Kızlarım tanışmak isteyenler benim postuma🌸adım Seden yaş 39 2 kızım var 3 18 yaşlarında şükür manisada yaşıyorum eee.. daha nolsun🥹
Merhabalar :) adım İnci 30 yaşındayım 31 aylık bir oğlum var 33 haftalık kızıma hamileyim aslen Malatyalıyım ama uzun zamandr ankarada yaşıyorum hoşgeldin sende ☺️
Hoşbuldum canım memnun oldum 🌸
Memnun oldum hos geldin 😊 bende yaprak 33 yaşındayım bir oglum var 3 yaşında 18 haftalıkta ikinci ogluma hamileyim
Bende memnun oldum canım Allah kurtarsın canım
Amin teşekkür ederim canım
Merhabaa 🌸
23 yaşındayım 3 yaş ve 18 aylık iki erkek annesiyim Kayseri de yaşıyorum ❤️😊
Merhaba canım Allah bağışlasın canım yavrularını ❣️
Ben de gamze 25 yaşında iki çocuk sahibiyim poyrazim 17 günlük zeynebim 4 yaşında
Diyarbakır'da yaşıyorum
Memnun oldum canım Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarıni🤍🧿
Ben de memnun oldum canım senin de inşallah ❤️🥰
Bende sedef isimlerimiz çok yakın memnun oldum 31 yaşında 4 çocuk annesiyim ege bölgesi diyelim acık adres vermek istemiyorum:))))
Memnun oldum sedef🌸tabikide belirtmek zorunda değilsiniz 💕
Bende manisadayim canım merkezdemisin sende
Merkezdeyim canim
Bende 30 yaşındayım abooo ne garip 30 demek oysa hiç hissetmiyorum bu yaşı neyse 😁 2 bebeğim var oğlum 3 buçuk, kızım 2 yaşında çalışan anneyim eşimle yuvamız da mutluyuz Yozgatta yaşıyoruz
Hissettiğin yaş kacsa onu söyle boşver 🥰
Merhaba ablacım bende 24 yaşındayım 5,3, ve 1 yaşında çocuklarım var Allah bağışlasın
Bende Vanda oturuyorum..
Kız maşallah
Teşekkür ederim
Hoyy maşallah yaaa zor olmuyormu canım ya
Vllh cnm şöyle ki pek zor değil sadece şu son 1 yılda psikolojik sorunlarım oldu o yüzden tedavi görüyorum o yüzden spiral taktım fakat bikac gün önce kaydı ztn bünye zamanla alışıyor 😊
27 yaşındayım 3 yaş kız ve 1 yaş oğlum var Antalya'dan merhaba ♥️
Merhaba canım memnun oldum 💕
Bende Cansu memnun oldum 🌸 Denizli'de yaşıyorum 29 um bende 1 kızım var 1.5 yaş birde 12 haftalık göbüsümde 🌸 zor olmadı mı 15 sene sonra ikinci ya ben şimdiden korkuyorum Yenidoğan görünce bakalım ikinciyi nasıl büyütücem 😂
Zor olmazmi canım ya tabikide zor oldu ama inan Allah sabrınida kolaylığını da veriyor🥰
Selamün aleyküm bende 23 yaşindayim 2 yaşinda bir oğlum var 10 sonra dogacak bebemle selamlar 💕🌺
Oyy Allah kurtarsın canimm benimm
1,467,337 soru
24,043,171 cevap
329,245 kullanıcı