0 oy
219 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,174 puan) tarafından

Günde üç saat parktayiz sık sık çıkıyoruz hava kötü olmadıkça. Yararı var mı dışarıda olmanın çocuklara? Ve de benim gibi anneler var mı park köşelerinde sürünen her gün 😀

11 Cevaplar

+1 oy
önce (12,549 puan) tarafından

Gece daha rahat uyur hava aldığı için aynı zamanda enerjisini de atar orada faydalı oluyor bence park bir de evdeki gibi sıkılmaz tabi açık alanda daha rahat hareket ediyorlar 

-Reklam-
+1 oy
önce (304 puan) tarafından

Bende senin gibiyim canım ama ne yapalım mecbur cikarmasak olmuyor ben çıkarmasam.kizim akşama kadar huzurusz evde ağlıyor ama parka gittimzde bir nebze olsa sakinleşiyor ve yoruluyorlar.

+1 oy
önce (15,062 puan) tarafından

Biz arkadaşlarla buluşuyoruz öğlen de 1.5 gibi bazen akşam 6 yı buluyor 😂

Parkımız çok güzel yeşillik alan var bizlere  de piknik gibi oluyor 😂 Şöyle de herhangi bir günden fotoğraf ☺️

image

önce (4,174 puan) tarafından

Ne güzel ben de arkadaş istiyorum:( 

önce (748 puan) tarafından

Maşallah oturacak vakit bulabiliyorsunuz 😃

önce (15,062 puan) tarafından

Sabah 7 de güne başlıyorum kahvaltı vs bitince evi toplar yemeği hazırlarım çıkarız çocuklarla ama genel de eşim nöbette olduğu günler çıkıyorum ☺️

Evet ya şükür kafama göre arkadaşlarım var 💜

+1 oy
önce (4,966 puan) tarafından

Biz 1 2saat parktayiz sonra mahallede çocuklarla oynuyor. Faydası olmazmı hem sosyalleşiyor hemde enerjisini atıyor biz kışında yağmur yağmadiği zaman giderdik

Kışın da arada bir giderdik ama daha az kalıyordik tabi hava soğuk olduğu için 

+1 oy
önce (3,330 puan) tarafından

3 saat durmuyoruz ama sık sık çıkıyoruz parka başka çocuklarda olunca daha keyif alıyorlar oynamaktan 

+1 oy
önce (1,802 puan) tarafından

Ben hiç çıkarmadım yani hiç derken öyle her gün parka giden bir anne olmadım pandemi çocuğu zaten ogluşum o zaman o kadar korktuk ki parka bile maske ile giderdik. Daha çok evde oynardık çaydanlık tost makinesi tencere tava ne varsa alır oynardı. 😃 şimdi kızım var 8 aylık aslında çıkarmak istiyorum ama fırsat yaratamıyorum. Bide şuan oturduğum yerde öyle güzel bi muhit değil içimden fırsat yaratmak gelmiyor

Evde çocuklar sıkılıyor ben de sıkılıyorum evde sürekli kızımı birseylerle oyalamaktansa dışarıda olmak daha iyi oluyor benim için de😀 bence siz de deneyin seveceksiniz :)

önce (1,802 puan) tarafından

Arada bahçeye indiriyorum parkımız hiç güzel değil oğlum bile gitmek istemiyor mahallede iyi değil çıkasım gelmiyor o yüzden

+1 oy
önce (21,937 puan) tarafından

Enerjisini atar çabucak uyur arkadaş ilişkileri güçlenir özgüvenli olur yetermi kız 😁

Yeter daha ne isteriz Allah tan😀

+1 oy
önce (737 puan) tarafından

4 ye çıkıp 9 da gelen ben 😂😂Benimki çok yakın uzak olduğunda da bu kadar uzun kalıyordum 

+1 oy
önce (53,470 puan) tarafından

gidiyoruz ama.faydasini goremedik bugun gittik bak yine oksuruyo

+1 oy
önce (92 puan) tarafından

Çok şükür park vae enerji atıyor eve gelince uyuyor uyuması bile oda dinleme moduna geçiyor sosyalesiyo çocuk bile orda çocuklarla iletişim kuruyor 

+1 oy
önce (21,572 puan) tarafından

Hele de erkek çocuğu ise kesinlikle şart 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 320 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 121 göst.
+3 oy
7 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,453,102 soru

23,853,712 cevap

320,003 kullanıcı

...