Selam hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler çaylar kahveler içildimi neler yapıyorsunuz 🤗
Bizim bebeler uyudu şükür ben akşam geç geldim yemek yapmaya üşendim olanda yetmezdi iki dakika hamur yaptım pizza yaptık 🥳
Gelin pizza yiyelim hanımlar
Afiyet olsun cnm bnm de çocuklarım uyudu kek yapmıştım sabah ondan yiycem kahve icersem uykum kaçar az anne saati yapicam bnde
Valla benimde aynı normal kekte kabul etmiyor ıslak kek olacak borcami dün yıkadım düşün artık temmuzda 4 olacak canım benim yaptığımı da kabul etmiyor etse hamur yoğurma makinasında iki dakika yapıcam kendi mikserle çırpacak malzemeleri kendi katacak sosunu Kendi dökecek bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya
Bnm kızda ağustosta 4 olucak aynı sendeom bizdede var kendi çırpıcak illa yardım etmeyi mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyor aman ne yapalım yesinlerde yeter ya
Benimki 2 buçuk yaşında. Yumurtayla şekeri o çırpıyor. Ben o arada unu filan eliyorum😀Çocukları bir şeylere katarsan yapmak ister öğrenmeye çok açıklar
Ay rica ediyorum yumurtayı siz kırın bir kere diretti ben kircam diye minik parça kalmış bn kekten bir dilim yerken çıtırtı geldi ağzıma ay Allahım hayatimın travması uzun süre kek ağzıma sürmedim tiksindim 😂😂
Seranad ben aktivite gibi mutfakta hep benimkiler
Yumurtayida kaseye kırıyorum o kek kabına koyuyor
Afiyetle yiyin
Üst komşu geldi annemin oturduk yeşil çay içtik ablayla şimdi küçüğü uyutuyorum
Afiyet olsun canımi çektirdin gece gece 🙄
Ama ya tam diyet yapmaya karar veriyorum oldumu şimdi bu🥺
Karnım aç uykum var bişey yemekle uyku arasında gidip geliyorum ellerine sağlık canım
2 bebesi de tepesinde olan ben bu posta ağladım 😭
Bu saatte pizza ve kolami :(( ben en son 4 te yogurt yedim. Acim valla. Ac ac uyucam. Cok zor kilo veriyorum:((
Afiyet olsun size
1,468,311 soru
24,056,543 cevap
329,936 kullanıcı