+5 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde (1,630 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oglfotofkfkckckcckckck

43 Cevaplar

+1 oy
(3,379 puan) tarafından

Valla okurken sinir boğdu beni. Anladığım kadarıyla yumuşak yüzlü bir kadınsın. Bu kadar şeyin üstüne bile nasıl hayır diyeceğim diye düşünüyorsun ama kendini ve çocuklarını düşün hayır demeyi öğren. Ben direk söylerdim 4 çocukla olmuyor kendiminkileri baktım da seninkiler kaldı diye. Arada bir olsa mecburiyetten olsa anlarım bakılır ama artık o iş kullanmaya girmiş. Eşin seni arayınca muhtemelen o yolda getiriyo bile olabilir çocukları. O rahatlığı edinmiş görünüyor. O yüzden sen direk görümceni ara. Ben baş edemiyorum de. Bahane bulsan başka zaman yine deneyecek. Direk önünü kesmek için bakamıyorum diyeceksin.

-Reklam-
+1 oy
(1,730 puan) tarafından

Okurken ben burda sinir oldum bakmak zorunda değilsin ki madem çocuk zor geliyor kendisine yapmasaymış açıkça bakmak istemediğini söyle ya da eşinle konuş eşin söylesin sana da yazık günah yani çocuklar gittikten sonra o temizliği yine sen yapıyorsun hadi çok acil önemli birşey olsa neyse sırf kendisi rahat gezecek diye niye iskencesini sen çekiyorsun ne rahat insanlar var ya ben hastaneye giderken bile kızımı kimseye bırakamıyorum bırakmam gerekirse de anneme bırakıyorum kaç kere de soruyorum bakabilir misin diye işimi de hızlı hızlı hallediyorum ki kadına eziyet olmasın diye 

+1 oy
tarafından

Bacım hayır demeyi öğrenecek o kim.. çekip korkuyon mecburmusun kendi gezsin tozsun çocuk bakiciligininyap oh ne ala memleket sanami guveip yapmış. Azıcık kendine değer ver hayır istemiyorum getirme desin eşin zaten sana soruyor sen hayır dersen o kapıdan kim içeri girebilir Allah aşkına kendine bunu yapma alistirmissin hayır demek ayıp kötü değil.

+1 oy
(235 puan) tarafından

Cidden kabul edip bakıyor musunuz iki çocuğunuz olmasına rağmen. Bu ne rahatlık ya hastalık olur bşe olur hadi bıraksın da yani keyfe bırakmak ne demek ben böyle insanlara müsamaha gösterende suç buluyorum kusura bakmayın suçlu sizsiniz dile getirmezseniz göreviniz haline gelir büyük ihtimalle bırakma dediğinizde size küsecek ama bırakın sizi kullanan insan küssün size

0 oy
(561 puan) tarafından

Çocuklar gelince odaları kilitle tek bir odada kalsınlar yeme içme olarak da mısır vb şeyler verme tost falan ver mesela sen çocuk 5 yaşındaki büyük zaten kizsan anlar e senin çocuk da yaşıt gorumcenin çocuğuyla 3 yaş bence bulunmaz nimet düşünsene kendi yaş grubuyla çocuğun oyunlar oynuyor yani senin yatak odani kilitli tut ya da oturma odasını  sen kirletecek bir şey vermezsen ellerine onlar alamaz 

(1,970 puan) tarafından
+1

Niye baksın ki kadın geziyor yazık değil mi post sahibinede

(678 puan) tarafından
+1

Bir daha asla bakmasın ama eğer bakacaksa da aynı dediğiniz gibi her yeri kitlesin onları tek bir yerde bıraksın bu ne be okurken kafayı yedim

(1,630 puan) tarafından

Kızlar ben geçen sene kış temizliği yaptım boya badana da vardı bende kapıların anahtarları kaybolmasın diye hepsini topladım bi poşete koydum o temizlik arasında kaybettim hepsini yani kapıları kitleneceğim anahtarlarım yok fırsatım da olmadı o zaman bu zamana kadar gidip anahtar yaptırmak için kısacası her yer açık kapıyı kapasam bile açıp giriyorlar geçen geldiklerinde benim yatak odama girmişler bende banyoyu yıkıyordum işte mısır döktükleri için bunlar odadan kalkıp yatak odama geçmişler üçü yatağa çıkmış yere yastıkları falan atmışlar yataktan yere zıplıyorlar banyoyu yıkadım çıktım ama nasıl atlıyorlar ödüm koptu inin çabuk kolunuz bacağınız kırılır bi daha görmeyeyim dedim sesimi yükselttim haliyle görümcemin 3 yaşındaki kızı görümceme gidip yengem bize bi daha yaramazlık yaparsanız kolunuzu bacağınızı kırarım dedi demiş görümcemle kaynanamaların orda görüşünce söyledi aslında bana tavır alacak neden böyle dedin diye laf edecek belli ama bir daha bırakamam diye niye öyle dedin dedi masumca bende öyle söylemediğimi söyledim pek ikna olmadı yani ben böyle bi durum yaşasam bir daha bırakamam ama onun üstüne 4 kere daha getirip bıraktı anlamadım 

(678 puan) tarafından

Asla kabul etme artık asla getirdiğinde de aaa benim de işim vardı tam bende evden çıkıyordum de kabul etme nankör pislikler

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Kendini.kullandrtma bde oyle nerelere gdiyor ki gunah almak istemem ama belki gorumcen farkli.seylerin peşinde yoksa nye ikisini birlikte sna brksin icinden brini alsa bari

0 oy
(6,688 puan) tarafından

Saygısızlık bu kusura bakma iş eşinde bitiyor o dese bı şeyler tavır koysa sana saygısızlık yapamaz iyi ya hanım efendi gezecek ben onun çocuğunu bakcam. Bı iki kere tersle geldiğinde kabul etme isim var de gezmeye gitcem de . Bak nasıl geri çekiyor kendini . Benim görümce de eşimi arar gelcek oldu mu hatta bı gün arkadaşa gitcektim aradı eşimi size gelcez diye eşimde kabul etmiş gelmesin valla ben gezmeye gitcem dedim arkadan daha da aramadı eşimi 

0 oy
(5,661 puan) tarafından

Acikca diyeceksin kusura bakma ben yetisemiyorum lutfen cocuklarini bana surekli birakma. Acil bi durumda idare edebilirim ancak her zaman kabul edemem diye soyleyeceksin. Cocuklari kucuk degil. O alinmasin bu kirilmasin diye dusundugun her durumda kendin kirilirsin. O yuzden kendini dusun ve gorumcene soyle. He direk diyemedin mi getirdigi bi vakit ben disari cikacagim, komsum gelecek vs musait degilim de ve geri yolla.

0 oy
tarafından

Ne rahat insanlar var ya 

0 oy
(2,981 puan) tarafından

Arada olur ama sürekli olacak şeyler değil bunlar böyle alıştırma ayrıca eşine değil sana soracak en ifrit olduğum konu eşin değil burda kararı sen vericeksin sen bakiyorsun çünkü. Ağırlığını koy senin yerine karar verdirtme he sana baktın sormuyor yine. Devam eşine hayır bakamam isim var de insanın evinin yükü insana yetiyor 

0 oy
(53,796 puan) tarafından

sonuna kadar okumadim cocuklar uslu da olsa ben kabul etmezdim kendin mesaj at soyle birakma bir daha diye küserse de kussun

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ne sacma cocuklari almaya gelince falan de. su isim vardi bende gdemedim abini degil beni ara musaitmisin diye sor ki  ikimizde halledelim islerimizi.  abin ne bilecek benim isim varmi yokmu belki ansizin biyere gtmem gerekecek iki cocugu alir cikarim ama 4 covukla bas edemem de beni ara bidahakine sor de

0 oy
(14,846 puan) tarafından

Evi karıştırdıklarında öylece bırak kocan görsün belki bırakma abla kız yoruluyor demeyi öğrenir. 

0 oy
(2,724 puan) tarafından

Of çok sıkıntılı bir durum böyle insanları sevmiyorum ya güzelce anlat bence madem o çekinmeden bırakıyor ayıp ne bilmiyorum sende de bebeğim küçük gücüm yetmiyor de kabul etme

0 oy
(1,352 puan) tarafından

Önce şunu soyliyim çok sabırlısin masallahama ben olsam hayatta kabul etmem

Yani sen baktığın halde kalkıp başkasına baktırdım diyecek kayinvalidedn de evet ben baktım diyecek. Hayirdir ben niye görmedim senin baktığını onu orda bozarım nettt

Birde abisinin evi diye istediği zaman bırakabilir anlamına gelmiyor.

Ben anneme bile bırakmıyorum 5 dakikalık uzaklikta annem Rahatsız olur benim gibi bakamaz diye kaldiki abimin eşi sen biraz yumusak sin ondan öyle yapıyor görümcen. Sen sınırını belli etsen herkes haddini bilir aslinda

Gorumcende çok anlayışsız beeee😖😖😖😖

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Bırakmasını biliyorsa çocukları almaya gelince bari sana evi toparlamaya temizlemeye yardım etsin. Affedersin seni bakıcı yerine koymuş resmen. Ben olsam derdim çocukları biracaksan beni ara eşimi değil . Eşim bakmiyor bakan benim sonuçta . İstemediğini de açık açık söyle bence . Yorulduğunu başa çıkmadığını soyle 

0 oy
(7,044 puan) tarafından

Bı an ben ben mi açtım postu eltim bana böyle yapardı en son bırakma baş edemiyorum 3 senin 2 benim 5 çocukla artık bırakmadı 

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Ay hepsini okuyamadım sinir oldum ya. Allah aşkına bir kaç defa üst üste sen ona birak çocukları bir bahaneyle, hastaneye postaneye gideceğim vs de bırak. Baksın bakalım nasıl oluyormuş 4 çocukla baş etmek

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Bence aciklama yapmaniza bile gerek yok. Musait degilim demek yeterli olacaktir. Zaten kendi sorumluluklariniz yeterince fazla.

0 oy
(247 puan) tarafından

Cidden hayır demek bu kadar mı zor. Bahane bulmama felan da gerek yok dört çocuk ortalık savaş alanına dönüyor bakamıyorum demen yetmiyor mu. Birde sana değil de eşine sorması da saygısızca. Sen eşinin kölesi misin çalışanı mısın da ona soruyor. Bunun için bile kabul etmem cocuklari. Bana sormadın eşime soruyorsun o mu bakıyor çocuklara götür abine ver o zaman derim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,543 soru

24,032,039 cevap

328,749 kullanıcı

...