Acaba sivrisinek mi ısırdı canim tam zamanları çünkü
Bilmiyorum ya,sivsinek ısırığına benzemiyor sanki
Bence evi ilaclayin böcek filan mı ısırıyor ki sivrisinek ısırıgına da benzemiyor
15 gün sonra taşınacağız, geçen yazda böyle olmuşlardı,yani sadece yazın oluyor,bende acaba tahta kurusumu diyorum,belki bilen çıkar diye paylaştım
Tahta kurusu nasıl ısırır bilemediğim için ona yorum yapamadım evinizde varsa olabilir çıkar bilen biri benim evimde çok böcek kırkayak filan olduğu için her yaz mutlaka ilaclatiyorum
Evimde hiç görmedim, görsem bile tanımam yani, Googleden baktım resimlere,dedim acaba omu
Başka böcek de olabilir dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun
Post yukarı ,,,,,,
Benim oğlumda da çıkıyor bu aralar. Kuruyo tekrar çıkıyor. Krem sürüyorum sürekli . Aile hekimi tahtakurusu pire ısırığı dedi ama değil gibi de
Bende acaba tahta kurusumu dedim ama evimde hiç görmedim, Googleden baktım ona benziyor ama bilmiyorum ya, geçen yazda olmuştu,sadece çocuklarımda oluyor, eşimle bende birşey yok,adammı seçiyor anlamadım 😁
Bizde de geçen yaz oldu. El ayak hastalığı demişti doktor. Ara sıra da tekrarliyormus. Ama o zaman elinde ayağında kabarcıklar olmuştu gerçekten bu sefer öyle değil daha hafif.
Sivrisinek ısırigi alerji yapmış küçük sivriler var yakar deriz biz adına bizim çocuklardada oluyo ordan biliyorum kasirlarsa yaraya ceviriyor
Tahta kurusu olmasında,krem kullanıyorum zaten
Tahta kurusu değil aynısı bizdede olmuştu dk dedik aynı yerde yatıyoruz bizde bişey yok güldü dedi taze kan varken sinek seni ne yapsın bazilarida böyle alirji yapıyor ama krem kullandimmi hatırlamıyorum sinek losyonu sıkıyordum gece yatarken ama vücuduna
Sivrisinek değil dr Hüseyin tapikin bununla ilgili Instagramda vodeosu var yakın zamanda tavsiye ederim
1,458,527 soru
23,921,923 cevap
323,528 kullanıcı