+2 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (771 puan) tarafından

Kızlar bı sorum olacaktı biraz utanıyorum bunu sorarken çok özür dilerim cinsel ilişki sırasında hamile iken kadının boşalmasının bı zararı varmıdır acaba ister istemez vücud kasılıyor 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,487 puan) tarafından

Konudan bağımsız, Müge Anlı'nın geldim gidiyorum şöyle olamadım dediği geldi aklıma, hiç bilemiyorum, endişe ettiğin bişey varsa Dr sor kafan rahat olsun 

(2,864 puan) tarafından
+1

Dogal birsyi yapamıyorsan bence sorunun var demektir muge anlı ondan bahsetmemistir onu oda yapıyordur 

-Reklam-
+1 oy
(1,401 puan) tarafından

Bir zararı olacağını sanmıyorum, doktorun izin verdiyse daha da dert etme bence. Bu da gebelik gibi Allahın kadınlara verdiği bir mucize, doğamızda var.

Bilirkişisi değilim ancak kadınlar erkekler gibi yoğun bir sıvı çıkmadığı için boşalmadığını sanıyor. Belki de gerçekten boşalmıyorlardır bilemem ancak kadınların sıvısı daha az kıvamlı ve sarıdır. Erkekler gibi yoğun ve beyaz değil.

Üstelik biraz mahrem olacak belki ama kişinin kendi ıslaklığı şeffaf, saydam ve biraz sümüksüyken menisi sarı renkli ve az kıvamlı olur. Bunu da fark edersiniz diye düşünüyorum.

Erkeklerle aynı anatomiye de sahip değiliz. Onlar tüm birikimi birden harcarken biz az az ama sık sık boşalıyoruz.

Erkekler gibi olmadığı için de çoğu kadın tam boşalamadığını söylüyor. Ama farkında olmadıkları şey içten içe onların beklentisi orgazm olmak.

Orgazm da her defasında olmaz. Zaten onun da ön sevişmenin yoğunluğuyla alakası var, boşalmakla değil. İkisi ayrı şeyler. 

0 oy
(7,631 puan) tarafından

Hayır ne gibi zararı olacak doğal bir durum bu.

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Gebeliğinizde herhangi bir risk düşük vs kanama gibi sorunlarınız yok ise bir zararı yok 

0 oy
(5,105 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bosalmadan 9 ay nasıl duracaksın canım 

İllaki bosalacaksin

(5,408 puan) tarafından

Zeynoş gereksiz zorlamışsınız kendinizi. Gebelik hastalık değil. Hayatına normal devam edebilirsin risk yoksa. İlişki önerilir hatta. Doğumu kolaylaştırır. 

(5,105 puan) tarafından

Ay niye zorlayim canım sende 

Ben hiç sorun yaşamadım 

Ve kendime göre cevap yazdım 

Ayrıca herkes aynı değil 

İlişki bende doğumu hiçte kolaylastirmadi 

İkisi de zor oldu 

Arkadaş sormuş her kadın bir değil yani 

(5,408 puan) tarafından

Sadece kendini düşünme ama, eşine de çok zor. Hormonal dengen için de zor. Tiksinmiş de olabilirsin, bazı kadınlar hiç istemiyor gebelikte, ama özellikle 1 sene birlikte olmamak sağlıksız :(

(3,163 puan) tarafından

@indigo, 1 seneyi @Seri yazmış

(3,920 puan) tarafından

1 yılı ben yazdım. Tüp bebek tedavisi gördüm. Tedavi sırasında çok fazla fitil kullandım günde kaç kez kullandığımı hatırlamıyorum bile . Bu yüzden istemedim çok fazla akintim oluyordu rahatsız ediyordu. Sonra bebek tutundu ilk 3 ay yasaktı. Sonra serbest dediler ama kanama filan olursa hemen hastaneye gel dediler. Böyle bir ihtimal varsa hiç gerek yok dedik. Bebeğimiz cinsellikten çok çok önemliydi çünkü . Sonra doğum lohusalık hemen arkasına adet oldum. Toplamda 1 yılı buldu. Hicbir sıkıntı da yaşamadık. 

0 oy
(14,364 puan) tarafından

Yok canım sanmam 

0 oy
(324 puan) tarafından

Kız kadınlarda mi boşalıyormuymuş

(26,003 puan) tarafından

Doktora  gorunmeden önce iyice araştır internetten. Kadinlar kulübü var ordanda bilgiler edinebilirsin. 

Soylenilen taktikler olmassa doktora gidersin. 

(1,488 puan) tarafından

Civcivim kadinlarda hafif rahatlama hissi gibi birsey hafif bir titreme gibi düşün hicmi hissetmedin

(324 puan) tarafından

Ben normal sanıyordum şuan korktum acaba bende sorun mu var

Yanlış anlamayın lütfen ama sürekli ilişki isteği var özür dilerek yazıyorum acaba bundan dolayı mi 

(1,488 puan) tarafından

İlişki isteğin varsa bence bosaliyorsun ama fark etmiyorsun 

(324 puan) tarafından

Hayır eminim yani insan hiç mi farketmez hiç mi hissetmez

0 oy
(4,186 puan) tarafından

Riskli bir gebeliginiz yoksa orgazm olmanın bir zararı olmaz

0 oy
(2,864 puan) tarafından

Riskli gebelik yoksa sorun yok sonuçta kaslar gevşeme yapıyor 

0 oy
(131 puan) tarafından

Yok ya doktor bı uyarıda bulunmadiysa ne olcaka ikizlere hamileyim bende 21 haftadayiz 10 günde bir beraber oluyoruz eşimle bı sorun olmadı şimdiye kadar 

0 oy
tarafından

Yok aksine vucut gevsiyor rahatliyor😅

0 oy
(5,646 puan) tarafından

Hayir bir zarari yok. Hatta duygusal ve bedenen tatmin anneyi mutlu eder. Risk durumu varsa tabi doktora danis. Ben iki gebeligimde de bu konuda sikinti yasamadim.

0 oy
(22,907 puan) tarafından

Yok ya sanmam

0 oy
(561 puan) tarafından

Yani bu devirde anne babalık bence tam da bu yüzden yok cocugu düşünmeyi geçtim merak edilene bak evet gebeyken iliski yasak değil ama ben şahsen gebelik boyunca hiç yaşamadım eksilmedim de çocuğumla bağ kurdum evet yasak değil ama anneligim baskın çıktı yap yaşa ama abartma yani bu nasıl fantazidir 

0 oy
(260 puan) tarafından

Ben 22 haftalığım 33 e kadar serbest dedi zararı olsa yasak derdi komşumun aşılama ile oldu aşı olduktan sonra sakın birlikte olmayın demiş doktor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 496 göst.
0 oy
11 cevap 184 göst.
10 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervegcmz (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,728 soru

24,020,196 cevap

328,189 kullanıcı

...