+1 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,497 puan) tarafından

Selam kızlarr şeker yüklemesinde şekerim çıkmamiştı , bugün 2 saatlik tokluk şekerim 200 çıktı. normalde dikkat ediyordum suyum fazla olduğu için birazcık kaçırdım. 29 haftalığız.

Yani şeker yüklemesinde neden çıkmaz madem şekerim varsa anlamadığım noktada bu.

4 Cevaplar

0 oy
(1,497 puan) tarafından

Yokmu şekerle ilgili bilgisi olan 

-Reklam-
0 oy
(3,044 puan) tarafından

Ben şeker yüklemesi yaptirmamistj  doktorda yaptir demedi

(1,497 puan) tarafından

Bazi doktorlar önermiyolar, bazen pisman oluyor bende yaptirdigima 

(3,044 puan) tarafından

Sormadı bile banayaptircanmi diye

0 oy
(2,737 puan) tarafından

Canım anlıkta çıkmış olabilir bazen anlık çıkabiliyor stresten yorgunluktan felan bende gebelik şekeri var insülin kullanıyorum bence bi doktoruna söyle belki tekrar yükleme yaparlar önemli bir durum biliyorsun 

(1,497 puan) tarafından

O içeceği içmek işkence gibi gerçekten, parmaktan ölçüm yapıyorum kendim evde. Şimdide 60 düşmüş elim ayağım titredi aşırı Halsizim baygınlık geçirir gibi oldum. 

Bi süre kendim evde ölçüm yapıyım diyetle birlikte olmazsa endokrine giderim diye düşünüyorum

(2,737 puan) tarafından

Evet canım öylede yapabilirsin takip et kendini banada bi var bi. Yok dediler 1 ay ne yapacağım belli olmadı 31.haftada başladım diyete insüline

0 oy
(157 puan) tarafından

Tekrar şeker yüklemesi yaptırmanı önermem canm o tamamıyla vücutta şeker varsa tekrar vücuda şeker yükletmek demek o yüzden sağlık ocağında açlık şekerine baktırt  derim ben şeker yüklemesi yaptırmadım 31.haftada bebeğimin suyu biraz fazla olduğunu öğrendim önceden de başıma geldiği için açlık şekerine baktrdm yüksek çıkınca dahiliyeye gittim gebelik şekeri olduğu çıktı endokrine yönlendirdi insülin yazdı o da şu an insülin kullanıyorum önceki hamileliğimde de aynı bu ayda şeker çıkmıştı 

(1,497 puan) tarafından

Bu zamana kadar hep şüphelendim açlık ve tokluk baktırdım normal çıkmıştı iki sefer. 

Sonra şeker yükselmesi yaptırdım kadn doğm dr şekerin yok ama suyun fazla dedi, diyet devaö etmemi söyledi bugün kaçırdım biraz sonuç böyle işte

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 528 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hg99 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 373 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 235 göst.
12 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,229 cevap

329,788 kullanıcı

...