+4 oy
841 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Hanımlar kayınvalidem 3 yaşındaki kızımın saçını kesmiş bende görür görmez sinirlendim çünkü önlerini en dibinden kesmiş ve bu kız çocuğu eşim evdeydi annesi üst katta oturuyor çıktı yukarıya bir geldi kızımın saçı mahvolmuş bende sinirlendim o an eşime bağırdım bunuda duymuş k.validem sonra Akşam eşim kek yapta yiyelim dedi neyse yaptım götürdüm birazda tavırlı servis ettim sonra bana yok  Allah elime düşürmesinmiş yok hemen kuaföre götürmüşüm inat eder gibi koz kardeşiyle ölene kadar konuşmayacakmış seninle de konuşmam gibi gibi laflar yok beni tartıyormuş hep bende sürekli beni mi tartıyorsun istersen sıfıra vur bana niye haber vermiyorsun dedim eşim de bugün illaha gel dedi gittim ben yokmuşum gibi davranıyor bende indim geri yerinden bile kalkmadı bende dedim eşime bak ben gittim daha da gitmem konuşmam da bitti.

31 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Offf olay çıkardı 

(5,649 puan) tarafından
+1

Bence de çok çok fena olay çıkarırdım ben. Gerçekten çizgini bozmamışsın maşallah. Ben olsam içimden mahalle cadısı çıkardı valla.

(5,649 puan) tarafından
+1

Çok çok çok afedersin çok akıllı pek akıllı eşin hiç mi bisey dememiş anasına. Sen naptin diye.

(22 puan) tarafından
+1

Bende kızdım bağırdım işte duydu bu da sonra kendini üste çıkardı birde neden hemen götürdün diyor kuaföre

(22 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum belki demiştir 

tarafından
+1

Bak eşimin ailesi bana yapmadıkları şey kalmadı ama kızım konjsunda o kadar korkarlar ki o kadar benden cekinirler ki diğer odaya götürmeye korkarlar 

Niye biliyor musun doğduğu ilk günden beri ben sınırı çizdim 

Benim kuzenim kaynanaisyla yaşıyor onun çocuklarına yapmadilari şey kalmadı kızarlar cekistirirler iter kakarlar sesini çıkarmaz çıkarsa neye yarar kimse takmıyor artık 

Başında yapmak gerek sonra senden o yüzü bulunca sonu gelmiyor 

-Reklam-
+3 oy
(902 puan) tarafından

Kızım 4-5 aylıkken önleri gözüne geliyor diye kestirmiştim kısaldı diye çok ağlamıştım gözüme çok değişik görünüyordu o yüzden saç kesme konusunda çok hassasım, başıma gelmiş olsa çıldırırdım gidip ben de onun saçlarını keserdim

(1,977 puan) tarafından
+1

En mantıklı yorumlardan biri 

+2 oy
(5,669 puan) tarafından

Duzgun kesse neyse, benden intikam alir gibi cocugumun ustunden denemek amaciyla dibinden kesse bende kaynanamin sacini kokten kazirim. Kadinin niyeti kotu bence haklisin. Bi de kendi hakli gibi tavir yapiyo ne sacma. Ben olsam konusmam da gitmem de.

(22 puan) tarafından
+1

Bencede daha da gitmeyeceğim de konuşmicam eşime de dedim bana hiç birşey demedi ben daha gitmem ama sen git karışmam da dedim 

+2 oy
(3,169 puan) tarafından

Ayy en hassas olduğum konulardan biri, afedersiniz, hadsizlik etmiş

+2 oy
(373 puan) tarafından

Ne garezi varmış çocuğa da dibinden kesmis kahnem karı😡😡😡

(22 puan) tarafından
+1

Size gösteriyim ama sileceğim 

+2 oy
tarafından

Ayy yaa hele bak çocuğa yazık degilmi nasıl eli gittide güzelim o saçları kesti uzun olmasından onane sen çok sabirliymissin heralde ben kızımı bu halde görseydim cinnet geçirdim yazık yaa nasıl üzüldüm  yaa.

(22 puan) tarafından
+1

Ya her anne gibi de bende saçına çok önem veririm biraürü tokalar spreyler aldım şimdi bu saçı nasıl tarayabilirim içine etti birde diyor ki kökü onda uzar ben çok uzatmışım abartmışım 

tarafından
+1

Yani canım peki niye kesmiş ki çocuktan ne istemiş sen sebebini sordun mu ya yazık degilmi ben kıyamam yaa melek o nasıl kiydi ya insanın içi acır insan bir özür diler bir mağlubiyet duyar Allah sana yardım etsin bacım bu nasıl kaynanadir 

(22 puan) tarafından
+1

Bana dediği saçını ağzına alıyormuş dedim ben bilmiyormuyum götürür kuaföre kısaltırdım

tarafından
+1

Ayy gerçekten çok sinir bozucu tavrını koy bence canım yanlış anlama ama eşine de söyle anne olarak benden başka kimse çocuklarımin hayatıma karışamaz eşin birşey söylemedimi.

(22 puan) tarafından
+1

Demiştir de bana demedi ben çok kızdım söylendim bağırdım oda o gün hep beni sakinleştirmeye çalıştı 

+2 oy
tarafından

Seni gaza getirmek istemem ama neden yanına çıkıyorsun biraz tepki koysaydın ya. Eşin ne kadar iyi olursa olsun bu yaptığı şey için annesinin yanına gitmeyi geç sakin kalmak zorunda değilsin. Kesinlikle bir daha çocuğu onla yalnız bırakmamalısın. Anlamadığım eşin bir şey demiyor mu sen gidip yüzüne karşı hesap sormadın mı. Bi kere berber oğlumu kırpık kesmişti de görünce nasıl ağlamıştım. Tamam geri gelecek olabilir ama öyle diye keyfine göre kazıyamaz

(22 puan) tarafından
+1

Bende kızdım işte özellikle gittim eşim de görsün de daha bana git demesin oda anlasın diye çalışıyorum haftanın üç günü gidiyorum aradım işyerindeki patronuma da sordum sorman suç getir tabiki dedi  daha da bırakmayacağım çocuğu onunla çok ağladım lafını da yaptım tabiki evde bağırdım falan duydu Buda Buda saç bu uzar kökü onda diye kendince savunma yaptı 

+2 oy
(1,981 puan) tarafından

Benimde 2 yaşında kızım var kaynanam ver beni onu sıfıra vurduruyum dedi yada yanliz kalirsak sen göremeden kestiririm dedi bende hayır istemiyorum diye tepkimi koydum esimede dedim eğer öyle bişey yaparsa büyük kavga çıkarırım diye eşimde annesine söyledi yapma diye 

Kızını gormedim resmini ama üzüldüm 

(22 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Bak sileceğim canım 

(1,981 puan) tarafından
+1

Guzelim kızı ne hale çevirmiş  Allah'ından bulsun kuaföre götür belki düzletiler 

Bidahada yanlız koyma ondan herşey beklenir 

(22 puan) tarafından
+1

O gün götürdüm hemen götürmeseymişim yarın götürseymişim diye de lafını yaptı bana :D

(1,981 puan) tarafından
+2

Sende uzak dur en nefret etttigim türlerden aynısı bendede var 

(22 puan) tarafından
+1

Üst katımda daha da gidip gelmem 

+2 oy
(1,977 puan) tarafından

Daha yüzüne bakmazdim  ona ne senin kızının saçından ne haddine az yapmisin

(22 puan) tarafından

Yukarıda resmi var Allah aşkına bağırmakta haksızmıyım

(1,977 puan) tarafından

Güzelim yavruyu ne hâle getirmis tepkiniz çok az olmuş 

(22 puan) tarafından

Buna bile bağırıp çağırdı bana komik kaşık iki tane psikolojik ilaç kullanıyor dedim bundan dolayı heralde

+1 oy
(784 puan) tarafından

Cokmu kötü olmuş kuzum ya🥺

+1 oy
(6,489 puan) tarafından

Kızmakta haklısın hem şuçlu hem güçlü sanane çocuğun saçında anası var babası var 

+1 oy
(3,232 puan) tarafından

Yok cidden bu hadsizliği anlamıyorum. Kusura bakma ama fazla sakin kalmışsınız. Ben olsam elime makası alır öyle değil böyle kesilir diye budardım kafasını

(784 puan) tarafından

Cocuga yazık be 

(4,017 puan) tarafından

Çocuktan bahsetmiyor bence. Kaynananın saçından bahsediyor . Kaynananın kafasını budardım diyor.

+1 oy
(23,028 puan) tarafından

O ne ya ne karışıyor el kadar bebenin saçına ben olsam yapacağın işin senin diye kızardım iyi geline denk gelmiş vlla

+1 oy
(569 puan) tarafından

Şu aile büyüklüklerinin torunlara sanki kendi çocuklarıymış gibi herşeyi yapabileceklerini sanmalarıma ayar oluyorum. Torununsa torunun arkadaş bu çocuğun anası var babası var sana mı kaldı saçını kesmek. Biz sünnet diye bir haftalıkken kestik, bize demediklerini bırakmadılar. Sünnet diyoruz, daha kavga etmeye devam ediyolar. Keseli 5 ayı geçti, hala doğduğu zamanki kadar uzun değil, özellikle arkaları falan uzasın diye çok bekliyorum da, daha çok beklicekmişim gibi görünüyo 😅 en azından erkek benimki o yüzden çok göze batmıyo

+1 oy
(1,735 puan) tarafından

Tek telini kesmeye kalksa kıyamet kopartirim benden izinsiz asla yapamaz yine iyi sessiz kalmışsın 

+1 oy
(1,281 puan) tarafından

Biri benim kızımın saçını benden habersiz kesse varya düşünemiyorum yaşanacak kaosu. Ben eşim büyük oğlumu kuaföre götürürken bile tarif ediyorum nasıl kestireceğini kaldı ki kızımın saçını kaynanam dibinden kesecek.

+1 oy
(4,017 puan) tarafından

Bir teline bile dokunamaz ne münasebet. Sadece kaynanam değil kendi annem de yapamaz bunun. Onun annesi benim . Kimin haddine saçını kesmek. Ha fikir verir çok uzmamis kestir istersen diye ama onun üstüne kimse çıkamaz.

+1 oy
(876 puan) tarafından

Ayy bende kafayı yerdim çünkü kızımın saçlarını çok seviyorum kesmeye kıyamıyorum. O an kriz geçirirdim herhalde. 

+1 oy
(2,262 puan) tarafından

Güzel de kesse kötüde kesse kestirmem benim iznim olmasini geç kesilecekse ben kestiririm benim doğurduğu m çocuğa kimse karışamaz o an eşime direk tavrı koy yoksa dilimin beteri hepinize uğrar derim kusura bakma özür dilerim lafını duyana kadarda cocugumu göstermem 

+1 oy
(820 puan) tarafından

Ya ne demek denemek tartmak şakamisiniz birde üstüne gitmiş oturmuşsun bu kız çocuğu ya erkek olsa yine bir şekilde saç kurtarılabilir saç diyorum ki kimse benim rızam olmadan saçının teline dokunamaz kimsenin kızıma böyle bişey yaptığında böyle ucuz kurtulamaz birde üstüne gidip evine siz tavır yemişsiniz..

Ya kusura bakmayın ama yaşlılar diye her yaptıkları yenilir yutulur diye bişey yok senin annen yapsaydı eşin evine gider miydi bilemedim. 

Kaynanam çok iyidir aramızda iyidir çok şükür severiz birbirimizi bişey olduğunda çocuklarla ilgili bişey der anne ben çocuklar konusunda hassasım biliyorsun öyle herşeyi kullanamam yapamam derim ki bişey yapılacaksa kızım surda su var lazımsa al yap ver der çocuklar için yani böyle alt üst Birlik oturanlarda çocuklar üzerinde karar verme hakkını kendinelerine hak biliyorlar 

Ay baya sinir oldum k.bkma 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 395 göst.
24 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 203 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...