+5 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde (1,210 puan) tarafından

Bacikolar dün şehir hastanesi beni eğitim ve araştırma hastanesine sevk etti bebeğin karın çevresini 39 haftalık olmasına rağmen 41 haftanın üzerinde ölçtüğünü söylediler 

Biz de acilden giriş yaptık tabii eğitim araştırmanın kadın doğumuna Orda'da ölçümler yapıldı 41 haftanın üzerinde çıktı ama şu an 39+0 

Kilom 125 sezaryanın benim için çok riskli olduğunu söylediler yani kısacası benim Allah'ın izniyle bir an önce normal doğum yapmam gerekiyor fakat dün açılmaya bakıldı hiç açılma yok yine ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıyor fakat açılmam yokmuş 

Allah aşkına nasıl doğururum bir yardım edin ya ne yapsam doğum kolaylaşır ananas falan yiyorum bana mısın demiyor 

Merdiven mi çıkayım ne yapayım ben ya vallahi bittim artık düşüne düşüne ne açılmayı kolaylaştırır 

Evde fazlasıyla hareketliyim çünkü iki tane ufak çocuğum var ama buna rağmen açılma olmuyor

25 Cevaplar

+1 oy
(7,229 puan) tarafından

Hamilelik öncesinde kilo verseydiniz keşke 

-Reklam-
+1 oy
(97 puan) tarafından

Canım bende 125 kg ile iki ay önce özelde ikinci sezeryan oldum ve bende yüksek tansiyon ve şeker vardı

(1,210 puan) tarafından

Çok zor oldumu iyilesme sürecin canım tamamen mi uyuttular seni

(97 puan) tarafından

Yok ben spinal  oldum hemen ayağa kalktım

(1,210 puan) tarafından

İnşallah bende öyle olurum canım ya dua et benim için 😕

0 oy
(905 puan) tarafından

Ben anneme gidip sabahtan aksam 8 kadar comele comele yerleri sildim evi komple temizledim   annem babam yeter dur artık dediler  git evini temizle dediler :) burda birşey olacak sana diye korktular dir dir dir  9 da sancım başladı  giderek arttı 12 de nisanim geldi sabah 9 da doğurdum .   . Belki hemen dogurmazsin ama en azından acilman olabilir hayırlı dogumlar

0 oy
(789 puan) tarafından

Ben onu bunu bilmem ama maasallah çocuğun çok akıllı bu dünyaya ne kadar geç gelse o kadar iyi bunu aňlayacak zekaya sahip :)))

0 oy
(3,048 puan) tarafından

Canım korkma doktorlar abartıyor bende şuan 34 haftalık hamileyim 28.haftada eğitim ve araştırma hastanesi şehir hastanesine sevk etti trombositlerim çok düşükmüş sezaryen olacağım kan durmayabilirmiş trombosit ve kan nakli gerekebilirmiş burda geç müdahale edilir oryaa git bundan sonrs dedi perinatoloji bakacakmış riskliymiş. Perinatolojide riskli dedi hematolojiye gittim çok büyük bir risk görmedi doğumdan önce gel dedi şuan yükseliyır değerlerim bakalım ne olacak sen doktorun dediğine bakma hemen karalar bağlama insanı korkutuyorlar bazen boşyere

Anlamadığım şehir hastanesi tam donanımlı değil mi neden seni araştırma hastanesine gönderiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,082 göst.
0 oy
25 cevap 665 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 340 göst.
31 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 820 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,542 soru

24,171,017 cevap

335,865 kullanıcı

...