0 oy
178 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (182 puan) tarafından

Anne abi dede diyor kızlar sadece bide çok hırçın istediğinden asla vazgeçmez sürekli ağlar konuşmaya çalışır gibi sesler çıkıyor nasıl derler dedede tat gib doktora gidiyorum sonuç alamadım napcam böyle olan varmı dehp diye birşey duydum başına gelen varmı

6 Cevaplar

+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Kesinlikle ekrani kesmelisin daha cok ilgi alaka olunmalı 

(182 puan) tarafından

Ekran yok cenım teşekkür ederim 

(1,489 puan) tarafından

Dil bağına fln baktınız mi

-Reklam-
+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Sadece 3 tane kelimesi mi var ? Yaşına göre çok çok az. Aşağı yukarı 1.5 yaşında bebeklerin konuşması kadar. Peki evde kitap okuyup etkinlik vs yaptınız mı ekran telefon tablet izliyor mu izliyorsa günde kaç dk 

(182 puan) tarafından

Yok çok sosyal aslında abisinin okuluna gidip geliyoruz sürekli parklardayız 

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Ne doktoruna gidiyorsun ve doktor ne diyor ?

(182 puan) tarafından

Gelişimsel pediatriye gittik bazı testler yapıldı birşey çıkmadı kulağa yönlendirdi orada randevu çok geç verdi tekrar bi dıktora gidecem farklı

0 oy
(483 puan) tarafından

Benim oğlumda öyleydi şuan 3.5 yaşında biberonu 1.5 ay önce bıraktık  dahafazla kelime konuşmaya başladı 

(182 puan) tarafından

Biberon almıyor ki siz ne yaptınız başka 

(483 puan) tarafından

Bol bol parka çıkarıyorum arkadaş ortamında konuşur diyeet

0 oy
(4,929 puan) tarafından

Ne doktoruna gidiyorsunuz? Öncelikle çocuğunuza bir pedagog ya da psikiyatrik muayene yaptırabilirsiniz başka şüpheleriniz de varsa, sonrasında da konuşma ve dil terapistleri var onlarla ilerlemelisiniz. Bı süreçte ekran vermeyin, bol bol sohbet ve kitap okuma yapın. Ama aksatmayın, 3 yaş için çok az kelime ve hırçınlığı da derdini anlatamadığı içindir. 

(182 puan) tarafından

Gelişimsel pediatriye gittik en son testler yapıldı birşey çıkmadı kulağa yönlendirdi ne alaka anlamadık ama orada çok geç randevu verdiler

0 oy
(3,339 puan) tarafından

3 yaş için çok çok az değil mi kelimeleri baya normal bi yetişkin gibi konuşması lazım dehp öyle birsey degil başka bir sebepler olabilir onunla bol bol konuşmanız etkinlik yapmanız lazım ve sosyallesmesi gerek konuşması açılması için 

(182 puan) tarafından

Yapıyorum canım çok canım bazen kendi kendine konuşuyor gibi yada konuşmaya mı calışıyor öyle böyle takıntılı değil kafaya taktığını yapana kadar susmaz örneğin Sonya terliği gittiğimiz heryere kucağında götürüyor tek o değil kıyafetlerinin hepsini evden çıkarken Çankaya doldurur

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 926 göst.
+1 oy
16 cevap 405 göst.
+1 oy
11 cevap 312 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,472,726 soru

24,115,132 cevap