Bu tarz elbiseleri tesettürlüler için çok uygun bulmuyorum sonuçta tesettürlüysek vücut hatlarımızı belli edecek şeyler giymemiz doğru olmaz 😊
Bende begenmedim canım
4 bin edecek bi abiye de değil bence
Begenmedim canım, tesetture uygun değil eger bu hassasiyeti tasiyorsan ve hoşta durmuyor
Tesettürlü kadınların göğüs ve basen hatlarını belli ederek giyinince biz açıklardan ne farkı kalıyor?
Hay o yorumu yazan ellerin dert görmesin bacım
Post sahibi arkadaşa demiyorum ama baktığım zaman dışarıda çoğu kadın aynı biz gibi açık giyiniyor hatta belki ben daha kapalı giyiniyorumdur. Önemli olan namahremden kaçmak yerine modaya uymak olmuş.
Çok doğru canım katılıyorum sana.
Kusura bakma begenemedim canım alt kısmının orta kısmı çok kötü duruyor
Üstün de kolları yarasa kol galiba kötü duruyor
Hayatta 4 bin etmez
Alt kısmı çok dar model olarakda sevmedim
Hiç beğenmedim
Kıyafet tasarımında drapeler ya da şöyle söyleyeyim hareket katacak her detay dikkat çekilmek istenen yere ya da bölgeye yerleştirilir. Bu elbisenin hareket kısmı basen ve göğüs kısmında. Ayrıca da daracık. Tesettür adı altında kapalı mankene giydirildi için böyle yorum yapıyorum. Yoksa rengi güzel. Kumaşı daha ağır olabilirdi. Sizin tercihiniz...
Sahne kıyafeti gibi üzgünüm ama hiç güzel değil 🤍
Birazda orta yaşa uygun gibi.
Ben beğenmedim
Beğenemedim ben
Bu fiyata daha güzel abiyeler bulursun canım . Ben pek beğenmedim biraz hintlilerin giydiklerine benzettim 🙂
Ben tercih etmezdim çok üzgünüm bi iticilik var elbisede gözüme hiç hoş gelmedi umarım seni kırmam 😞
Üst kısmını beğenemedim çok basitleşirmiş içindeki kumaş ne bilemedim burdan ama alt kısmı güzelmiş
Çokkkkk güzelllll
Üst kısmı güzel değil, alt kısmı idare eder. Bence 4 binlik bir abiye değil.
Rengi farklı olabilir onun harici modeli vs güzelmiş
Önce bwyendim dikkatli inceleyince hoş durmuyor ama buna benzer daha güzel bir modele bakabilirsin model deilde bu tarz
Ben beğendim canım bende duman butiği takip ediyorum bide moda selvim de indirime giriyor abiyeleri çok Uygun ben ordan istedim dün geldi abiyem hayırlı olsun
1,467,241 soru
24,041,728 cevap
329,154 kullanıcı