+5 oy
1,317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bugün çocuk peşindeyiz canimla 

@CorpseBride 

Sıra sende şekerim @Linkin

En çok kiminle buluşmak istersin etiketle ♥️ 

22 Cevaplar

0 oy
(6,730 puan) tarafından

Etiket yapmiycam ama görüştüm kişiler var iyiki ama iyiki tanıdığım keşke tanisa bilsem dediğim kişiler 

Özellikle hamiş bir anne var ona ona özel kahvaltı hazırlamak bile istiyorum 🫣. 

Güzel güzel sunumlar yapmak istiyorum 🫣🤗 

Ona olan aşkım büyük bir kavgayla başlamisti 🥳🥳🥳🥳

Salı günü ailecek burdan bana kahvaltıya gelende vardı gerçekten güven verdimi aile bile oluyorsun yeterki o güveni versinler insana 

tarafından

Evet güzel arkadaşlıklar da kurulabiliyor gerçekten mesela ben sana bir ara gerçekten sinir oluyordum bazı yorumlarına denk geldim böyle baya sert hatta sana bir tanesinde altına yazıp kızmıştım senden beklemezdim diye sonra denk geldikçe gördüm kötü yorum yaptığına da canım cicim yazmışsın sen kişisel değil yüzeysel yani posta göre yazıyorsun ve anladığım kadarıyla kinci değilsin o yüzden artık sana kizmiyorum 😂🫢♥️

-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından

İlk evliliğinden 2 kızım var 2. Evliliğimi yaptım 3 cocugum oldu 5 evlat annesiyim ilk evliliğimden olan çocuklarımı babası göstermiyor çirkef biri illaki tuturuyor icra ile geleceksin onada maddi durumumuz izin vermiyor en son okullarına gittim eski eşim babamı dövmüş kızın nasıl gelir izinsiz diye ondan en çok 5 evladımı bir arada görmek isterim bir gece hepsini yanıma alıp uyumak isterim acaba olurmu ölmeden böyle birşey görürmüyüm diye son zamanları çok takıyorum kafama 

tarafından

Allah kavuştursun inşallah inan çok üzüldüm 😔

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
22 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 732 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Alaska (1,617 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 157 göst.
+1 oy
4 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,469,216 soru

24,069,079 cevap

330,518 kullanıcı

...