0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından

Ben sabah birde akşam olmak üzere günde iki defa yarım saatlik olani yapıyorum birde dikkat ediyorum bakalım kaç kg vericem aranızda bu sporu yapip faydasını gören var mi

5 Cevaplar

+1 oy
(157 puan) tarafından

Ben 11 kg vermiştim lesliyle canm ama su içmeme ve diyetime çok dikkat ediyordum sabah akşam birden yüklenirsen ilk başta hızlı kilo gider ama sonrasında gitmeyebilir ben günde bir tek 45 dk yapıyordum ilk 2 3 hafta öyle devam ettim sonrasında sabah akşam 45 dk yapmaya başladım ve bu süreç benim için 2.5 3 ay sürmüstü sonrasında biraz daha ağır sporlara yer vermştm

-Reklam-
0 oy
(1,489 puan) tarafından

Beren çok duydum ama bence ısınma olarak yapabilirsin önce leslir sonra bölgesel hareket ekleyebilirsin zamanla tek başına yeterli olmuyor 

0 oy
tarafından

Kilon kaç canım 

(13,449 puan) tarafından

Devam ediyo musun Hülya 🫠

tarafından

Ben bir kaç gündür bıraktım yaa benim değerler sıfırlanmış acilen dahiliyeye gitmem lazım da bakalım bu değerlerle de zor veririm zaten kan değerlerimi düzeltip devam ederim Allahin izniyle ☺

(13,449 puan) tarafından

İnşallah canım ya dikkat et kendine başta sağlık

tarafından

Çok teşekkür ederim canım bende zaten kansızlık var kendimi bildim bileli öyleyim bir dahiliyeye gideyim ona göre belki diyetisyene giderim çünkü kansızlık olunca kilo da zor verilir 

0 oy
(94 puan) tarafından

Ben ise yaramicagini dusunerek baslamistim ama kesinlikle ise yariyo diyetle birlikte. Devam etmelisin. Ben sadece gunde yarim saat leslie yaptim yuruyusle birlikte iyi de zayifladim cok sukur

0 oy
(946 puan) tarafından

Vücudu toparlıyor. Karın bölgesini filan. Oraya yönelik hareketler var. Ben bir ay gibi kısa süreli yapmıştım. 3 mil olanı. Ben de işe yaradı. Ama tabi en az 2buçuk litre su da içiyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 479 göst.
0 oy
19 cevap 602 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,859 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,098 soru

24,164,461 cevap

335,542 kullanıcı

...