+1 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,703 puan) tarafından

Selam hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler çaylar kahveler içildimi neler yapıyorsunuz 🤗 

Bizim bebeler uyudu şükür ben akşam geç geldim yemek yapmaya üşendim olanda yetmezdi iki dakika hamur yaptım pizza yaptık 🥳 

Gelin pizza yiyelim hanımlar 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bnm de çocuklarım uyudu kek yapmıştım sabah ondan yiycem kahve icersem uykum kaçar az anne saati yapicam bnde 

(6,703 puan) tarafından

Benim paşam da anne kek diye geldi az beklermisin kardeşin yesin yapalım dedim beklerken uyumuş 

Ellerine sağlık canım afiyet olsun 

(5,281 puan) tarafından

Oğlun kaç yaşında of bnm kızımda takıntı yapmış sürekli anne kek yapalım anne kek yapalım saolsun sayesinde evimizden kek eksik olmuyor :) bnmki 3 buçuk yaşında 

(6,703 puan) tarafından

Valla benimde aynı normal kekte kabul etmiyor ıslak kek olacak borcami dün yıkadım düşün artık temmuzda 4 olacak canım benim yaptığımı da kabul etmiyor etse hamur yoğurma makinasında iki dakika yapıcam kendi mikserle çırpacak malzemeleri kendi katacak sosunu Kendi dökecek bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya 

(5,281 puan) tarafından

Bnm kızda ağustosta 4 olucak aynı sendeom bizdede var kendi çırpıcak illa yardım etmeyi mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyor aman ne yapalım yesinlerde yeter ya

(843 puan) tarafından

Benimki 2 buçuk yaşında. Yumurtayla şekeri o çırpıyor. Ben o arada unu filan eliyorum😀Çocukları bir şeylere katarsan yapmak ister öğrenmeye çok açıklar

(5,281 puan) tarafından

Ay rica ediyorum yumurtayı siz kırın bir kere diretti ben kircam diye minik parça kalmış bn kekten bir dilim yerken çıtırtı geldi ağzıma ay Allahım hayatimın travması uzun süre kek ağzıma sürmedim tiksindim 😂😂

(6,703 puan) tarafından

Seranad ben aktivite gibi mutfakta hep benimkiler 

Yumurtayida kaseye kırıyorum o kek kabına koyuyor

-Reklam-
0 oy
(3,227 puan) tarafından

Afiyetle yiyin 

Üst komşu geldi annemin oturduk yeşil çay içtik ablayla şimdi küçüğü uyutuyorum 

0 oy
(837 puan) tarafından

Afiyet olsun canımi çektirdin gece gece 🙄

0 oy
(784 puan) tarafından

Ama ya tam diyet yapmaya karar veriyorum oldumu şimdi bu🥺

0 oy
(1,266 puan) tarafından

Karnım aç uykum var bişey yemekle uyku arasında gidip geliyorum ellerine sağlık canım 

0 oy
tarafından

2 bebesi de tepesinde olan ben bu posta ağladım 😭

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Bu saatte pizza ve kolami :(( ben en son 4 te yogurt yedim. Acim valla. Ac ac uyucam. Cok zor kilo veriyorum:(( 

Afiyet olsun size

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
3 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 485 göst.
16 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sare-Asel (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 878 göst.
0 oy
13 cevap 948 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,324 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,310 soru

24,056,517 cevap

329,936 kullanıcı

...