+1 oy
632 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben 2 gün önce bi test yaptırdım bu nedir lütfen bi cevap yazın 😥

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hamilesin demek

(15 puan) tarafından

Evet ablacım adet ağrısı gibi sancı gibi agrı oluyor

(15 puan) tarafından

Tamam ablacım inşallah bende 20 yaşındayım

(694 puan) tarafından

Bende öyle anladım zaten hamile olduğumu sadece iyi ve güzel şeyler düşünmeye çalış hep mutlu olursun inşallah dediğim gibi sorularını bana özelden yazabilirsin

(15 puan) tarafından

Tamam canım benim çok sağol

(694 puan) tarafından

Rica ederim canım 🥰🥰

-Reklam-
0 oy
(1,685 puan) tarafından

Gebesin ve çok yeni. 

(15 puan) tarafından

İnanıyorum bitanem inşallah dilegim gerçek olur ilk randevu bulduğum an hemen kadın doğuma gideceğim 

(4,822 puan) tarafından

Kuzum çevren nasıl bilmiyorum ama bu sonuca yok diyen cahil cuhelalara inanma şimdiden. Yoksa bütün hamileliğin boyunca ve bebek dogduktan sonra ne kadar batıl kocakarı safsatası varsa hepsini dinlemek zorunda kalırsın hele bı de uygulamaya kalkarlarsa aman aman. Sen doktorunu hemşireni dinle yeter. 

(15 puan) tarafından
+1

Sagol bitanem aynen öyle ya çok sağol Rabbim sanada birdaha nasip etsin 

(15 puan) tarafından

Kızlarım merhaba herkese düşük yapmışım maalesef değerim iyice düşmüş ne yapacağımı bilmiyorum öyle ağlıyorum lütfen 🥺 ben ne yapabilirim pazartesi gününe kadar değerim 0 olur dediler sonra temizleriz dediler ben ne yapacağım bilmiyorum tekrar geri ilişkiye girmem için hamile kalmam için ne yapmam lazım cevap?

(694 puan) tarafından

Çok üzüldüm gerçekten bilemiyorum ki bende ne yapsan Rabbim yardımcın olsun inşallah 

0 oy
(5,208 puan) tarafından

Hayırlı olsun 😁

(15 puan) tarafından

Sağolasın ama değerim nasıl anlar mısınız ?

0 oy
(15 puan) tarafından

Değeri böyle olan var mı kızlar cevap yazsanız ya 😥

0 oy
(694 puan) tarafından

Canım maşallah hamilesin en az bir aylık bir bebiş var demek Rabbim bağışlasın inşallah 🥰🥰

(15 puan) tarafından

İlk testimiz abla ilk fırsatta rendavu buldum halde gidicem eşimde çok istiyor ya arada bir sıkıntı stres oluyor ya oda geçiyor hemen 

(694 puan) tarafından
+1

Stres yapma gebelikte en tehlikeli şeylerden biri stres olabildiğince meyve ye ve su tüket sağlıklı beslen hem daha az kilo alırsın hem de bebeğin daha sağlıklı olur vitaminler bebeğe gidiyor havalar güzel eşinle gece yürüyüşleri yapabilirsin ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 16.16'ydı değerim daha yepyeniydi ama seninki maşallah güzel kimseyi dinleme hep güzel düşün bende de boş gebelik diyorlardı niye alan açtın boş gebelik üzüleceksin şu an kızım yanıbaşımda çok şükür 

(15 puan) tarafından

Maşallah gözlerinden öperim kurban olduğum benim inşallah öyle yapacam 

(694 puan) tarafından

Teşekkür ederiz ablası ellerinden öper o da senin 🥰🥰

(15 puan) tarafından

Kızlarım merhaba herkese düşük yapmışım maalesef değerim iyice düşmüş ne yapacağımı bilmiyorum öyle ağlıyorum lütfen 🥺 ben ne yapabilirim pazartesi gününe kadar değerim 0 olur dediler sonra temizleriz dediler ben ne yapacağım bilmiyorum tekrar geri ilişkiye girmem için hamile kalmam için ne yapmam lazım cevap?

0 oy
(6,886 puan) tarafından

Ben 149 değerle hamile olduğumu öğrendim cnm iki gün sonra tekrar kan ver bakalım değerinde artış varmı  değerin iyi gayet sıkıntı yok 

(15 puan) tarafından

Adetim bugün 6 gün gecikti birde

(6,886 puan) tarafından

Evt oldu kızım ,2 yaşında 

(15 puan) tarafından

Maşallah güzelim öperim gözlerinden

(6,886 puan) tarafından

Saol cnm  Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin evladını 

(15 puan) tarafından

Amin bitanem amin 🙏 

0 oy
(15 puan) tarafından

Kızlarım yeni değerim nasılll sizce artmışşş

image

(694 puan) tarafından

Maşallah bebiş var 4 gün arayla mı kan verdin bu ne zamanın kanı 20 Mayıs diyor ama yeni girdik 

(15 puan) tarafından

15 Mayıs da bir daha vermiştim gülüm ya

(694 puan) tarafından

Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah 🧿 gayet güzel artmış canını sıkma sakın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 

(15 puan) tarafından

0 oy
(15 puan) tarafından

😥😥😢😢😢 kızlarım merhaba canlarım benim bugün bir çok az kanamam oldu acile gittim sonuçları bekliyorum çok korkuyorum neden öyle kanamam oldu geçenlerde de bi fotoğraf atmıştım lütfen bana yardım edin ilk hamileliğim bu çok az kanama oldu çok sancı var karnımda ağrıyor ya Lütfen cevap ??

Kaynak: https://hamilesorucevap.annelertoplandik.com/9931756/hamilelikteki-az-kanama-ve-sanci-neden-olur-ne-yapmaliyim

0 oy
(15 puan) tarafından

0 oy
(2,452 puan) tarafından

Neden üzgün işaretı koydunuz istenmeyen gebelik mi  hayırlısı olsun hakkınızda 3 hafta felan bekleyin herşey net belli olur

(15 puan) tarafından

Düşmüş dedi doktor ama bana değerim de iyice düşüyor ya 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 151 göst.
29 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
+2 oy
5 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,463,047 soru

23,980,551 cevap

326,480 kullanıcı

...