+2 oy
111 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar bi kizim 3 bucuk yasinda digeri de 6 aylik buyuk olan kiskancindan midir nedir kucugune vurup duruyo kolluyorum ama arada kaçıyo birde çok huysuz surekli agliyo delircem artik ne yapmaliyim bilgi sahibi olan varmi psikologa mi goturmem lazm

3 Cevaplar

+1 oy
(3,248 puan) tarafından

Aşırı derecede koruyırsanız, sen ablasın vurma diyorsanız inatla devam eder. Kardeşinin onu ne kadar sevdiğini anlatın, beraber oyunlar oynatmaya çalışın. Tabiki bir pedegogtan yardım alsanız çok iyi olyr

-Reklam-
+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Uzman çocuk doktorundan dinlemiştim, derler ki eğer evdeki kardeşler birbiriyle çok iyi anlaşıyorsa ortada bir sıkıntı var demektir. Tartışıp kavga eden kardeşler normal kan bağı tepkisi veriyormuş.  Benim büyükler de çok kavga eder. İkisi de aynı yaştalar. Ama söz konusu birbirlerini dışarıda kollayıp savunmaksa eğer bu konuda da mükemmeller. Birlikte kaliteli zamanda geçirebiliyorlar, ölümüne kavga da ediyorlar. Umarım herşey normal seyirdedir.

+1 oy
(22,735 puan) tarafından

Küçüğü severken onu da ihmal etmeyin. Öpüp koklayın. Küçüğü severken ay sen ne kadar tatlısın tıpkı ablan gibi falan diyerek büyüğü de işin içine katın. Ama ne de olsa oluyor ufak tefek şeyler. Zamanla yoluna girer. İkisini yalnız birakma da sakin. 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,517 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sananee (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
4 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,468,018 soru

24,052,312 cevap

329,730 kullanıcı