+1 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından

image

image

kizlar lütfen yanlış anlamayın 37 haftalık hamileyim tüm vücudum göğsüm kalçalarım ayağım bileğime kadar karnım heryerimde çatlaklar oluşmuş hepside böyle iğreniyorum artık kendimden dişort şort vs giymiyorum eşim görmesin diye lütfen bunlar doğumdan sonra geçer mi bisurur çatlak kremi kullandım etki etmedi bu durumu yaşıyan var mı ? Geçti mi ? Ne yapmam gerekiyor?

6 Cevaplar

+8 oy
(1,398 puan) tarafından

Geçmiyor güzelim, ama beyazlıyor.

İnsanın vücuduna bakıp “Helal olsun sana, sen dünyanın en büyük fedakarlığını yapıp kendinden ödün vererek bir mucizeyi taşıdın. Bu kadar çatlak da sana feda olsun.” Demek gerekiyor bence. Bu da can be…

Ben onlara çocuklarımdan bana hediye kalan helal dövme gözüyle bakıyorum. Çok güzel yıldırımlara benziyor. Onları büyüttüğüm yerdeler ve bana bu bedenin ne kadar mucizevi bir şey yaptığını hatırlatıyor.

İnsan evvela kendini sevmeli, ondan sonra su akar yatağını bulur.

Aldığın kilolar zamanla gidecek, zamanla beyazlayacak çatlaklar. Zamanla saçların dökülmeyecek, çocuk sütü kesecek.

Sen ve bedenin, bir savaştan çıktınız. Bu kadar harp yarası da kalsın bir zahmet. Sen ganimete bak 🥹❤️✨

(319 puan) tarafından
+1

duygulandım yaa bebeğimden bana kalan en güzel şeyler bu çatlaklar 🥹 gerçekten çok güzel yorumlamışsınız ben bebeğimi çok seviyorum Allah kimseyi evladiyla sınamasın sizinde evlatlarınız çok şanslı böyle güzel düşünen bir anneleri var....ama

Keşke eşimde böyle düşünse onun yüzünden belki kendimi çirkin hissediyorum 

(7,492 puan) tarafından

Lazer ile çatlaklarımı gidermeye düşünüyordum ama bu mesajdan sonra vaz geçtim 🥹

(3,659 puan) tarafından

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🩷🩷🩷

-Reklam-
+1 oy
(198 puan) tarafından

Geçmez sadece rengi beyazlaşıyomuş bende krem kullandım yinede çatladım olsun kendini kötü hissetme sen çok güzel bişiy için çatlak oldun yeterki bebişin sağ salim doğsun önemli olan o 

(319 puan) tarafından
+1

Tüm vücudumun böyle olması normal mi peki 

(198 puan) tarafından
+1

Normal çünkü benimde bacaklarımda çatladı aşağı doğru sadece karnım değil

+1 oy
(2,848 puan) tarafından

Kiz bunlar ne nasil catladin bu kadar 

(1,331 puan) tarafından

Maşallah 

Cahillik işte geçer sandım umursamadim bide duydumki abooooo gecmiyomussss Hamd olsun yinede♥️😂😂😂

(7,492 puan) tarafından

Genetik olduğunu düşünmüyorum cilt tipi ile alakalı kesinlikle ve vücut yapısı ile 

(319 puan) tarafından

Canım gerçekten kullandım sadece 1 hafta hastanede yatışım olmuştu böbrek ağrısından kullanmadım ama doktora söyledim çatlak kremi bir işe yaramiyor alma demişti ben yine alıp kullandım olmadı tüm vücudum yüzüm hariç böyle tüm vücudum iğrenç bir şekilde nefret ediyorum 

Bence kremle alakalı değil genetik herhalde annem 38 yaşında 2 ay önce doğum yaptı vücudunda birtane çatlak olmadı  krem vs kullanmadı

(198 puan) tarafından

Sende hamilelik geçirmişsin halden anlaman lazım ama neysee.

(319 puan) tarafından
+1

@minikkuss Allah razı olsun düşündüğün için canım

0 oy
(717 puan) tarafından

Bu tür şeylere kırmızı kantaron yağı öneriyorlar genelde düzenli uzun süre kullanmak lazım bir de her duştan sonra soğuk su tutmak iyimiş kan akışını hızlandırıyormuş

(319 puan) tarafından

Bu saaten sonra gecicegini bende düşünmüyorum 

(717 puan) tarafından

Geçmez deniyor da ünlülerde hiç çatlak yok birşeyler yaptırıyorlar herhalde

(319 puan) tarafından

Lazere giriyorlar herhalde 

(717 puan) tarafından

Olabilir

0 oy
(3,085 puan) tarafından

Geçmiyor benim bacaklarımda oldu sadece beyazladı öylece duruyor 

(319 puan) tarafından