+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar çok utanarak sorucam ama az önce postta gördüm cinsellik hakkında ben 5 yıllık evliyim hiç bende boşalma olmuyo bir iki kere cinsellik ten sonra eşimin sperm inde beyaz kalıntılar gördüm sadece ondada boşalmışım fln sandım ama o hissi hiç bilmiyorum bunun için ne yapmak gerekir ? Linç yapıcak olan yazmasın sanane felan diyen hiç girmesin posta 

3 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Bunu bilmemek normal bir sey cinselligin tabu olarak goruldugu bir toplumda buyuduk youtube da veya diger sosyal platformlarda bakabilirsin Rayka Kumru var takip.etmeni tavsiye ederim. Kadinlar da  sekil olarak erkekler gibi olmasa da bosalablir yani orgazma cinsel doyuma ulasabilir bunu nasil yasayacagini soyledigim kisiyi takip ederek ogrenebilirsin.

tarafından
(135 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumunuz için, o dediğiniz kisiyi nerden takip edebilirim? 

tarafından

Linke tikla canim biraktim yoruma.

tarafından

Rica ederim youtube dan diger videolarina da bakabilirsin Rayka hanimin.

-Reklam-
+3 oy
(5,578 puan) tarafından

Canım öncelikle kadın erkek mekanizması farklı. Kadınlar orgazm olur erkekler boşalır. Yani bir sıvı boşaltır erkekler. Orgazm sözlük anlamı ise en yükse hazza ulaşmadır. Erkekler gibi sıvı boşaltmaz kadınlar. Keyif alır, adrenalin hisseder, kasılır, karın veya kasık bölgesinde bir hormonal hareketlenme hisseder. Daha açık nasıl anlatılır bilemedim. 

Maalesef toplumda bu konular görev olarak adledildiği için pek çok kadın orgazm olup olmadığını bile anlamıyor. Kendini, vücudunu tanımıyor kadınlar. Vajina ile rahim arasındaki farkı bilmeyen kadınlar var...

Bu senin suçun ya da eksiğin değil. Yetiştiğin ortamın sana bu konuları eksik veya yanlış aktarması. Hatta hiç aktarmaması... Bilgiye ulaşmak neyse ki çok kolay. En azından burada işin aslını öğrenirsin umarım.

+2 oy
(4,191 puan) tarafından

Orgazm olmuş olsaydın bunu hissetmemen mümkün değil. Öncelikle bunun için bir kadın doğuma git o seni yönlendirir. 5 yıllık evlilik cinsellik nasıl geçti bu şekilde senin için çok zor. Eşinde mi hiç sormadı sana anlamadı mı?

(135 puan) tarafından

Cinsellik aktif hep eşim hep istiyor ama ben onun gibi sürekli isteğim yok ve çok zor oluyo benim içinde mesela ön sevişmeyi uzun tutmaya calısıyorum tatmin olamıyorum zor oluyor benim için eskisi gibi sulanamıyorum da buda canımı yakıyor 1 buçuk yıldır doğum kontrol hapı kullandım o bende bi isteksizlik yaptı ve kurulukda yaptı sanki çok az ıslanma oluyor ama yeterli olmuyor bu yüzden vajinamdada tahriş oldu. Eşimde bazen boşalmam için zorluyor ama olmuyor sanki bende sadece afedersiniz bir dönüm noktam oluyor ozman orgazm oluyorum ama sıvı fln gelmiyor benden yaptıktannsnra da bir rahatlama geliyor ama boşalma yok bu normal mi bilmiyorum bu ara zaten vajinamdan yanada sorunluyum ilişkiden sonra yanma ve acıma oluyor artık soğudum ilişkiden 

(4,191 puan) tarafından

Kuruluk için kayganlaştırıcı jeller var ondan kullanabilirsin. Zaten kadın da boşalmak diye bir şey yok sıvı gelmez . Orgazm olursun  onu da dediğim gibi hissetmemen mümkün değil. Eğer vajinal orgazm olamıyorsan klitoral orgazmi deneyin . Kadinlar en çok klitoris ve meme ucundan haz alır. Korunma yolunu değiştirin eğer hap sen de yan etki yaptıysa eşin korunsun . Enfeksiyon da olabilir sen de oda yanma yapabilir. Bir de eşin kişisel temizliğine dikkat etmeli oda aynı şeylere sebep olabilir. En açık bu şekilde yazabiliyorum. Gerisi sizin fantezi gücünüze kalmış ama dediğim gibi öncelikle kadın doğuma görünmek en iyisi.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,578 göst.
0 oy
4 cevap 85 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 1,040 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler