+1 oy
775 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (301 puan) tarafından

Kızlar bu gömlek tunik.26 yaşındayım..

Birincisi altına kumaş siyah pantolon ile

Kot mavi renk pantolon olur mu? 

Bir de hangi renk şal takmaliyim? Bayram için aldım. 

Yeni tesettürlu değilim fakat pek uyduramam. 

Buğday tenliyim çok esmer değilim yani. Ona göre şal rengi bulursanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler ❤️❤️

image

image

16 Cevaplar

+1 oy
(301 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kimse yok mu ya

-Reklam-
+1 oy
(301 puan) tarafından

Post üste ciksin 

+1 oy
(299 puan) tarafından

Ben nedense siyah kalem etek çok yakistirirdim.sal olarakta krem rengi şık durur bence 

(301 puan) tarafından

Uzun kız dizimin az üstünde. Boyum 175 

0 oy
tarafından

Canım öncelikle sağlıkla kullan ben beğendim gömleği. Onun üzerine gömleğin tonunda mavi şal altına beyaz pantolon çok güzel olur tabi beyaz pantolon varsa. Yoksada yine mavi şal mavi pantolon gömlek birde güzel uyumlu bir babet krem tonlarinda  yada beyaz spor ayakkabı çok güzel olur. 

(301 puan) tarafından

Beyaz pantolonum yok canım ya. Maviyi giyerim olmazsa. Düz lacivert şal da sipariş ettim int den o olur herhalde. 

tarafından

Bişey olmaz canım olanla yetinelim. İnşallah aynı ton gelir güzel olur bence. Siyah pantolonlada kombin yaparsan gömleğin beyaz tonunda şal güzel olur krem tonlarida olur .

0 oy
(2,096 puan) tarafından

Bende 26 yaşndayım nedense böyle şeyler bana hep 30 üstü giyilir geliyor tabi tarzlar elbet farklıdır 

(2,096 puan) tarafından

Boşuna moda tasarımı okumadık hdjjjs yarım kalmış olsa da 😂

tarafından

Bir gün onuda tamamlarsin kuzum daha çok gençsin

(2,096 puan) tarafından

Ben zaten okulumu sevmiyordum benim standartlarımın altındaydı şimdi ulaş bir büyüse kendi standartlarıma çıkacam inşallah beklemedeyim ailemin yanına geldim mesela kendi hayatımı özlemişim 😂 tabi kocamı da çok özledim 

tarafından

Tadını çıkar boşver kocanı her zaman görüyorsun 😁😁

(2,096 puan) tarafından

Öyle olmuyormuş işte mesele ben geleli bu hafta 2. Haftaymış öyle uzun geldi ki 😂 14 saat yol olmasa bir evime gideyim modundayım 😂

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Beyaz pantolon ile tuniğin renginde saks mavisi şal canım en güzeli bu olur🥰  güzel gunlerde giyinmen.dilegoyle insallah

0 oy
(899 puan) tarafından

Ay çok güzel nerden aldin canım 

(301 puan) tarafından

Bizim burdan butikte. 450₺ dedi. Nakit olunca 400₺ e aldım. 

(899 puan) tarafından

Çok uygun ve güzel gülerek giy cnm

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Kesinlikle düz beyaz şal ve beyaz kumaş pantolon mük olur.altınada lacivert topuklu ayakkabı 🤍

(301 puan) tarafından
+1

Ne topuklusi kız 175 boy var zaten :D ama fikir güzel teşekkürler:* 

(1,358 puan) tarafından

O zaman babet yada spor yada sandalet düz taban😁

Hay maşallah 🧿 

Rica canım ❤️ 

0 oy
(23,967 puan) tarafından

Krem mı beyaz mı bilemedim ama aynı renk açık ton pantolon ile güzel olur üzerine de mavisi rengi şal düşündüm bilemedim şal seçiminden anlamam sadece gözümde öyle canlandı 

0 oy
(352 puan) tarafından

Kafam dalgın biraz gelin arabasına kombin verin okudum 3 defa diyorum gelin arabasına ne kombini :)

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Tunik çok desenli karışık ya lacivert düz kumaş pantolon ya da beyaz havuç pantolon gitmelisin bence. Sal da lacivert ve düz olursa uyumlu olur çanta da beyaz olabilir. Krem bej tonları da gidebilir 

0 oy
tarafından

Krem yada siyah bir İspanyol çok yakışır.

0 oy
(165 puan) tarafından

Bej şal  ve bej pantolon

0 oy
(6,753 puan) tarafından

Altına pantolon giy beyaz  mavi yada lacivert eşarp da krem tonu yada bebe mavisi güzel olur

0 oy
(272 puan) tarafından

Beyaz pantolon mavi şal  ben de 22 yaşındayım böyle kombinle çok güzel olur siyah gitmez altına ben öyle kombin yapıyorum 

0 oy
(238 puan) tarafından

Ben bunu lacivert şal siyah pantolonla konbinlerdim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 794 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,262 göst.
0 oy
9 cevap 798 göst.
26 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu