+4 oy
990 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Hanımlar kayınvalidem 3 yaşındaki kızımın saçını kesmiş bende görür görmez sinirlendim çünkü önlerini en dibinden kesmiş ve bu kız çocuğu eşim evdeydi annesi üst katta oturuyor çıktı yukarıya bir geldi kızımın saçı mahvolmuş bende sinirlendim o an eşime bağırdım bunuda duymuş k.validem sonra Akşam eşim kek yapta yiyelim dedi neyse yaptım götürdüm birazda tavırlı servis ettim sonra bana yok  Allah elime düşürmesinmiş yok hemen kuaföre götürmüşüm inat eder gibi koz kardeşiyle ölene kadar konuşmayacakmış seninle de konuşmam gibi gibi laflar yok beni tartıyormuş hep bende sürekli beni mi tartıyorsun istersen sıfıra vur bana niye haber vermiyorsun dedim eşim de bugün illaha gel dedi gittim ben yokmuşum gibi davranıyor bende indim geri yerinden bile kalkmadı bende dedim eşime bak ben gittim daha da gitmem konuşmam da bitti.

31 Cevaplar

+1 oy
(2,165 puan) tarafından

İnanmıyorum ya ne cesaret senin çocuğuna müdahale etmek . Ben kendi annem babama bile müsade etmiyorum asla benden habersiz  oğluma fiziksel veya diğer ihtiyaçlarını kesinlikle karşılayamazlar  ki anneme babama çok düşkün bir insanımdır 

-Reklam-
+1 oy
(24,225 puan) tarafından

İznimle berbere götürse ve çok kısa kestirse sorun etmem ki ben bu kadar dememiştim bir daha sen yapma gibi bir tepkim olur ki. Sen çok çok haklısın o da babaannesi diyenler olacaktır evet o da babaannesi ama çok şükür annesi var kızımın saçını bana sormadan keser ve bu kadar berbat ederse tabiki sorun ederim de. Bununla ilgili kesin ve net ol ki bir daha cesaret edemedim 

+1 oy
tarafından

Aynı olayı bı yandığım yaşadı ama onunki tam tersi kadın eşine kaynanasina sormadan annesiyle okula giden kızın saçını öğrenci trasi denirdi öyle kestirmisler. Kızın saclarida bı guzeldiki uzun siyah gürdu. Ben bile duyunca üzüldüm oğlan çocuğu gibi olmuş. ama eşi kaynanasi ve kadına kızmış baya. Eşi kızının saçlarını uzun seviyormuş. Baya bı azar yemişti kadın habersiz kestirdiler diye. Halada uzamadi kızın saçı. 

+1 oy
(2,115 puan) tarafından

En son görümcemin kızının saçını kesti kaynanam tam dogum gününe 3 4 gün kala görümcem sinirden agladı ben dedim bana öyle yapsa torununu son görüşü olur en sinir oldugum iş anneden babadan habersiz çocuga birşey yapılması eşim bile oğlumun sacını kestirirken sorar nasıl diye izin vermem bı kadar taviz vermeyin ya çocuk sizin onun degil ne bu

+1 oy
(1,791 puan) tarafından

Cok acik ve net benden habersiz kendi babasi kv veya kendi annem babam cocugumun sacini kesemezler veya cocugumla ilgili birsey yapamazlar.   Sizi tanimiyorum ama postu okuyunca en az siz kadar sinirlendim

0 oy
(562 puan) tarafından

Ona mı kalmış saç kesmek yaaaaa.... Sen kim köp.ekkkk hayırdır yaaa. Çocuğa bakabilir karnını doyurabilir vs ama saç kesimi nedir yaaaa.  Torunu diye herseyi yapabilirler zannediyor bu kaynanalar.  

0 oy
(8,317 puan) tarafından

Ayy kriz geçiririm herhalde 31 yillik edep ahlak sınırını aşıp ağzıma geleni sayardim. Kimse benden habersiz kızlarımın saçını kesemez babası bile . Sen iyi yüz vermişsin bunlara 

0 oy
(6,827 puan) tarafından

Bana sormadan çocuğumun saçını kesmek mi ? Olayın kralını görürdü. Hele birde kökten kesecek he saçını kazir eline veririm 

Az bile yapmışsın ne diye gidiyorsun kek yapıp da z@kkim yesin 

0 oy
(71 puan) tarafından

Ne münasebet yaaa. 

0 oy
(1,570 puan) tarafından

Allah'ım neden bu kadar safsiniz benim kızımın saçını kesecek bide kek yapıp goturucem ortalığı yikardim heralde kimsin sen ne haddine deli git kendi saçını kes siz böyle sessiz kalmaya devam edin yakında kocanizla ortaniza bile girerler şaşırmıyorum 

0 oy
(730 puan) tarafından

Annem kızımın saçını ucundan almışti düz uzasın diye ve kızıma annem hep bakar benim kadar Hakkı vardır kızımda ben anneme sinirlendim kızdım tartıştım kaldiki kayınvalide yapacak 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 582 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Susus (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 524 göst.
24 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Miniminnaķ (3,703 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 222 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,379 soru

24,153,556 cevap

335,025 kullanıcı

...