. İçimi döktüm. Konuşmasına izin vermedim. Artık beni aramıyor. Ben de aramıyorum. Aramak da görüşmek de istemiyorum. Geldiklerinde kayın ailede kalıyorlar. Kayınvalideme yazın da geleceklerini duyunca beni sürekli çağırma gelmem, bana böyle yaptı dedim. Olur mu öyle şey sen bizim yanımıza geliyorsun onun yanına değil falan dedi. Ama gitmek istemiyorum. Yazın geldiklerinde tavrım nasıl olmalı? Eşime gitmem dedim o da beni haklı bulduğu için ses etmedi. Ama onlardan çekiniyor gibi de görünmek istemiyorum. Yüzlerini de görmek istemiyorum. Ne yapmalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(15,784 puan) tarafından

Dedikodunu yaptığını öğrendiğini de  bir şey demeseydin araya mesafe koymalıydın Zaten uzakmış 

Artık yüz göz olmuşsun bu saatten sonra eski samimiyet olmaz denk gelirsen mecburiyetten aynı ortam da olursun 
eşimle kaynım da uzun süre konuşmadı kvalideme gittiğimiz de hiç konuşmadılar 

(71 puan) tarafından

Aslında başta tavrımı koydum sürekli aramaya devam etti hiçbir şey yok gibi. Engel attım en sonunda.  Bu sefer de elaleme engelledi diye yaymış. 

(15,784 puan) tarafından

Çok fena ya Senş suçlu duruma düşürdü 

(71 puan) tarafından

Ben de ne kadar dedikoducu olduğunu ortaya çıkardım maalesef 🥴

-Reklam-
0 oy
(5,446 puan) tarafından

Valla ne olursa olsun iletişimi kesemiyorsun canım 

Kesseydim ben 15 sene de keserdim 

Mutlaka bi araya geliyorsunuz 

Muhatap olma geldiğinde yabancı gibi davran 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Valla nolursa olsun o iletişim tamamen kesilmiyor soğukluk giriyor ama tamamen kopmuyor aynı şey benim de görümcem tarafından başıma geldi demedigim şeyi dedi diye dedikodu yaptı arkamdan eşimi doldurdu eşimle ne kavgalar ettik soğukluk girdi ama mecbur görüşüyoruz çok zorda kalmayınca evine de gitmem ama kaynanam da mecbur bir araya geliyoruz 

0 oy
(2,790 puan) tarafından

Dediğin gibi eltimler köyde birlik bende diğer eltimle böyle bir olay yaşadım aynı ortamda bulundum o yokmuş gibi davrandım konuşmadım zaten en fazla 2gece..

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 465 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 546 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ✓✓£sm£r✓✓ (1,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 407 göst.
0 oy
11 cevap 482 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde kullnici (1 puan) tarafından soruldu