Selam kızlar
Yeni evliyim eltiye başlarda çok iyiydik. 2 haftada bir mutlaka konuşurduk. Uzakta yaşıyor. Fakat buraya geldiğinde benim kuyumu kazdığını dedikodumu yaptığını öğrendim. Her yerden engelledim. Bu sefer de herkese beni engelledi demiş. Aradı telefonda tartıştık. İçimi döktüm. Konuşmasına izin vermedim. Artık beni aramıyor. Ben de aramıyorum. Aramak da görüşmek de istemiyorum. Geldiklerinde kayın ailede kalıyorlar. Kayınvalideme yazın da geleceklerini duyunca beni sürekli çağırma gelmem, bana böyle yaptı dedim. Olur mu öyle şey sen bizim yanımıza geliyorsun onun yanına değil falan dedi. Ama gitmek istemiyorum. Yazın geldiklerinde tavrım nasıl olmalı? Eşime gitmem dedim o da beni haklı bulduğu için ses etmedi. Ama onlardan çekiniyor gibi de görünmek istemiyorum. Yüzlerini de görmek istemiyorum. Ne yapmalıyım
Dedikodunu yaptığını öğrendiğini de bir şey demeseydin araya mesafe koymalıydın Zaten uzakmış
Artık yüz göz olmuşsun bu saatten sonra eski samimiyet olmaz denk gelirsen mecburiyetten aynı ortam da olursun eşimle kaynım da uzun süre konuşmadı kvalideme gittiğimiz de hiç konuşmadılar
Aslında başta tavrımı koydum sürekli aramaya devam etti hiçbir şey yok gibi. Engel attım en sonunda. Bu sefer de elaleme engelledi diye yaymış.
Çok fena ya Senş suçlu duruma düşürdü
Ben de ne kadar dedikoducu olduğunu ortaya çıkardım maalesef 🥴
Valla ne olursa olsun iletişimi kesemiyorsun canım
Kesseydim ben 15 sene de keserdim
Mutlaka bi araya geliyorsunuz
Muhatap olma geldiğinde yabancı gibi davran
Valla nolursa olsun o iletişim tamamen kesilmiyor soğukluk giriyor ama tamamen kopmuyor aynı şey benim de görümcem tarafından başıma geldi demedigim şeyi dedi diye dedikodu yaptı arkamdan eşimi doldurdu eşimle ne kavgalar ettik soğukluk girdi ama mecbur görüşüyoruz çok zorda kalmayınca evine de gitmem ama kaynanam da mecbur bir araya geliyoruz
Dediğin gibi eltimler köyde birlik bende diğer eltimle böyle bir olay yaşadım aynı ortamda bulundum o yokmuş gibi davrandım konuşmadım zaten en fazla 2gece..
1,472,729 soru
24,115,212 cevap
333,193 kullanıcı