Hayırlı akşamlar arkadaşlar 😃 nasılsınız iyisinizdir inşallah. Size bu akşam kafama takılan bir soru sorayım dedim. Konu: komşuluk
Ben geçen yıl yeni bir eve taşındım. Taşındıktan birkaç ay sonra sitedeki komşulardan baxilari toplanıp bana hosgeldine geldiler. Bunların arasında benim karşı komşum da var.
Karsi komşum biz taşındıktan sonra doğru dürüst hoşgeldin beş gittin nasılsın iyi misin falan muhabbet etmedi. En fazla merhaba. Bazen onu da demedi. Sonra bı baktım bu gelen komşularla o da gelmiş. Ve gayet konuştu. Sıcak davrandı. Giderken söz de gelin falan dedi. Sonrasinda yine karşılaştığımızda yine pek muhabbet olmasa da eskisine nazaran biraz daha iyiydi muhabbet. Arada konuştuğumuz oldu yani. Neyse bugün komşularla sitenin bahçesinde oturuyorduk. Kimseye selam vermeden geçti gitti. Benim kafam karıştı. Şimdi ne zamandır aklımda o bana geldi ama ben karşı ziyarete gitmedim. Ha gel oturalım diyen de yok. Ben da davet etmeden gitmem kimseye. Ama ben yokken 2 kere kapımı çalmışlar kahve icin. Taa o zamanlar. Ben de evde yokmuşum. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu komşuyu çay kahve içmeye çağırır misiniz?