+1 oy
390 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,941 puan) tarafından

image

image

kızlar benim çocuklarda böyle şeyler çıktı,bunlar tahta kurusu ısırığımı,doktorun verdiği kremi kullanıyorum, oğlumun kolundakiler kurudu ama bu sabah diğer oğlumda da gördüm ,sadece çocuklarımda oluyor bunlar,benle eşimde yok

6 Cevaplar

+1 oy
(4,681 puan) tarafından

Acaba sivrisinek mi ısırdı canim tam zamanları çünkü 

(3,941 puan) tarafından

Bilmiyorum ya,sivsinek ısırığına benzemiyor sanki 

-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Bence evi ilaclayin böcek filan mı ısırıyor ki sivrisinek ısırıgına da benzemiyor 

(3,941 puan) tarafından

15 gün sonra taşınacağız, geçen yazda böyle olmuşlardı,yani sadece yazın oluyor,bende acaba tahta kurusumu diyorum,belki bilen çıkar diye paylaştım 

(1,452 puan) tarafından

Tahta kurusu nasıl ısırır bilemediğim için ona yorum yapamadım evinizde varsa olabilir çıkar bilen biri benim evimde çok böcek kırkayak filan olduğu için her yaz mutlaka ilaclatiyorum 

(3,941 puan) tarafından

Evimde hiç görmedim, görsem bile tanımam yani, Googleden baktım resimlere,dedim acaba omu 

(1,452 puan) tarafından

Başka böcek de olabilir dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun 

0 oy
(3,941 puan) tarafından

Post yukarı ,,,,,,

0 oy
(86 puan) tarafından

Benim oğlumda da çıkıyor bu aralar. Kuruyo tekrar çıkıyor. Krem sürüyorum sürekli . Aile hekimi tahtakurusu pire ısırığı dedi ama değil gibi de

(3,941 puan) tarafından

Bende acaba tahta kurusumu dedim ama evimde hiç görmedim, Googleden baktım ona benziyor ama bilmiyorum ya, geçen yazda olmuştu,sadece çocuklarımda oluyor, eşimle bende birşey yok,adammı seçiyor anlamadım 😁

(86 puan) tarafından

Bizde de geçen yaz oldu. El ayak hastalığı demişti doktor. Ara sıra da tekrarliyormus. Ama o zaman elinde ayağında kabarcıklar olmuştu gerçekten bu sefer öyle değil daha hafif.

0 oy
(1,051 puan) tarafından

Sivrisinek ısırigi alerji yapmış küçük sivriler var yakar deriz biz adına bizim çocuklardada oluyo ordan biliyorum kasirlarsa yaraya ceviriyor

(3,941 puan) tarafından

Tahta kurusu olmasında,krem kullanıyorum zaten

(1,051 puan) tarafından

Tahta kurusu değil aynısı bizdede olmuştu dk dedik aynı yerde yatıyoruz bizde bişey yok güldü dedi taze kan varken sinek seni ne yapsın bazilarida böyle alirji yapıyor ama krem kullandimmi hatırlamıyorum sinek losyonu sıkıyordum gece yatarken ama vücuduna 

0 oy
(1,184 puan) tarafından

Sivrisinek değil dr Hüseyin tapikin bununla ilgili Instagramda vodeosu var yakın zamanda tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 235 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 262 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DilrubaNuR (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 627 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu