+1 oy
108 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (17 puan) tarafından

Bebek kıyafetlerin ilk yıkarken renkleri birbirine geçer mi beyazlar pembeler beraber yıkasam olur mu ayrı ayrı yıkasam makinem büyük boş çalışmış gibi olcak bir de kalım battaniye müslin battaniye kıyafetlerle yıkanır mı tek seferde anlayacağınız üzere ilk bebek bilgim yok yardımcı olun tecrübeli anneler😊

4 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

30 derecede kisa programda at 15 dk yada 30 dklik programda. . muslinlerde yikanir. kiyafetlerle .nasilsa sadece mozu kozu gidecek kirli lekeli degil. acik soft renklerle bise olmaz beyazlara.siyah koyu kirmizi  tarzi koyu renklerile yikamadikca. bebek zaten dogduktan sonra ohooo cokta muhim olmucak camasirin rengi mengi yikansinda hiran once is guc bitsin diye debelenmekten gelisiguzel ayirip yikican😂

(17 puan) tarafından

Doğru diyosun kırmızı koyu renkli hiç bişey yok hepsini bir yıkayım o zaman teşekkür ederim cevap için

-Reklam-
+1 oy
(1,615 puan) tarafından

Renk vereceğini düşündüğün koyu renkli kıyafetleri ayır. Ben onun dışında battaniyesini acık renkli beyazlar falan hepsini bir yıkadım 2.5 senedir

(17 puan) tarafından
+1

Valla atcam hepsini bir galiba ne olcaksa olsun en baştan geçer geçerse renkler😂

+1 oy
(3,299 puan) tarafından

Ben hepsini birlikte yıkıyorum. Mesela ağırlıklı olarak beyaz ama arada 2-3 tane kırmızı var diyelim, renk geçmesi daha yüksek oluyor. Ama yarı yarıya karışık ise pembe, sarı, mavi tonlar da varsa daha rahat olur. Biraz kumaş kalitesi ile alakalı. Olmadı renklileri elde hafif yıkayın, sonra makinaya atarsınız. Ya da renk geçmesini önleyici ıslak mendiller var, araştırabilirsiniz. 

(17 puan) tarafından

Evet aslında o ıslak mendiller aklıma geldi ama hiç kullanmadım gerçekten işe yarar mı bilmiyorum denene bilir teşekkür ederim cevabınız için 

0 oy
(3,066 puan) tarafından

Geçmiyor hepsini bir atıyorum sadece beyazları ayrı atıyorum hep öyle yikiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Adamasal (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.