0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,017 puan) tarafından

Bir haftadır yokum evde daha eşim yanıma gelip oturacak çok yorgun bu beyefendiler konuşmaya senle iki çift laf etmeye mecali yok ama saatlerce sandalye üstünde oyun oynamaya halı var .böyleleri kadının da hevesini enerjisini öldürüyor işte varsa yoksa telefon elinden alınca da kavga gürültü bu gibiler evlenmesin 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oyun oynarsın da onunda bi sınırı olur bence 

(3,017 puan) tarafından
+1

Sinir minir uok ya gece ikiye üçe kadar oturur başında 

tarafından

Bizde karı koca oyun oynuyoruz dozu kaçıran olunca evde kıyamet sesini çıkar yoksa daha çok sarar

-Reklam-
0 oy
(17,702 puan) tarafından

Öyle şey mi olur ya otursun eşiyle muhabbet etsin oyun oynamak nedir gece yarısına kadar 😄 hep mi böyleydi sonradan mı oldu yoksa 

0 oy
(1,856 puan) tarafından

Postu kocam açmış olabilir mi 😂😂

0 oy
(1,277 puan) tarafından

Eşimde arada okeye çok sarıyo. Bi kıyamet koparıyorum bidaha o telefonu almak yürek ister😅

0 oy
(3,217 puan) tarafından

Al benden de o kadar. Bide beni alana kadar 40 takla atmıştı beyfendi

(3,017 puan) tarafından

Aynen öğle 

0 oy
tarafından

Benim eşimde aynı ama ben sıkıntı etmiyorum çay demiliyorum kahve yada sıcak çikolata yapıyorum yanına oturuyorum telefona bakıyorum. Bazen arada kafasını kaldırıyor konuşuyor oyundakilere soyleniyor sıkılınca bırakıyor TV izliyoruz. Bazen hicbirsey bakmayip hesap kitap yapıyoruz oda 15 /20 dakika sürüyor arda hayal kurarız. Onun dışında bende aynıyım çoğunluk telefonla vakit geçiyor başka ne yapılır bilmiyorum evin içinde. Başta bende yakiniyordum çok bakıyorsun diye ama ustelemeyi bıraktım yanına oturup bende arada dahil oluyorum öyle geçiyor günümüz.

(3,017 puan) tarafından

Yani biz çok sohbet ediyorduk önceleri şimdi o bitti bilmiyorum neden 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu