0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (3,447 puan) tarafından

Oturudgum ev kira ev satıldı yeni ev sahibi de kendisi kiracı kadın önce temmuz 20 sine kadar oturabilirsun dedi ama evi alınca üstüne smdi bana çık diyor banada TOKİ'den ev çıktı ama henüz anahtar verilmedi bu ev sahibi de bu ay sonuna kadar çık diyor eşimde eşyalar zaten depoda elimizdekileride oraya koyalım annem kardeşime gitsin biz de annemin evinde oturalım anahtar verilince eve geçeriz dedi bende kabul etmedim çünkü gram anlaşamıyoruz uzak durmama rağmen sürekli bı olayın içinde ben oluyom eşim de asla arkamda durup karıma karışmayın onlara yeter demiyor bu kadının evine geçsek kardeşleri ablamizi evden attılar diye bana yürüyecek biliyorm adım gbi eminim adım kötüye çıkaracaklar ilçede olmama rağmen kiralar 12 15 arası bunada gücümüz yok ailem e gitsem 2 çocukla ne kadar kalabilirim başka şehirde esimlede tartıştık buyuzden öğlen 12 den beri telefon kapalı halı yıkamacı bı ara dukyana gittik çocuklarla orda da yoktu şuan hayla aralıksız telefon kapalı gelmesinde hayla valla dert sahibi ettiler beni ben napicam..

2 Cevaplar

0 oy
(821 puan) tarafından

Öyle şak diye kiracı çıkarılmaz ki kanunen süresi vardır ayrıca sözle çıkmayın ihtar göndersin sizi çıkarıp başkasına kiraya verirse size para ödemek zorunda kalır

-Reklam-
0 oy
(2,060 puan) tarafından

Affedersiniz gtünü de yırtsa sizi çıkaramaz evden merak etme yarın bir gün ev çıkar kocanda anasının evinde ki rahata alışır da orada kalıverirsin valla buradan okuduklarım kadarıyla konuşuyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 513 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
0 oy
2 cevap 309 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu