0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kese dün göründü bugün kanama var kese görünmedi yaşayan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(917 puan) tarafından

Yaşayacağı varsa kanama sıkıntı değil kesede görünür merak etme ama yaşayacağı yoksa yapacak bir şey yok 

-Reklam-
0 oy
(8,181 puan) tarafından

Düşük mü yapıyorsun acaba 🥺benim bundan önce iki düşüğüm oldu dediğin gibi başlamıştı maalesef 

tarafından

Nasıl olmuştu 

(8,181 puan) tarafından

İlkinde kese görünmüştü kahve rengi leke görmeye başladım bir hafta sonra kanamaya döndü bu daha sonra düşük yaptım 

İkincide kese görünmedi ama kanda yine aynı şekilde bir hafta sonra kahve rengi lekekenmem oldu daha sonrasında düşük yaptım 

tarafından

Dün gittim fun göründü kese bugün kanama var göremedi 1 günde düşer mi

(8,181 puan) tarafından

Düşmez ama tehliken vardır hastaneye gitme şansın varsa git ilaç yada iğne verirler düşük olmasın diye 

tarafından

Hastanedt8m şu an kan istediler bekliyorum ialc vs hiç bisey yapmajyirlar küçük die düşerse düşsün mantığından

(8,181 puan) tarafından

Sen ne hissediyorsun peki 🥹

tarafından

Düştu😓😓😓😓😓

(8,181 puan) tarafından

Offffff çok geçmiş olsun 🥺🥺🥺 çok üzüldüm 

(22,366 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ☹️

(3,115 puan) tarafından

Evet o mantıkta oluyorlar benimde 5 haftada hafif olmuştu en iyi doktorda gitsen sagliksizngebelikse gerturlu düşüyor 7 7 hafta kalp atışını duyunca müdahale edebilir iğne ilaç gibi onlemlerle

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Korkma canım oku bol bol bende yaşadım hatta ben gündüz keseyi gördüm gece 12 de bildiğin kırmızı kan geldi hemen hastaneye koştum tahlilleri bakıcaz dediler baktılar sonra ultrasona koydular kese duruyor dediler yerleşme olabilir veyahut boş gebelik olabilir dediler bana progestan verdiler yolladılar Benim başka gelmedi 2 damla harici  çok şükür yavrum kucağımda. Allah'a bol bol dua et nasibi varsa durur canım

(8,181 puan) tarafından

Düşmüş bebeği 🥺

0 oy
tarafından

Ya aşkım çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah 🥺🥺🥺🥺 sağlıklı gebelik değildi muhtemelen ondan düşmüştür kuzum ah ya çok üzüldüm postu şimdi gördüm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 208 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
15 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,400 soru

24,071,754 cevap

330,694 kullanıcı

...