0 oy
196 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (948 puan) tarafından

Kızlar yıldım artık gerçekten bu nasıl bebek diye artık kendimi önce sorguluyorum anneliğimi sonra dışarıdaki bebeklere bakıyorum ve kendi bebeğime bakıyorum hiçbir şeyleri yoluna koyamıyorum 24 ayını doldurdu erkek bebeğim çok aksi sinirli istediği bir şey olmadığında direkt kafasını yere vurur ev dışarı fark etmez bunu bir yıldır neredeyse aşamadık elimizi ısırır az önce parka götürdüm açılsın diye ilk defa yabancı çocukların elindeki bir şeyleri istedi çekinmesi yok dedim tamam getirelim markete bir şeyler alalım yolda elimi bırak kendim koşacağım diyor Ben tutunca da kendini yerlere tozun içine bırakıyor markete girdik çikolata aldım şeker de istedi onu da aldım kardeşleriyle beraber yoldayken yedi ısırdı kırdı attı bu sefer ablasınınkini istiyor ablası vermeyince yine kriz bayağı böyle sokaklarda ağlama sesleri inliyor kendini yere atıyor tozun toprağın içine sırt üstü hatta perişan oldum artık böyle asansöre sürükleyerek bindirdim kucagima alınca çok kötü yüzüme kafa vurdu o kadar yoruldum ki bir de elimde iki tane poşetle istemeden de bir tane vurdum küçük yavas da olsa vicdan azabı da çektim eve geldim elini yüzünü yıkadım. Konuşmaya çalışıyorum ilgilenmeye çalışıyorum ama çok huysuz şu an uyuyor melek gibi ne yapabilirim benim çocuğum dami problem var sizinkiler de bu aylarda böyle miydi Ne olur yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim.

8 Cevaplar

+1 oy
(1,335 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yapacak hiçbir şey yok maalesef benimde oğlum her şeye ağlıyor elindekini atıyor sinirlenince neler neler anlaysam bitmez sabretcez yapacak bit şey yok sabır da çok zor şahsen 

(948 puan) tarafından

Ay canım benim Rabbim sana da sabır güç ve kuvvet yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah gerçekten sabır bazen tükeniyor bazen bir yerlerde tükenebiliyoruz kendimize vakit ayıramıyoruz psikoloji çöküyor bazen böyle bir odaya Bir balkona bir yere kaçıyorum sinirlenmemek için.

(1,335 puan) tarafından

Ağlar ağlar susar diyorum ama susmuyor da kaçtığım yere de geliyor Allah kolaylık versin annelere üstelik ikinci geliyor benim 

-Reklam-
0 oy
(1,796 puan) tarafından

2 yas atagi gibu geldi  bana. Cunku oglumda benzer ve daha fazla davranislar yapiyordu

(948 puan) tarafından

Ay inşallah sadece atak falandır canım o kadar zor ki büyük oğlum O da hemen hemen böyleydi ve belki de daha kötüydü onda zaten çok yoruldum yani onunla sabrı öğrendiğimi düşünüyorum 8 yaşına geldi en son atipikotizm teşhisi konuldu ve ben bundan çok korkuyorum acaba aynı şeyle mi karşılaşacağım diye gece gündüz dua ediyorum Rabbime

0 oy
(5,185 puan) tarafından

2 yaş sendromuna girmiş malesef Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah canim 

(948 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
(3,068 puan) tarafından

Sadece sabır başka biesey demiyorum 

0 oy
(496 puan) tarafından

Problem sende sen aksi negatif enerjinle çocuğa huysuzluk asiliyorsun sakın kizmadan gulumseyerek öperek konuş çocuk da duzeljr 

(948 puan) tarafından

Bilip bilmeden böyle yazıyorsunuz, keşke çocuğumla ne şekilde ilgilendiğimi ve nekadar sevgi ve emek verdigimi gorseydiniz böyle yazmazdiniz.

0 oy
tarafından

Bak beni anlattın 😁

Günlerimiz böyle geçiyor rutine bindi  evden çıkmak için ağlıyor eve girince ağlıyor milletin peşinden gidiyor kedinin peşinden bütün mahalleyi geziyoruz kedi gidiyor biz gidiyoruz 😁 

Gulumsedigime bakma yemin olsun ben çok kötüyüm psikolojik bozlumus 

Eve girerken ayabalilar düşüyor bebek arabasını bahçe kapisnda kyani sokakta bırakıyorum 

Terliği girişte , biberonu kapıda eşim işten gelince topluyoup getiriyor eve 

Her çıktığımda pişman oluyorum 

(948 puan) tarafından

He yemin ederim aynısı bizdede mevcut , Rabbim yardımcımiz olsun inşallah 

0 oy
(92 puan) tarafından

24 aylık erkek bebeğim .Kafayı yemek delirmek üzereyim. aynılarını yaşıyorum . Yedirirken giydirirken bez değiştirirken parktan eve dönerken her şeyle bı inatlaşma başladı. Parka bı çıkarsak zaten geri eve dönemiyoruz kolay kolay

(948 puan) tarafından

He yemin ederim aynısı bizdede var 24 aylık . Hayattan bezdirdi şu an psrktayiz geldigime bın pismanim

(92 puan) tarafından

Allah kolaylık ve bol sabır versin😁

(948 puan) tarafından

Amin İnşallah canım, Allah razı olsun 

0 oy
(785 puan) tarafından

Kuzum 38 . Aydayiz artarak devam ediyor bu durum benimki bide kiz düşün ağlama krizleriyle bas edemiyorum artık gecrktn 

(948 puan) tarafından

Ya rabbim sabır ve kolaylik versin gerçekten çok zor

(785 puan) tarafından

Amin kuzum inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 472 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 106 göst.
+1 oy
9 cevap 266 göst.