+2 oy
292 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız işler bittimi 🤗 yemekler hazırmi 

Benim işler duruyor minigimi büyük fırlamayi aldım kucağıma aldım keyif yaptım ikiside koynumda uyuya kaldı 🫣 bende kalktım ilk iş yemeklerimi yaptım birazdan eşim yemeğe gelir yer gider işlerimi yaparım 

Benim menü de asla değişmeyen tarhana çorbası 

Pirinç pilavı ve karışık döner var 

İşler dururken bendeki rahatlık 🤣 

image

7 Cevaplar

+1 oy
(5,855 puan) tarafından

maşallah 😂ben hala ne pişireceğimi düşünüyorum 😂 üstelik annemler bende 😂😂😂 sadece tavuk çıkardım buzluktan bu kadar

kızıma kalkqr bir çorba yaparım diye düşünüyorum bakalım😅

bizde tarhana çorbasını seven pek yok. mercimekle şehriye çorbası pişer genelde 

(6,777 puan) tarafından

Mercimek aşırı derecede gaz yapıyor bana o yüzden pek yapmıyorum 

Tarhana yida kıtır ekmek le güzel gidiyor ekmeklerim ziyan olmasın diye sürekli yapıyorum 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ohhh ellerine kollarına saglik canım afiyet şifa olsun işlerimi bitirdim sayılır bir çamaşır var onlar da makine hala çalışıyor gerisi toz aldim sil süpür yaptım bir makine de sabah yikamiştim kurutma sağolsun kuruttu çıkardım katlayıp yerleştirdim yemeklerimi de sobaya koydum orda pişiyor artık bende bir kahve hakkettim sanırım 😁

(6,777 puan) tarafından

Oh afiyet olsun canım ben daha hiç birşey yapmadım 

tarafından

Çok teşekkür ederim canım yaparsın yaa aman bir gün de sal gitsin miss gibi yemekler yapmışsın daha ne olsun 😁

+1 oy
(3,336 puan) tarafından

Afiyet olsun 2 ,3 gündür temizlikte uğraşıyorum   bugün Misafirim  gelicek    menumu  hazırladım  evi topladım yine sabahtan süpürge vs yaptım  lavaboyu yıkadım kızın okul saato geliyor onu götürüp gelicem oğlanı  uyutcam  sonr kalan işlerimi halledip Misafirleri beklicem 

(6,777 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

(3,336 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌼

+1 oy
(7,192 puan) tarafından

Tatile ciktik canim otel me hazirladiysa 2.5 saatlik uykuylayim bu adamlarin sabah erkenden gitme sevdasini anlamis degilim 5 de kalktik evi ustun körü topladim

(6,777 puan) tarafından

Şuan tek ihtiyacım tatil. 

Bol keyifli tatiller canm kazasız belasız inşallah 

0 oy
(97 puan) tarafından

Ben eşimi sabah işe yolladım işe yolladıktan sonra hemen et sular ve şehriye çorbası yaptım kıymalı kabak yemeği yaptım pirinç pilavı yaptım Bir de alternatif olarak zeytinyağlı dolma yapacağım şimdi evi sildim süpürdüm tozu aldım 3 makine çamaşır çalıştırdım astım iki tane Bebeğimin altını değiştirdim karınlarını doyurdum daha yeni oturdum ellerine sağlik

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Aleyküm selam 🌸

Maşallah 🧿 afiyet olsun kolay gelsin.

Bende işler bitti çok şükür .

Menü 

Çökertme kebabı 

Şehriye çorbası 

Salata  var 

0 oy
(24,406 puan) tarafından

Dün taze fasulye ve makarna yaptım eşim aç gelmedi biz de oğlumla makarnayı yedik sadece bugünde nöbet günümdü şimdi pilav yaptım yedim böyle de tutumlu karıyım ( kredi kartım patlaktı ama olsundu :)) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
0 oy
17 cevap 484 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde KuranAsigiHatun (5,653 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 193 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 407 göst.
7 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,519 cevap

335,833 kullanıcı

...