0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (28,157 puan) tarafından

Haftasonu için planlarınız neler kızlarrrr

Bugün biz arkadaşlarımla parkta piknik date yapıcaz 😃 7 kişiyiz belki bi kaç misafirde gelebilir kahvemi içtim hazırlıklarım tamam saat 1 de arkadaşım alıcak bizi ordanda anneme geçicem kız kardeşim geldi pazar günüde onunla planlarımız var sizler neler yapıcaksınız bakalım her haftasonu bi plan bi gezme arkadaş toplantısı terapi gibi evde durmayın kızlar gezin 😂😂

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,975 puan) tarafından

Off burası yağmurlu:( biz de belki piknik yaparız dedik komşularla ama bayağı yağıyor İstanbul'da. Size iyi eğlenceler 

(28,157 puan) tarafından

Bugün bizde güneşli inşallah yağmaz ya teşekkür ederimmm

-Reklam-
0 oy
tarafından

Günaydın canım afiyet şifa olsun ohhh tadını çıkarın 🥰

(28,157 puan) tarafından

Teşekkür ederim hülloşummmm 🌸🌸🌸🌸

0 oy
(3,929 puan) tarafından

Kiz ben bursadayim balkona çıktım döndüm.hemen girdim sanki yurt genelinde soğuk gibi sen antalyadami yaşıyorsun disarda oturulmaz bence

(28,157 puan) tarafından

Şuan burası güneşli antalyada değilim ama 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Günaydın canım günün aydın olsun inşallah 🤗 

Bugünün plani çok güzel yağmur yağıyor eşim gelir diye düşünüyorum gelirse oğlumu gösteriye yollayıp küçükle evde olurum 

Yarın için birşey düşünmedim 

Pazartesi ne güzel planım var bayandır alışveriş yapmadığımi fark ettim eşim evde olursa çocukları ona bırakıp küçük bir il değişikliği yapıp alışverişe gitmeyi düşünüyorum taksitleri azaltmış kız yanlışlıkla dekontu bana attı fırsatı kaçırmayım 

Birde bı arkadaşım tedavi için gelecek onu izmitten alicam bayrama kadar benimle olur bol bol gezeriz 

tarafından

Alışveriş için başka ile mi gidecen 

(6,777 puan) tarafından

Evet canım  benim alışveriş yaptığım yerin 2 yerde şubesi var ya Sakarya Karasu dan yada izmitten alıyorum ben İstanbul'dayım sebide keyfime göre ödeme yapabiliyorum 2 ay bile gecikse aramazlar geçen rahatsızlandim bağırsaklarım dışarı alındı eşim 4 ay çalışmadı beni bakti aradık durumu izah ettik adam hastaneye kadar geldi ihtiyaçiniz varsa ben vereyim size dedi ve 6 ay benden para istemdi 7 ci ayla toplu ödedim 

Şimdi düştüğümde uzanan eli asla unutmam şimdi olsada olmasada ordan alıyorum annesi bana ilçe olarak yakın gidemesem bile mağazadaki bayanla ayarlıyoruz mağaza sahibi annesine geçerken bırakıyor 

Benim maksatim gezmek yoksa şunlari istiyorum desem getirirler gitmeme gerek yok 6 yıldır ordan alıyorum herşeyimi 

(6,777 puan) tarafından

Niye şaşırdınız onu anlamadım 

tarafından

Şaşırmadım çocuklarınızı eşine bırakıp  başka ile gidecek kadar ne alacağınız merak ettim açıkcasi yaşadığınız yerde olmayan ne olabaliri diye 

(6,777 puan) tarafından

Bak kendiniz de diyorsunuz eşime birakicam yani babalarina komşuya veya arkadaşa değil öyle çokta önemli şeyler değil ihtiyaçim olan birşey de yok mağazayı gezerim hoşuma giden birşey olursa alırım özellikle çaycı bakıp almak istiyorum benimkinden sıkıldım 

(28,157 puan) tarafından

Oh ne güzel canım valla 🥰

(6,777 puan) tarafından

Arada şart bacım bilirsin mutfak aletlerine özel olarak aşığım 🥰

(28,157 puan) tarafından

Aynen bakalım bizde 15 dk ya çıkarız artık 

0 oy
(584 puan) tarafından

Uzun süredir hiç bir şekilde plan yapamadım kendime ve çocuklara vakit ayırmayı o kadar çok istiyorum ki bir türlü olmuyor . Hamur yoğurdum tandır da ekmek pişirecem ondan sonra da diğer işlere yönelecem. 

(28,157 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

0 oy
(659 puan) tarafından

Çocuklar büyüdü senin çok şükür. Gez valla senin adına ben mutlu oldum . Benim iki minnoşla gezmeme daha var. Biz dışarı her çıktığımızda bir daha çıkmayalım diyoruz. Bu söylediğimizi unutup yine çıkıyoruz o ayrı 😅

(28,157 puan) tarafından

Hiç sorma valla peşpeşe büyüttüm çok yoruldm gezmedim hiç bişey yapmadım çok şükür artık rahatım parka gidebilirsin canım anca büyüyünce gezersin ben şuan alparslanı bile anneme bırakasım var ama gitmiyooo 😂😂😂😂😂

0 oy
(18,670 puan) tarafından

Bugün evdeyim. Oğlanı uyutup bir kaç işim var onları bitirecem. Sonra akşama kadar oturmaca. Yarın eşim evde İnseAllah. Pikniğe gider miyiz bilmiyorum. Havalar ısınınca çok sık piknik yaparız ailecek. 

0 oy
(574 puan) tarafından

ben bugun dip kose yapcam banyoda bissuru yikanacak kiyafet var 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 434 göst.
25 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2801 (869 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,475,154 soru

24,150,060 cevap

334,860 kullanıcı

...