+1 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından

Biz suan uzaktayız olabildiğince dikkat ediyorum ama yakınlarımız telefonda bile kışkırtıyor kızım zaten kıskanç birde onlar böyle yaptıkça daha çok kışkırtılıyor sırf bu yüzden yaz tatilinde hiç bi yere gitmek istemiyorum 

Size neler söylüyorlar tepkiniz nasıl oluyor 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,867 puan) tarafından

ne diyorlar ki

(758 puan) tarafından
+1

Sen abla oldun 

Sen büyüdün artık 

Bak sen bizimle konuşmadın kardeşin konuştu 

Sen bebek misin 

Biz seni seviyoruz kardeşini sevmiyoruz ya da en çok seni seviyoruz sürekli kıyaslama (iyilik yapıldığı sanılıyor ama bu da yanlış) 

Bak sen yapmazsan kardeşin yapacak vs vs 

(3,867 puan) tarafından
+1

hıımmm sıkıntılı bir durum. el kadar çocuğu kardeşine düşman edecekler. görüşme, görüştürme.

hatta abart, sana niye diye sorarlarsa sizin yüzünden hastalandı çocuk vs diye bir ortalığı yak bi daha diyemezler. 

(758 puan) tarafından
+1

Kardeşini çok seviyor ama bu sözler onu etkiliyor daha öncesinde kuzeni için yapıyorlardı çok oralı olmadım ama kardeş daha farklı. Dediğiniz gibi yapayım. son çare rahat edemezsem biletimi alıp çok durmamayı düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(6,653 puan) tarafından

Hiç kimse birşey söylemiyor  

+1 oy
tarafından

Ne diyorlar tepkini göster ne diye el kadar bebeyi kışkırtıyorlar 

(758 puan) tarafından
+1

Yukarıda yazdım basit gelebilir bazılarına ama kıyas yapmak bile kışkırtmak bence telefonda çok uyaramıyorum yanındayken sevmeyin diyorum sevelerlerse sesi kısıyorum. Diğer cümleler için doğrusunu söylüyorum ama kızım sürekli yanımda olduğu için net bir şekilde uyaramıyorum yanlarına gidince uyaracağım ama  gerçi uyarsam da ne kadar uyacaklar bilmiyorum. Bi iki yapıyor insanlar sonra aynı tas aynı hamam. Ciddi bir kıskançlık yaşıyoruz maalesef o yüzden yazın her gelene görene laf anlatmaktan yorulacağım gibi geliyor 

+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Konuşturma telefonda 

(758 puan) tarafından

Çoğu zaman ayrı oluyorlar Alahtan yani ayrı odalarda ama yazın yan yana geleceğiz maalesef ve baya uzun kalacağız gibi gözüküyor insanlar çok cahil

0 oy
(22,822 puan) tarafından

Tek çocuğum var ama kıyaslama bir kıskandırma iki aşırı tepki vereceğim durumlar anam babam bile yapsa çok kötü tepki veririm boş boğazlığa hiç tahammülüm yok 

(758 puan) tarafından

Annem babam beni daha çok dinler ama kayınpederimgil biraz daha vurdumduymaz tekrar tekrar söyleyeceğim artık. Evde suan eşimin bi yakını var daha hamileyken uyardım bi süre uydu suan yine aynı yapıyor uyar uyar yoruluyorum 

0 oy
(667 puan) tarafından

O cisli o kakali 

biz seni seviyoruz

onu sevmiyoruz 

O akkilli sen değilsin 

Sen abi oldun o daha bebek 

Bebeğimizin sen 

Sen o kızın attığı tırnak olaman 

Aman düşman başına bunu. Gibi çocuk 

Biz küçüğü sevdik 

Allah sabır versin sonuç çocuklarım.birbirini sevmiyor herkese çok yakınız çok sıkıldım Allah'a havale ediyorum ben böyle diyenleri önüne duruyorum çabalıyorum birbirini sevdiriyorum sizin yüzünüzden diyorum benim çocuklarım birbirini çok seviyor diyorum 

(667 puan) tarafından

Bı gidip gelelim oğlum tırnak yiyor kırıyor kızım yemek yemiyor 

(758 puan) tarafından

Çocuklarım birbirini sevmiyor yazmıssınız içim acıdı… ben kızlarım ilerde arkadaş olacak diye dua ediyorum hep 3 erkek kardeşim var kızımın kız kardeşi oldu diye sevinip durdum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

0 oy
(1,704 puan) tarafından

Bende bu durumdan çok korkuyorum ya şuan hamileyim kızım 2.5 yaşında ama kıyaslama illaki yapacaklar nasıl tepki vereceğim hiç bilmiyorum bide herkese çok yakınız 

0 oy
(3,084 puan) tarafından

O ortama girmem bazen insanlar dilini tutamıyor guxel birsey yaptığını sanıp küçücük çocuğu kırıyorlar sonuç anne ugrasiyor

0 oy
(5,018 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ablasın sen dur demek, küçük olan yaptığını yıktı devirdi diyelim mesela ablasın sen hoşgör gibilerinden konuşmak bile kardeşe karşı öfkeye neden olurken manyak mı bu insanlar nasıl konuşuyorlar. Yorumlara yazmışsın okudum. Sen kızının yanında olduğunu onu anladığını belli et hem de sesli söyle her zaman. Onlar bi laf söylediğinde boşverme ya da gülüp geçme. Onlara cevap verme şeklinde değil de. Evet o da benim bebeğim canım, sizinle her zaman konuşmak zorunda değil vs uani duruma göre ne denebilirse onun arkasında olduğunuzu belli edin. Yoksa kızının kafasında büyür söylenenler.

0 oy
(14,356 puan) tarafından

Söyleyemezler efendim izin vermiyorum müdahale ederim aninda 

Çok şükür kıskançlık yok bir bucuk yaş araları 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 148 göst.
+1 oy
8 cevap 217 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy