+3 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından

27 haftalık gebelikte alt tarafa baskı normal mi birde kabızlık var  affedersiniz idrarim geliyor çok fazla gelince de yanma oluyor normal mı tuvalete gidince sanki oramdan çıkacak gibi oluyor başına gelen varmı kızlar erken doğum riskim yok ama korkuyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
(3,366 puan) tarafından

Alt tarafa baskı hissetmeniz normal. Ama idrarda yanma olması çok alışagelmiş bir şey mi, sanmıyorum. Kabızlık olduğu için, tuvalette ıkınıyorsanız oradan çıkacak gibi olması da normal ama bunu sürekli yapmamanız daha iyi. Bence bir doktora gitmelisiniz. 

(625 puan) tarafından
+2

Kabızlık bir kaç gündür var ama ikinmamaya dikkat ederim hep  

-Reklam-
+3 oy
(1,877 puan) tarafından

Ben bilmiyorum ama hamileyken ben de kabızlık geçirdim. Kayısı suyu ( marketteki meyve suları) iç direkt etki eder. 

(625 puan) tarafından
+2

Yarın alayım canım teşekkür ederim 

+3 oy
(4,876 puan) tarafından

Hemşire bana hee hamile altıncı ayın sonu yedinci ayın başı gibi idrar yolları enfeksiyonu yaşar demişti. Ben de olmuştum yanma vs. Bı de bebeğimin ayakları orda olduğu için o kimildadikca ben yanma ve WC ihtiyacı hissediyodum

(625 puan) tarafından
+2

Benimki de galiba dönmedi çünkü hareket ettikçe idrar yapma isteği geliyor 

(4,876 puan) tarafından
+2

Olabilir canim gayet normal bunlar.  Daha da ilerleyen haftalarda yürüdükçe filan kasıklarımda alt karnında oynama hissedebilirsin. E büyüyorlar sigamiyolar napsin bebisler dimi :) 

(625 puan) tarafından
+2

Vallah öyle olmuşum ki zamanı gelsinde dogurayim derdine düştüm gebelik okdr zor bişey ki Rabb'im hamilelerin yardımcısı olsun 

(4,876 puan) tarafından
+3

Amin canım benim aminnnn. Analik zor zanaat 

+2 oy
(602 puan) tarafından

İdrar yanması idrar yolu enfeksiyonu bebeğin alt tarafa baskı yapmasıda yeterince su içmemeenizden kaynaklanıyor çünkü bunları kendimden biliyoeum bende aynı o haftada o şikayetlerle gitmiştim

(625 puan) tarafından
+2

Enfeksiyon baştan beri var okdr ilaç fitil kullandim nafile fayda etmedi 

(602 puan) tarafından
+1

Çok su öneririm vallahi ilaç kullanmak fayda etmiyor hamileliğim boyunca asla vitaminler hariç ilaç kullanmam sürekli su içerim çok şükür faydasını da görüyorum

(625 puan) tarafından
+2

Suda içiyorum ama yinede geçmiyor malesef pazartesi sağlık ocağına gidicem bakalım.yine fitil yazsın bna

(602 puan) tarafından

Nemce baskı iyi değil sağlık ocağıyla alakası yok kendi doktorunuza gidin eğer sıkımtı yok derse de gene sağlık ocağına gidersiniz

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 69 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Tazeaaanne1 (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 264 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu