+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (3,365 puan) tarafından

Kızımın vajinal bölgesinde kızarıklık başladı. Hametan sürmemd rağmen geçmedi. Sonra doktorumuz mantar olmuş olabilir dedi, eczaneden travazol krem aldım 1 tüp sürdüm geçene kadar geçti ama kremi bıraktıktan 3 gün sonra gene oldu. Kızım bezi daha bırakmadı, çıkarmak istediğim anda ağlama krizine giriyor. Kafayı yiyecem, başka ne yapabilirim

3 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından

Canım sen hangi bezi kullanıyorsun belki bez onu öyle yapıyordur

(3,365 puan) tarafından

Jenny Willy kullanıyorum ama yaklaşık 6 aydır bu markayı kullanıyoruz. Kızım biraz tombik, diğer markaların kalıpları dar geldiği için buna geçtik, bir sorun yaşamamıştım

(269 puan) tarafından

Islak mendilde yapabilir

-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından

Bnm kızım bezliyken mantar geçirdi aşırı derecede kapsıyordu travazol kullandık hemen geçti belki mantar değildir bezini segistirsen yada ıslak mendil kullanıyorsan eğer onu çeşmede yıkayıp sık sonra sil bebeni bn 2 cocugumdada oyle kulkandim tahriş etmesin diye 

(3,365 puan) tarafından

Canım 13 gün önce oldu kremledik, düzelmişti, dünden beri gene başladı. Bezi bırakmıyor ki, ağlaya ağlaya da yapmak istemiyorum

0 oy
tarafından

Trosyd diye bir krem var onu kullanmanı tavsiye ederim bir de bez markasını değiştirdiniz mi ondan mi oldu acaba 

tarafından

Bu söylediğim krem çok iyi deneyin istiyorsaniz

(3,365 puan) tarafından

Reçetesiz alabilir miyiz

tarafından

Tabi alabilirsiniz 

(3,365 puan) tarafından

Teşekkür ederim, inşallah işe yarar. Çünkü tam geçti diyorum gene oluyor, yoruldum valla

tarafından

Geçer Allahin izniyle ben bu kremi kendime bile kullandım çok şükür birdaha ne bende ne de kızım da bir sıkıntı olmadı 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 387 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
+1 oy
2 cevap 194 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevv1995 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 243 göst.

Kategoriler

1,472,820 soru

24,116,550 cevap

333,248 kullanıcı

...