Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hafta sonunuz içildi mi kahveler yemekler yapıldı mı ☺️
Ben yemek yapmadım ne yapsam bilmiyorum aklımda kızartma ve mantı var bakalım nolcak yarın pazar var pazara gideriz dolap boşaldı eldekilerle idare etcez 🤲☺️
Hava biraz serin o yüzden dışarı çıkamadık kızım 5 yaşında tuvale resim yapıyor kedimiz koltuğun üzerinde huzurla uyuyor bende örgü örüp kahve yudumluyorum 🫠 huzur değil de ne 🫠🤲🧿🧿♥️
Gelsin anlıklar 🫶🥰
Sağol canım sana da afiyet olsun ♥️
Ay dolma pek severim mis mis 😋😋😂
Teşekkürler canım 🤍
Kahvese er anne gel beraber olsun 🌸 🤍
🤗❤❤❤❤❤🌸🌸🤷♀️
Bnde oğlanı uyuttum şimdi yemeği yaptım pisti annem gelicek kahveyi çoktan içtim annem gelince yemek yeriz sonra çay kahve artık ne isterse ona göre yaparım afiyet olsun
Sana da afiyet olsun canım ♥️
Teşekkür ederim 🤗🌼
Kaç yaşında benim kızımın resimlerine benziyor diyecektim aşağıda yazıyormuş 5 diye:) Benim kızım da temmuzda 5 olacak.
Kediniz çok tatlı, çocuk oyalanırken kahve içebilmek de çok güzel😄 Afiyet olsun.
Ben de kızımın kardeşini uyutuyorum 7.5 aylık.
5 yaşında canım 🫠 inanılmaz ilgisi var resimlere ♥️
Benimki de öyle 😀
İnşaallah böyle devam eder 🫠
İnşallah canım
Nohut pilav var yemekte. Anlikta bu
Ohh mis kokusu geldi burnuma afiyet olsun ♥️
Teşekkür ederim canım
Hava buzzz gibi donuyozz kahve mi içsem yoksa dondurma mi yesem diye düşünüyorum
Soğuksa kahve iç 🤣
Mantıklı sjsjs
Afiyet şifa olsun canım yemeği çoktan yedik biraz dışarı çıktık minik kuşumla bahçemize bir şeyler ektik dün onları suladık eve girdim çay demledim helva kavurdum anne kız takılıyoruz 🥰
Sağol ablam ❤️ ohh ne güzel mis gibi etkinlik olmuş işte 🫶
Ev taşıdık o yüzden ne sen sor ne ben anlatayım eve gideyim kahve içecem
Ayy ev taşımak deme bana tam bir eziyet kolay gelsin
Kızlarrrrrr naber
1,487,398 soru
24,315,351 cevap
344,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın