+3 oy
1,144 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar 1 hafta önce önce boşandık ama bazı haksız durumlar için istinafa gideceğim ama pişman oldum eşim ve ailesi mahkemeden önce barışmak istiyordu çünkü mahkemeyi kaybedeceğinden emindiler ama tam tersi oldu ben tazminata mahkum edildim bunun nedeni 1 ay sonra gerekçeli kararda belli olacak bilenler bilir zaten ama şimdide ben barışmak istiyorum bugün cuma gecesi bana dua eder misiniz şimdi onlar ne düşünüyor bilmiyorum ama ben artık barışmak istiyorum ama haksız bir şekilde de mahkemeyi kaybetmiş o  yüzden geliyor diye de konuşmalarını istemiyorum bu şekilde gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız zaten bir haberde yok barışmaya yönelik bir sesleri çıkmıyor siz olsanız ne yapardınız 

30 Cevaplar

+18 oy
(7,518 puan) tarafından

Ne bu çocuk oyuncağı mı? Kaçan kovalanır hesabı mı anlamadım. Davayı kaybetmemek için barışmak isteyen iki taraf. Ne kadar sağlıklı bir evlilik olacak 

(22,974 puan) tarafından

Barışacak barışmayı o istedi diye daha değersiz olacak üzerine bir iki çocuk daha yapacak sonra ya çocuklarım var diye boşanamayacak ya da daha çok çocuğu babasız ailesiz bırakacak. Nerden biliyorsun demeyin çevremden gördüklerimden burdaki postlarda okuduğumdan. Biri vardı iki çocukla aldatıldım affettim çok huzursuzum bosanamıyorum diyen uzun uzun cevap yazdıktan sonra baktım geçmiş postlarına aylar önce sakın bu adamdan tekrar çocuk yapma demişim ve baya da oy almış o paylaşan kişi de asla demiş sonuç iki çocukla daha büyük sorunlar ile devam ediyor evliliğine 

tarafından

ARKADAŞLAR POST SAHİBİNE YÜKLENMEYİN BIREBIR BENZERI BASIMA GELDI ORTADA DELIL YOK 9 10 SAHİT TUTULDU HEPSİ YABANCI BUNA RAGMEN DAVAYI BEN KAZANMISTIM AMA AVUKAT ÜCRETİ BENİM ÜZERİME YÜKLEDİ TAZMİNATI BEN ÖDEMEK ZORUNDAYIM SUANDA İCRALIGIM BASINA GELMEYEN BILMEM LUTFEN ÖN YARGILI OLMAYIN POST SAHIBI BILIYORUM BELKI BU PARA AGIR GELDIGI BARISMAK ISTIYOSUN AMA YAPMA GELECEGINE YAZIK ETME CALIS AYAKLARININ UZERINDE DUR KRAL GİBİ BAK COCUGUNQ TAMAMMI CNM BNM BAK 4 COCUK ANNESİYİM SENİ TANIMIYORUM BILE AMA IYILIGINI DUSUNUYORUM YOLUNDAN DÖNME GÜLÜM ELBET O PARA ÖDENİR Bİ ŞEKİLDE YAZIK ETME KENDINE

tarafından

Allah razı olsun canım burda beni anlayan tek insan sen oldun çünkü sende yaşamışsin yaşamayan bilmiyor dilin kemiği yok konuşuyorlar ama benim neler çektiğimi bilmiyorlar 

tarafından

Yastığın altına tornavida ve makas koymuş bunu benim yaptığımı ileri sürerek dilekçede iftiralar atmış annesi demiş beni merdivenden attı abisi demiş bana sinkafli küfürler etti diğer şahitlerin hepsi ayrı ayrı iftiralar yalanlar attılar o kadar çok varki yalanları haddi var hesabı yok 

tarafından

Sen bosver o tazmınatj calıs bak evladına odenır bır sekılde dert etme taksite baglattır olabılıyosa ayrıca dıger yorumlarda sünnet faln yazmıssın bende esımden ayrıldığımda oğlumu sünnet ettırdım hastanede.  babasını cagırdım annem vardı bırde o sekılde oldu ama eğlencesini yapamadık durumumuz yoktu sende yaptr hastanede cagır gelırse gelır gelmezse kendisi bılır ama sakın yolundan dönme BAK ılerde bıdaha cocugun olur bu adamdan bu sefer hıc ayrılamazsın

-Reklam-
+9 oy
(9,614 puan) tarafından

Nasılsa geri gelecek sessizliğidir o😑

tarafından

Haklısın canım ama haksız bir şekilde de gitmek istemiyorum 

+6 oy
(1,737 puan) tarafından

Sen neden barışmak istiyorsun tazminat ödememek için mi 

tarafından

Sen oğlunun sünnetinde bulunmak istemezmiydin komik olan nedir oğlumun annesine ben çok ihtiyacı olacak bir dönem temmuzda oğlum 1 ay boyunca orda kalacak büyük ihtimalle o Zaman yapacaklar ben doğal olarak boşanma kararı aldığım adamla aynı ortamda bulunmak istemem 

tarafından
+3

Çocuğun pipisi kesiliyor diye kocanla tekrardan barışmana gerek yok canım . Çocuk sendeyken git hastaneye yaptır sünnetini herkesten habersiz. Olay böylece çözülür 

(11,854 puan) tarafından
+2

Boşandığın adamla çocuğunun sünneti için bir araya gelmek istemezsin ama barışmak istersin 😂 bazılarınızı hiç anlamıyorum burda. Nerden tutsan elinde kalıyor

(6,540 puan) tarafından

Sunneti sende erken yaptir. Evde bi kuran okutun. Esinde orda ne yapiyosa yapsin.

(9,285 puan) tarafından
+2

2 saat yüz yüze bakamayacağın adamla yeniden bir ömür geçirmeye niyet etmek cidden garip 

+3 oy
(2,604 puan) tarafından

Evlenmek,bosanmak bu kadar basit işler değil işte. 

İyi düşünülmeli acele edilmemeli fevri kararlar alınmamalı. 

Şimdi şunu düşün ne için boşanmak istedin en başta. Yaşadıklarını hatırla. Belki vazgeçeceksin. 

Ama yani çocuk oyuncağı değil ki canım evlen ayrıl, ayrıl barış. Ayrılıp barışan olur da hani aradan aylar geçer yıl geçer vs. Biseyleri anlar zorluklarını anlar diyelim. Daha 1 hafta olmuşsun. Ne değişti diye sormak istedim açıkçası 

tarafından

Oğlum var onun için yanlış bir karar verdiğimi düşünüyorum şimdide sanırım onlar barışmak istemez nasıl olacak bilmiyorum barissalar bile hâkim beni kusurlu bulmuş bu haksızlıkla gitmekte istenem ne yapmalıyım sizce

(4,792 puan) tarafından
+2

1 hafta olmuş ama 3 yıldır süren çekişmeli boşanma davası geçmiş . 3 yıldır barışmak istemeyen ama davayı kaybedince barışmak isteyen.saçma mantıksız bir evlilik. 

+3 oy
(7,046 puan) tarafından

Sen oğlunu düşünmüş olsaydın ilk onlar sana adım attığında kabul edecektin kaybettin diye yediremiyon oğlunu bahane ediyon ben olssam tekrar seninle barismam 

tarafından

3 yıldır adım atmayıp mahkemeye son 1 saat kala barışmak için gelmiş eşine sen güvenirmiydin

(1,783 puan) tarafından
+3

E bacım madem güvenmiyorsun , ne diye barışmak istiyorsun o zaman ? Sen iyi değilsin, herhangi bir psikolojik destek alıyor musun canım? 

(7,046 puan) tarafından

Tmm o zmn guvenmiyorsan barismakta istemiyeceksin 

+2 oy
(4,010 puan) tarafından

Niye barışmak istiyorsun, bütün gururunu ayaklar altına alacak kadar aşık mısın?

(5,131 puan) tarafından
+6

Bence oğlun için filan değil canım 

Kusura bakma ama 

O mahkemeyi kazansaydin dönüp bakmazdin 

Madem barisacaktin niye boşanmak istiyorum dedin 

Bi de yalvarmislar 

Hala kendini haklı çıkarmaya calisiyorsun burda 

Ben eşimle o noktaya gelecem, avukat bana kazanırız diyecek 

Bende kazanınca barisirim diyeceğim ne alaka 

Çok saçma yani 

Madem cocugunu çok düşünüyorsun sen direnseydin boşanmam diye 

Bi hata yaptiysan geri barışmak yerine yüksek mahkemelere başvur 

İtiraz et tazminata onunla ugras 

Daha fazla kendini küçük düşürme bence onların karşısında 

tarafından

Ben avukatımada dedim kazansam bile barışmaya düşünüyorum ama o kararı görmek istiyorum dedim 3 senelik bir dava maddi ve manevi yıprandım bunun illaki bir karşılığı olmalıydı ama hâkim beni haksız görmüş zaten istinafa yüksek mahkemeye çıkacağız ben 1 trilyon kazansam ne yazar yuva dağıldıktan sonra yanlış yaptım ama çocuğum için pişman oldum ama onlardan ses Seda yok 

(4,010 puan) tarafından
+2

Ya canım saçmalama ya adam sana psikolojik şiddet uygulayıp evden kovuyormuş neyin barışma isteği bu. Git git de gör seni kö.pek yerine koymazlar . Kusura bakma. Değerini iyice ayaklarının altına sereceksin. Seni çiğneyip ezip yok sayacaklar. Çocuğunu da bahane etme boşuna. 

(11,854 puan) tarafından

Üstelik zaten 3 senedir ayrılarmış neden yani bu barışma isteği

(822 puan) tarafından

Asaf3425 saçmalama. 3 yıldır boşanma süreci olmuş. 3 yıldır çocuğunun psikolojisini düşünmedin, şimdi mi düşünüyorsun? Barışmayı en başta düşünüyorsan neden 3 yıldır çocuğuna bunu yaşattın? Seninki çocuktan falan değil. Bildiğin tazminat ödememek için barışmak istiyorsun. 3 yıldır pişman olmamışsın, 1 haftada pişman mı oluyorsun? Kimseyi kandıramazsın öyle. Şimdi yuva falan diyip kendini acındırma. Koskoca 3 yıldan bahsediyoruz. 3 yıl boyunca "yuvam" demedin şimdi mi diyorsun? 

Boşanmana bi şey demiyorum. Evliliğinde mutsuzsan tabii ki boşanmalısın. Ama şuanki düşüncelerin çok saçma. Kimseyi bu şekilde kandıramazsın. Bari çocuğunu ortaya koyup da onu düşünüyormuş gibi yapma. Açık açık söyle. "Bu tazminatı ödeyecek gücüm yok, ne yapmalıyım, barışsam mı? "diye sorabilirsin. 3 yıldır dava sürüyormuş da, en başta barışmaya tarafmışsın da, ama mahkeme sonucunu görmek istiyormuşsun da, yuvam dağıldıktan sonra 1 trilyon kazansam ne yazar da, çocuğum için pişmanım da falan filan. Çocuk oyunu mu bu? 

+2 oy
(1,221 puan) tarafından

Neden bittiği önemli ani karar verip mahkemeye çıkmışsınız ama oraya çıkaran konu neydi birde boşanmalarda illaki bu psikoloji oluyo barışma isteği bu geçici kendine zaman tanı

tarafından

Aşırı anneci annesinin kuyruğu psikolojik şiddet sürekli evden kovma ailesiyle benim dedikodumu yapma daha birçok şey ama bunlar aşılmayacak sorunlar değildi bence 

(1,221 puan) tarafından

2 şeyi iyi düşün psikolojik şiddet evden kovma şuanki barışma isteği çok normal boşanmalardan sonra bu oluyo hatta boşanmalarda ilk 2 ay falan kadın yıpranıyo sonra kadın hayatına devam ediyor erkek yıpranmaya başlıyo ama dediğim gibi iyi düşün seni evden kovan adam bu sefer ayrıldık bensiz yapamadın diyip her istediğini yaptırmaya çalışır yapmazsan sil baştan yaşarsın herşeyi

tarafından

Hakimede ben boşanmak istemiyorum demişti bende istiyorum dedim hakim bizi boşadı ama tazminat için itiraz edeceğiz yüksek mahkemeye çıkacağız bu süre zarfında halâ kanunen evliyiz ama haksız bir şekilde de gitmek istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum haklısın nasıl olsa hakimde seni haksız gördü diyip iyice ipleri eline alabilir 

(1,221 puan) tarafından

Çocuk konuşurken sende nabzını dene bakalım belki onda da pişmanlık vardır ama direk diz çökme ona karşı yoksa çektiklerinin katlarını çekersin

tarafından

Haklısın canım inşallah iyi olur herşey 

+1 oy
(5,131 puan) tarafından

Ben olsam geri dönmem 

Çünkü denenmişi denemeyeceksin asla 

Bittiği yerde bırakacaksın 

Eski tadı tuzu olmaz zaten 

Sen ağız egdiginle kalır onlara 

Bence onlarda istemez barismayi 

Mahkemeyi kaybetti o yüzden barışmak istiyor derler 

Bence kendini o kadarda küçük düşürme 

tarafından

Aynen mahkemeyi kaybetti o yüzden geri geldi demelerini istemiyorum işte onlardan ses Seda yok oğluma üzülüyorum çok yanlış yaptığımı düşünüyorum mahkemeden önce yalvarıyordu barışmak için kararı görmek istemiyordu çünkü kaybedeceğinden emindi ama tam tersi oldu ben kaybettim 

(5,131 puan) tarafından

O yüzden onlarında bi tarafı kalktı 

Asla tükürdüğünü yalama

Geri dönüşü olsa bile seni insan yerine koymazlar ezer geçerler 

Zerre değerin olmaz daha çok mutsuz olursun 

Önceliğin kendin olmalı 

Kendini mutlu et ki cocugunda mutlu olsun 

tarafından

Haklısın baya bir tarafları kalmış o belli zaten gitsem de dediğin gibi bir değerim kalmaz artık ama oğlumla baba evinde sıkıntılar oluyor o yüzden onlardan barışma teklifi olursa iyice düşünüp karar vereceğim 

+1 oy
(4,566 puan) tarafından

Bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum. Yani evlilik bu raddeye geldiyse pek hayir göremiyorum. Neden kazanmana emin gozuyle bakilirken sana tazminat verdiler? O mahkemeye cikilmadan once atilmaliydi bu adimlar bana gore

+1 oy
(541 puan) tarafından

Evliliğinde o kadar sıkıntı yaşamışsın ve 3 yıldır boşanmayla uğraşıyormuşsun buna rağmen barışmak mi istiyorsun? Kaybedince barışmak istiyor gibi bir halin var. 3 yıldır neden pişman olmadın ki? Bence önüne bak artık tazminata itiraz et

+1 oy
(4,792 puan) tarafından

En aşağı yazmışın siz olsanız naparfınız die. 

Ben olsam 3 yıl süren çekişmeli boşanma arkası asla ama asla aynı eve tekrar girmezdim. Zaten nikahta düştü sizin imam nikahınız tekrar evlenebilirmisiniz oda diyanete sorulması gereken bi soru....Boşanma sebeblerini saymışın ardına bunlar aşılmayacak şeyler değildi yazmışın.niye aşamadınoz peki niye destek almadınız 1 aydan bahsetmiyorsun 3 koca yıl. Sevmediğin bir adamla sırf oğlum var die aynı yatağa girilmez. Oğlun zaten emin ol alışmıştır bu duruma . Sünnet olucak Dion ne alaka onuda anlayamadım  biz randevu aldık gittik 3 saat içinde haloldu geri eve geldik. 

tarafından

Hâkim boşadı ama imzalar atılmadı henüz resmi olarak hâlâ evliyiz istinafa gideceğim zaten yüksek mahkemeye çıkacağız bu süre içerisinde hâlâ evli olarak görürecneğiz resmiyette kendisi 3 yılda bir çabası olmadı bu evliliği kurtarmak için mahkemeye son 1 saat kala gelmiş barışmak tan bahsediyor bende doğal olarak guvenmedim ama bir çocukla ömür boyu maddi manevi illaki zorluklar olacak insanlar hata yapabilir bende bu şekil bir hata yaptım ama üstüme neden bu kadar geliniyor anlamıyorum açıkçası boşanmak kadar kötü bir şey yok yanlış yaptım ama onlarında ayağı yer tuttu şuan kendisi kaf dağında görmeye başlamış herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun o istemezse yalvaracak değilim ona

(4,792 puan) tarafından

Hah işte sen diyorsun kendini kaf dağında gören biri.ne sana koca olur ne oğluna baba

Aklından barışmayı çıkartıp önüne bakman lazım.

Kağıt üzerinde karı kocasın sadece .ben dini açıdan dedim nikah düşmüş olması lazım sizin iyi bir hocaya danışmanız lazım eğer barışma istiyorsan . Tekrar aynı kişiyle nikah olurmu 3 yıl boşanma davası arkasından 

Belki @Alaska bilir 

(1,485 puan) tarafından

Eğer erkek tarafı mahkemede boşanmak istediğini boşanma niyetiyle alelade ifade ettiyse bir talak düşer, artık kadın için 3 adet süresi iddet müddeti vardır.

Talak’ın düşmesi için fiil şarttır. Mahkemede adamın bu niyetle boşanmak istiyorum demesiyle olur. Bir talak düşer ama demezse dini nikahlarına bir zeval gelmez.

3 adet müddeti içinde kadın da erkek de birbirlerine geri dönebilirler, buna ric’i talak denir.

3 adet müddeti dolduktan sonra tekrar nikah gerekir. 2 talak hakları hala duruyor olur.

Ancak adam bir öfkeyle 3 defa boş ol derse daha da o kimsenin nikahına geri dönüş yoktur, hulle gerekir. (Tekrar başkasıyla evlenip yatağına girmek)

Resmi mahkemede de dini nikahın düşmesi için önemli olan erkeğin dil ile ikrar etmesidir. Aksi türlü adamın konuşmadığı bir mahkemede yalnızca resmi nikah gider, dini nikah gitmez. 

(4,792 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla son mahkemede boşanmak istemiyorum demiş adam tazminat verecem die sanırsam . Sonra adam kazanınca zafer işareti yapıp salondan çıkmış bidaha aramamış. Değişik bir durum

+1 oy
(1,257 puan) tarafından

Kaybetmişsin yediremiyorsun. Boşanma 1 günde olan bı süreç değil öncesinde düşünecektin.

+1 oy
(53,796 puan) tarafından

önce sen gidip bir destek al kafani toparla niye ayrildiniz 

+1 oy
tarafından

Bacım belanimi ariyon. tazminatsa derdin işe gir birikim yap ver. Çalış çocuğun okula gitsin sen işe gir bı zaman sonra evine çık. Koca derdi yok laf fuyacam. Kaygısı yok. Kurtulmussun belanimi ariyon geri. Oğlun için hayırlısı buymuş ki oldu. Üzülme pişman olma. Hayat sana 2. şansı veriyor. Ne yaparsan yap ne dersen de onlara para için gittiğin belli oluyor. Tazminat yüzünden mahkeme için. Neyse. Sen Allah'ın sana sunduğu bu ikincisi şansı kullan gez çalış oğlumla hayatini yaşa 

+1 oy
(9,285 puan) tarafından

Saçma düşünüyorsun yalancı şahitle iftira atan adamdan ne köy olur ne kasaba sırf kaybettiğin için böyle düşündüğüne eminim ama inan değmez iyi olsa zaten baştan bitmezdi bunca şeyden sonra beyaz bir sayfadan başlamak mantıksız ve zor olduda barıştınız ilk kavganızdaki cümle parayı vermemek için barıştın olacak bu işler oyuncak değil sizde çocuk değilsiniz 

+1 oy
(6,662 puan) tarafından

Kusura bakma bakabilirsiniz de sizin çocuk filan düşündüğünüz yok iftiraya uğradım diye postlariniz var demekki ellerinde kanıt vardı ki mahkemeyi kaybedince u dönüşü yaptınız 

Şuan kendi yazdığın gibi mahkemeyi kaybettiğin için dönmeye çalışıyorsun 

0 oy
(8,632 puan) tarafından

Daha önce de söyledim söyledik ama sen akillanmazsın belli hayatını mahvetmek istiyorsun Allah akıl fikir versin. Ne güzel kurtulmussun o adamdan baksana hayatına yasasana hayatını. Oğlum için diyorsun oğlun sana yapılanlara şahit olunca daha çok mu mutlu olacak? Yani bizi de yoruyorsun yazsak yoruluyorum yazmasak vicdan yapıyoruz. Bir kadını kurtarmak için vakit ayrılıyoruz resmen!!!

(4,792 puan) tarafından

Anlamıyor kendi bildiğini okuyor ve okuyacak. Kaç açtı bununla ilgili post ama bayan çok değişik bir kafa yapısı var. .gitsin kapısına kendini birazdaha ezdirsin bakalım oğlu için .  Ki zaten o çocuk 3 yıldır alışmıştır bu duruma 3 aylık mesele değilki

Tazminatı alaydı arkasına dönüp bakmazdı bence

(8,632 puan) tarafından

Ya işte kadın insan dediğin önce kendini sevecek düşünecek ki diğerleri tarafından değer görsün. Bunun ki ben razıyım ezilmeye yeter ki evladım babasının evinde büyüsün kafası ama nasıl büyüyeceği de önemli değil! 

tarafından

O kadar yanılıyorsunki ben  1 trilyon kazansam ne yazar insanız beşeriz şaşarız yanlış yaptığımı düşünüyorum ben barışmaya kabul etmedim mahkemede boşanmak istiyorum dedim ama şimdide barışmak istiyorum ondan ses çıkmıyor oğlum bizi hiç yanyana görmedi o çok istiyor anne diyor babamla kardeş ol iyi ol ben seni korurum daha 4 yaşında onunda psikolojisi kalmadı boşanmak o kadar kötü bir şey ki bunu anca yaşayan bilir hayırlısı olsun olacağı varsa olur yoksa ona yalvaracak değilim 

(1,108 puan) tarafından

Akışına bırak. İkinizde bi süre ayrı kalın bakalım ne olcak. Gün doğmadan neler doğar. Sende bi terapiste git. 

0 oy
(22,974 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Birbirini sevmeyen bir takım çıkarları için evli kalmaya çalışan iki insan bak karı koca demiyorum sence o evlilikte mutlu olabilir mi ? Çocuk için deme üç senedir de var o çocuk ve yalnız seninle yaşıyor şimdi bir babası olduğunu hatırlamış ve babaya ihtiyacı olduğunu şimdi idrak etmiş olamazsın. Barışmak için karşı tarafın bir talebi de yok anladığım kadarıyla sen mi gidip gel yeniden evlenelim diyeceksin. Sadece ön görüm şu tekrar evlenseniz bile eskisinden daha iyi bir evliliğin olmaz. Yeni evliliğinde artan tek şey geçimsizlik ve çocuk sayın olur 

0 oy
tarafından

Herkes yazıyor ama boşa sen anlamak istediğini anlıyorsun geçen de post actın kapattın git barışta değerini yerlere ser 🫥

0 oy
(373 puan) tarafından

Sadece cocuga yazik sizin gibi ergenligini tamamlayamamis bireylerden olmuş.Siz daha barismak istiomusunuz ayrilmak istiyormusunuz buna karar veremiyorsunuz.Hirs yapmissin yenilmissin bunu da yediremiyorsun.Barışınca tekrar tekrar ayni şeyleri yasayacaksiniz.Sonraaa kaybedilmiş bir cocuk...Yazik cidden.Allah ana babanında akillisini versin!

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 628 göst.
0 oy
7 cevap 370 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 306 göst.
20 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Suclu47 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.

Kategoriler