+2 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızlar ben aile apartmaninda kaynanamlarla birlik oturuyorum gorumcem bi altkatta öbür gorumcem evli ikisinede kayinpeder iki ev kirası veriyo ve hiç bi iş sölemiyo ben tek gelinim diye bana diyo ev temizliği yemek düzen vs.

Benim ailem 9 saatlik uzaktalar eşim bana para verse kayinpeder kavga ediyo elektrik su faturası paralarını karına vermişsin diye bağırdı (kendisi 3 yerden maaş alıyo kiralarda dahil) 

Bende karar verdim meslek sahibi olmaya açıktan lise okumayı düşünüyorum ve şu an kursa yazıldım çocuk gelişimi o kursu bitirince çocuk bakım elemanı diye kurs var onada yazılmayı düşünüyorum bunu kaynanamlara söyledim kayinpeder hemen başladı sen nasıl okuycaksin çocuklara kim bakcak demeye yaz tatilinde gidicem dedim bende sonra bi kaç gün yine laf etti bende para yetmiyo ben napiyim tabi meslek sahibi olmam lazım dedim açıktan sınava girmek 400 tl olmus parali diyo resmen kıskançlık yapıyo sinirlerim bozuldu terbiyesiz herif yüzünden 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,937 puan) tarafından

Varlık içinde yokluk, en kötüsü. Sen de her şeyini onlara söyleme. Ve üzülerek söylüyorum ki açıktan okuyup sonra sertifika almakla meslek sahibi olunmuyor artık. Böyle bir aileyle de ekstra tükenirsin

(361 puan) tarafından
+1

Bende çocuk bakıcılığı yaparım zaten bu aileden nefret ettim hep biz hep biz diyolar 

(1,937 puan) tarafından
+2

Nasıl yapacaksın canım , önce bir evini ayirmayi denesen? Çünkü evi ayirmazsan daha Cook sinirin bozulur. 

(361 puan) tarafından
+1

Eve geçmek istiyorum ama eşim bebe malesef 

Hep kendilerini haklı görüyolar eşim olcak odun bana haksız yere kızsa bile hemen onun lafında bişey yok desin diyolar 

-Reklam-
0 oy
(2,197 puan) tarafından

Niye gidip izahet veriyorsun senin karışmaya hakkın yok sen gitmezsin istemiyorsan açık liseye ama bana karışamazsin bana emir verme para ver de😅

(361 puan) tarafından

Valla şakadan anlamayan tip kendisi hemen kavga eder benimle 🤣

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Cok guzel karar vermissin Allah seni onlardan kurtarip kendine evini nasip etsin.

(361 puan) tarafından

Amin canım Allah senden razı olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 499 göst.
4 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Esraalya (1,170 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 103 göst.
8 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir098765 (361 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 124 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
29 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,869 cevap

333,275 kullanıcı

...