Günde üç saat parktayiz sık sık çıkıyoruz hava kötü olmadıkça. Yararı var mı dışarıda olmanın çocuklara? Ve de benim gibi anneler var mı park köşelerinde sürünen her gün 😀
Gece daha rahat uyur hava aldığı için aynı zamanda enerjisini de atar orada faydalı oluyor bence park bir de evdeki gibi sıkılmaz tabi açık alanda daha rahat hareket ediyorlar
Bende senin gibiyim canım ama ne yapalım mecbur cikarmasak olmuyor ben çıkarmasam.kizim akşama kadar huzurusz evde ağlıyor ama parka gittimzde bir nebze olsa sakinleşiyor ve yoruluyorlar.
Biz arkadaşlarla buluşuyoruz öğlen de 1.5 gibi bazen akşam 6 yı buluyor 😂
Parkımız çok güzel yeşillik alan var bizlere de piknik gibi oluyor 😂 Şöyle de herhangi bir günden fotoğraf ☺️
Ne güzel ben de arkadaş istiyorum:(
Maşallah oturacak vakit bulabiliyorsunuz 😃
Sabah 7 de güne başlıyorum kahvaltı vs bitince evi toplar yemeği hazırlarım çıkarız çocuklarla ama genel de eşim nöbette olduğu günler çıkıyorum ☺️
Evet ya şükür kafama göre arkadaşlarım var 💜
Biz 1 2saat parktayiz sonra mahallede çocuklarla oynuyor. Faydası olmazmı hem sosyalleşiyor hemde enerjisini atıyor biz kışında yağmur yağmadiği zaman giderdik
Kışın da arada bir giderdik ama daha az kalıyordik tabi hava soğuk olduğu için
3 saat durmuyoruz ama sık sık çıkıyoruz parka başka çocuklarda olunca daha keyif alıyorlar oynamaktan
Ben hiç çıkarmadım yani hiç derken öyle her gün parka giden bir anne olmadım pandemi çocuğu zaten ogluşum o zaman o kadar korktuk ki parka bile maske ile giderdik. Daha çok evde oynardık çaydanlık tost makinesi tencere tava ne varsa alır oynardı. 😃 şimdi kızım var 8 aylık aslında çıkarmak istiyorum ama fırsat yaratamıyorum. Bide şuan oturduğum yerde öyle güzel bi muhit değil içimden fırsat yaratmak gelmiyor
Evde çocuklar sıkılıyor ben de sıkılıyorum evde sürekli kızımı birseylerle oyalamaktansa dışarıda olmak daha iyi oluyor benim için de😀 bence siz de deneyin seveceksiniz :)
Arada bahçeye indiriyorum parkımız hiç güzel değil oğlum bile gitmek istemiyor mahallede iyi değil çıkasım gelmiyor o yüzden
Enerjisini atar çabucak uyur arkadaş ilişkileri güçlenir özgüvenli olur yetermi kız 😁
Yeter daha ne isteriz Allah tan😀
4 ye çıkıp 9 da gelen ben 😂😂Benimki çok yakın uzak olduğunda da bu kadar uzun kalıyordum
gidiyoruz ama.faydasini goremedik bugun gittik bak yine oksuruyo
Çok şükür park vae enerji atıyor eve gelince uyuyor uyuması bile oda dinleme moduna geçiyor sosyalesiyo çocuk bile orda çocuklarla iletişim kuruyor
Hele de erkek çocuğu ise kesinlikle şart
1,453,102 soru
23,853,712 cevap
320,003 kullanıcı