+9 oy
2,998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,671 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyinizdir benim düşündüğüm bir şey var bugün iyice kafaya takdim 

Yanlış anlaya bilirsiniz gerekirse engelde vere bilirler sorun değil eskisi kadar pek tad vermiyor çünkü 

1 yardım postaları  muhtarlık sosyal yardımlaşma belediye ve bazi kültür merkezleri bir çok yer yardım yapıyor ki burda yardım altında çok kez alıp satan yakalandı 

2 uyguna şunu satan varmı EEE hadi diyelim ben 500 e verdim zaten 600 den assa tutmaz beşik puset araba ve benzeri şeyler geçen annem şarj aleti ve bı kaç ilacını unuttu 180 küsur istediler ki son dakika kız kardeşim abla yollama dedi diye yollamadim 

3 tamam istiyorsunuz nerde oturuyorsun diye soruyoruz il söylüyorsunuz aa bende ordayım diye yardımcı olmak için yazıyoruz çit yok veya neymiş şu kadar olmuş tasinali adres mahalle ismi bilmiyormuş güldürmeyin lütfen insan 7 ay 1 yıldır hiç mi oturduğu adresi mahalleyi köyü bilmez  (örnek isim ve eşya belirtmeyim kızıma aldım ama kullanmak nasip olmadı kullanmaya da kıyamadım elimdede çok fazla vardı hayrına çocuk için verecektim baktım çelişkili cevap bile vermedim 

4 post açıyorsunuz  yok yok diye sonra 3 gün 5 gün sonra unutup şunu aldık bunu yaptık cart City ki o kadar rahat hayat yaşayan ben yok diye ağlayanlar kadar alışveriş yapamıyorum 

Küçük veledime bile kiler dolabıni elbise dolabı yaptım ben oturup ağlayim 

Amacınız nedir İnsanların iyi niyetini neden suistimal ediyorsunuz bunu meslekmi edindiniz ne oluyor merak ediyorum ama yorumlar da dinden bahsedip ateş de kül bırakmıyorsunuz 

30 Cevaplar

+5 oy
(1,573 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Siz bana yazmışsınız keşke isimde belirtseydiniz kimseyi zan altında birakmazdiniz bu bir ben Sakarya'dan 2 yıl oldu çıkalı dediniz siz bilebilirsiniz ben 7 ay oldu taşınali sadece hastane ve sağlık ocağı dışında bı yeri bilmiyorum olamazmi 6 yıl Urfa'da kaldık buraya yeni geldik neyse insanlara inanmıyorum deme hakkın ama hangi yorumumda yanlış vardı soylermisin.evet Allaha şükür dinimi biliyorum onun için soruya göre yorum yapıyorum.Ateste kül birakmiyorsunuz derken de anlamadım sizi kime yorumda atıp tutyum yazarsa iyi olur insanları tanımadan yargılamak ne dinde nede insanlikta doğru değil bu düşüncelerle yapılan iyilikten ne size nede bana hayır gelirdi o yüzden rabbim önünü kesmiş 

(1,791 puan) tarafından

E devlette yazar ikametgahin. 

(1,573 puan) tarafından

Canım geyvede iki kargo var PTT ve Aras evet gönderene adres verdim yazabilirde benim diye bı bayan lif aldı gene adres işim soyisim veriyosun anlamadimki neyin seceresini istiyorsunuz

(1,791 puan) tarafından

SCR istemiyoruz. Sadece mahallemi bilmiyorum demen inandırıcı gelmedi. Biz de haliyle suçlamamak için , yargısız infaz yapmamak için sorguladik o kadar. 

(1,573 puan) tarafından

Uygulamayi siler isim değiştirir herkes herşeyi çok iyi biliyor 

(1,573 puan) tarafından

Canım üstüne alınma gerçekten yeni yeni ogreniyorum yani herkes herzaman dışarı çıkamayabiliyor benim eşim sıkıntılı birisi kafama göre bı markete bile gidemem neden garip geliyor onu anlamıyorum has sağlık ocağı merkez öğrendiğim bukadar yani yoksa komşuya sorsan söyler buranın adresini ***** degilim

-Reklam-
+12 oy
(5,275 puan) tarafından

Birisi post açmışti dün  hamileyim diye işte bu kişide hani maddi durumu iyi deil burda yardım edenler oldu falan herneyse isim vermiycem😏

Dün biri eleştirdi işte beşiği neden istediğin belli oldu gibisinden şey yazmış koca benim ister 3 dogururm ister 5 tartışmak okisiyi savunacak avukatlarla polemiğe girmek istemediğim için bişi yazmadım bnde okudum da e bir kaç aya bebek kıyafeti için post acmazsin umarim 😊 diyorum sende çok haklısın bu konuda şahsen bnde aynı dusuncedeyim .

(1,791 puan) tarafından
+6

Katılıyorum bu yoruma + 

(427 puan) tarafından
+2

Güzel kardeşim park beşik Yenidoğan bebek için değil test bile yapmamıştım beşik geldinde aklımın ucuna gelmedi bile beşiği diğer bebek için istemek ki ben beşiği istemedim beşiği getiren abla kendisi bana ulaştı ben post açıp da istemedim test ısrarla markette satılmadini söyledi ve ısrarla benim bilerek hamile kaldımi söyledi için 3 e doğurrum 5 de doğurrum dedim Allah'ın verdi cana kiyacak kadar cani değilim Rabb'im verdiyse vardır bir bildi belkide hamile değilimdir belimde ve karnımda ağrı var çünkü hamileysemde Rabb'im kısmetini verir 

(5,275 puan) tarafından
+1

Hamile kalman yada kalmaman  yada marketten test alman beni ilgilendirmiyor canım, ben büsranın bu konudaki serzenişini haklı bulduğum için ki kendimde o dusuncedeyim dünkü postun üstünden örnek verdim.

(4,800 puan) tarafından
+1

Sen burda bugüne kadar ne istemek için post açtın sevgi görmedim de . Bana mı denk gelmedi merak ettim. 

(427 puan) tarafından
+2

Ben bişey istemek için post açmadım bana yardım edenler oldu abla kimseden evimi de adresimide gizlemedim 

(1,764 puan) tarafından
+1

Sevgi hamile misin ? 

(427 puan) tarafından
+1

Bende bilmiyorum İdil abla teste hafif çıkıyor tahlil veremedim henüz hastaneye de gittim acile gebelik için kan bakmıyoruz dedi polikliniğe gideceksin dedi onada randevu yok sabah erken uyanabilirsem fiş alıp muayne olacam 

(1,764 puan) tarafından
+1

İnşallah değilsindir bundan sonra değilsen de daha dikkatli olun 😓

(427 puan) tarafından
+1

İnşallah iki kişi testlerin bozuk oldunu söylemiş onunki benden daha koyu çıkmış ama adet olmuş benimde ağrım var bacak ve belimde adet olacak gibi inşallah adet olurum bende 😥

(7,523 puan) tarafından

O yorumda avukatlık yapan biride bendim ama ben savunmak için yazmadım fake hesaptan geldiği için ve sırf o yorumu yapmak için hesap açtığı için tepki gösterdim yoksa Eslemi tanımam etmem açtığı postlar ve yorumları kadar tanıyorum 

(6,671 puan) tarafından

Fake hesap değildi canım diğer hesabı engel yemiş o yüzden ordan yazmış bayan bana ulaştı admine ondan mesaj attım 

(7,523 puan) tarafından

Bilmiyorum ki hesabı açar açmaz yaptığı ilk yorum oydu. Bende o yüzden tepki gösterdim. İnsanlar inanmayabilir, tepki gösterebilir. Buna lafım asla yok. Ama kendi hesabından değilde başka hesaplardan insanlara saldıran çok kişi oldu burda o yüzden tepki gösterdim. Hatta özelden de yazdım da cevap vermedi hatta Fatoya da bildirdim bakacam dedi sonuç ne oldu bilmiyorum 

(5,275 puan) tarafından

Herkes istediğine yardım etmek de serbest ne beni ne başkasını ilgilendirmez hatta bn iyilik eden arkadaşlarıma saygı duyuyorum fakat iyi niyetlerinin suistimal edildiğini düsünüyorum bu benim görüşüm bunu dile getirmekte bir sakınca görmüyorum açıkçası .

(6,671 puan) tarafından

Hesabı engel almış banada istegramdan yazdı 

(7,523 puan) tarafından

Doğrudur 

(367 puan) tarafından

Zeyno özelini acarmisin sana bisey soracaktim

(5,275 puan) tarafından

Tamam canimmactim ama mesaj gelmezse yaz yine buraya 

+9 oy
(9,299 puan) tarafından

Valla bende bir çoğuna inanmıyorum birde istemiyormuş gibi yapıp isteyenler var onlar asla samimi gelmiyor kaç yıldır burdayım sende biliyorsun neler neler çıktı maddi durumu yok nasılsa büyür diyip çocuk yapıyor akıl işi değil kaza olayına inanmıyorum zaten 

tarafından

Bu yorum beni üzdü , hormonlu spiral ile hamile kaldım 😓😅😅😅

(1,372 puan) tarafından

@DP onu da kontrol ettirmek gerekiyor 

tarafından

Acemiliğime geldi çok ihmal ettim kız 

(9,299 puan) tarafından

Canım amacım kimseyi üzmek değil bu benim düşüncem bak seninkinin altındanda ihmal ettim çıktı benim yengem tüpleri bağlı hamile kaldı Dr 40 günde muayeneye geldiğinde kontrol yapalım emin olalım demiş bağladılar bişey olmaz dedi ama oldu gerçekten korunan istemeyen kimsenin hamile kaldığını duymadım kuzenim istemiyordum kazayla oldu diye söylendi durdu sonra oğluma yoldaş olsun belki erkek olur diye yaptım dedim al buyur örnek hani korunmuştun kızım 5 yaşına girecek istemediğimiz için kaza olmuyor ciddi korunmaya rağmen olan varsada o çocuk dünya gelmesi gereken biridir diye düşünüyorum 

(1,372 puan) tarafından

Benim de yengem tüpler bağlıyken hamile kalıyor 

+5 oy
(1,764 puan) tarafından

Ben buradan artık kimseye yardım etmeme kararı aldım 😂

(7,523 puan) tarafından

Yok yok tutuyor kendini 😄çok iyi kamufle oluyor hatta fiziği saçı bile değişmiş o derece 

tarafından

Yazacak çok şey var da neyse balım gece gece günaha girmiyeyim daha fazla gidipte uyuyayim 😁😁

tarafından

Hafsa 😅😅😅 düşündüğüm kişi galiba, bir kaç kişi yazmıştı 😁😁

İyi geceler balım Allah rahatlık versin 🤣

(7,523 puan) tarafından

Odur büyük ihtimalle

İyi geceler Allah rahatlık versin ♥️

tarafından

Hayırlı geceler canımın içi inşallah sonra yine görüşürüz 😁😁💜

+3 oy
(1,791 puan) tarafından

Evet ben de birine kıyafet gönderecektim adres istedim tam adres vermedi eşim memur dedi adres versem sıkıntı olur dedi , eşi memur olan adamın başkasından kıyafet isteyecek yüzü mü olur ? Bu yardım isteyenlerin hepsiii yalancı hepsi yüzsüz. 

(6,671 puan) tarafından

Ay adını hatırlamıyorum biri vardı mama istedi benden eşi memur çıktı o olmasın kız birde sonra benim adıma post açmıştı neymiş ben eşimden boşanıyormusum çocuğumun mamalarıni satıyormusum 3 yıldır mamaları satıp adamı bosayama dim

(1,791 puan) tarafından

Wptan yazdım sana

(6,671 puan) tarafından

Gördüm 🤗

+3 oy
(4,895 puan) tarafından

Küçük veledime mi? :) Seviyorum doğallığını. İhtiyacı olan kadar, suistimal eden de var maalesef. Zaten yeni hesapsa veya biri yardım postu açıp, birilerinden destek alınca arka arkaya açılan postlara bence itimat etmemek lazım. Ama en iyisi sanırım kimseye destek olmamak, iki kişi burada gerçekten ihtiyacı olup ve düzgün kişi tanıdım. Gerisi bence hikaye. 

tarafından

Evet gerçekten ihtiyacı olan iki kişi bende biliyorum daha da vardır  hatta birisi gidip hemen aldığı bezi paylaştı çok üzüldüm Allah yardım etsin 

(4,895 puan) tarafından

Kurunun yanında yaş da yanıyor, güven kaybediliyor. Olan gerçekten ihtiyacı olana oluyor. 

tarafından

Gerçekten ihtiyacı olanlar zaten isteyemiyor kızımın bütün elbiselrini burdan bir arkadasa verdim ismine gerek yok post açıyordu hamileyken şiddet gördüğü için hastanelik olup boşandı ben kendim mesaj attım ve iyiki atmışım evden bir cop alamadan çıkmıştı ve bir defa bile buradan birinden asla birşey istemedi bununla ilgili yazmadi küçücük bebekle evinde ek iş aldı fabrikadan uyudukca yaptı çok uzun zamanlar görüştük onunla bebeğini doğurdu büyüttü şimdi buralarda yok kendi hayat mücadelesinde Allah yardımcısi olsun 

(4,895 puan) tarafından
+1

Bak işte, ne güzel bir şeye vesile olmuşsun ama öyle bir hal aldı ki gerçekten aşırı bir sömürü durumu oluştu platformda. İstemeyen kişi de kendini acındırmak için post açıyor mesela adını vermeyeyim o birkaç kişinin, biliyor çünkü nasılsa birileri çıkar yardım eder diye. Sonra birileri laf edince de ben mi istedim kendileri gönderiyor diyorlar. 

(6,671 puan) tarafından

@rlm sonuna kadar katılıyorum 

+2 oy
(4,800 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar canım hayırdır kim yaptı onu .ben 2 kişiye gerçekten inandım burda ihtiyaçı olduğuna. Ama çoğu kişi gerçekten samimiyet siz geliyor.  Merhamet vicdan sahibi olanları kullanıyorlar. Büyük ihtimalle eşleride biliyor gibime geliyor burdan istediklerini hoş burdan isteyen her yerden ister.  

tarafından

Derya kimdir nicki ne hala ihtiyaç halinde mi ?

(9,614 puan) tarafından

Gecen hafta paraya ihtiyacı vardı iş soruyordu canım ihtiyacı var die biliyorum Derya z05gnl

(228 puan) tarafından

Ben Ağrı'daym ablam Allah bin kere razı olsun sizden yardımda ihtiyacı olmayanlar eğer bilerekten öyle yapıyorlarsa sizi kandırıyorlar ya yukardaki Allah'ı ben kimseye demiyorum çok amma kurban olduğum Allah görüyor biliyor kimin neye ihtiyacı var yada yok 

(228 puan) tarafından

İş arıyorum evde patik lif yapiyorm lazm olan varsa yapabilirm kızımı kaybettikten sonra pskljik sorunalrm var hem oylaanrim yaparm hem kafam dağılır hemde paraya ihtycm var onu alırm lazm olsan varsa litfen ulaşın yapayim

(4,800 puan) tarafından

Örnek atarmısın buraya canım yaptıklarını.özelden atılmıyor foto 

+2 oy
tarafından

Burada biri vardı konya da yaşıyorum diyordu bende oradayım özelden yaz yardım edecek birilerini arıyorum demiştim o zaman elimde zekat,fitre filan vardı kadın bi anda ortadan kayboldu 🤷 bir daha yazana güvenmedim.

(4,800 puan) tarafından

idilt nerde oturuyorsun normalde. Tabi artık Konya'da çok kalabalıklaştı. Bizde Erenköy sille ak mh Abdülhamid han tarafına taşınmayı düşünüyoruz oralar daha sakin nezih

tarafından

Erenköyde fiyatlar çok uçuk kira olarak. Eşimin akrabası var 30-40 istiyoelar eve 

(1,764 puan) tarafından

Biz Kerkük caddesinde oturuyoruz ama gezmek istediğin zaman mesela hafta sonu kültür park zafer tarafına gittik çok kötüydü gerçekten her yer Suriyeli yabancı çok korkunçtu 

(4,800 puan) tarafından

Satın almayı düşünüyoruz canım . Bahceli bir ev . Çok yenilere bakmıyoruz.

tarafından

Hafta içi gezeceksin oraları bomboş akşama doğru dediğin gibi oluyor idil hayırlısu olsun canım 

+2 oy
(1,152 puan) tarafından

Aleyküm selam ❤️ 

Çok şükür eşim biraz geç geldi anca yemek yedik.

Yardım göz göre göre yapılsa daha iyi olur.bazı insanlar dilenmeyi meslek haline getirmiş durumda maalesef 🙄

(6,671 puan) tarafından
+1

Bende öyle düşünüyorum 

+2 oy
(9,614 puan) tarafından

Vallahi abla bir şey diyeyim mi Ben çocuğumun kıyafetlerini bir tane kadına verdim kadın da bana dedi ki ben yurt görevlisiyim işte ben de verdim yurda gitsin çocuklar giyinsin diye meğersem ertesi gün kapıya birini yolladı böyle lüks bir arabayla dedim öyle bu öğretmen yani yurdun öğretmeni Bu da dedim personeli Kızla da konuştuk bayağı işte iyiliğiniz güzel yerlere gidecek şey yapacak çocuklar sevinecek falan filan Sonra bir baktım ertesi gün kadın hesabından kendi çocuğuna benim çocuğum kıyafetlerinden bir takımı giydirmiş Çok oldu kadını da görsen zengin saçlar sarı Ne bileyim Üstü başı tertemiz bir kadın yani kocası falan meslekli insanlara  benziyorlar Ne bileyim sonra yazdım ki hayırdır yazdım ya benim çocuğum kıyafetini giydirmişsin hiç utanma ağırlanma yok mu Sen hani öğretmeniydin çocuklara gönderecektin şöyle böyle Tak beni engelledi o gün bugün daha ne kızımın küçülenleri ne oğlumun küçülenlerini kimseye vermiyorum yani alıyorum poşetleyip çöpe atıyorum gitsin kimseye de vermiyorum ben artık kimseye de güvenmiyorum Ondan sonra tüm güvencim güvencim hiçbir şeyim kalmadı

(1,381 puan) tarafından

Olsun sen yine de derneklere vakıflara bırak hepten çöpe atma

(6,671 puan) tarafından

Böyle bir şeye bizde şahit olmuştuk 

+2 oy
(512 puan) tarafından

Bu yüzden kimseye yardım etmiyorum çocuk sevindiriyorum löseve bağış yapıyorum yada ciddi anlamda eş dost şunun durumu yok der öyle yardım yaparım çocuklarımın küçülmüşlerini bilmediğim kişilere vermem. Sadece 1 kere burdan birine yardım edecektim nerdeyse ondada 1 gün sonra çok yardım yapıldığı farklı yerde kullanıldığı ispat edildi iyiki de etmemişim dedim. Şunu da ekliyeyim yardım isteyen asla yardıma muhtaç değildir. Bak bizim durumumuz çok şükür gayet iyi ama bşr ara borçtan gözümüzü açamadık eşimin verdiği miktarla çocuklarım eksiklik hissetmesin diye onlara dışarı çıkmaya harcıyordum ama asla ve asla ne kendi aileme ne de eşimin ailesine ya biz çok dardayız bize yardım edin demedik varsa yedik yoksa şükür dedik kaldı ki dışarıdan birilerinden yardım istemek olacak iş değil bunu der bunu bilirim....

(6,671 puan) tarafından
+1

Sonuna kadar katılıyorum 

+2 oy
(1,381 puan) tarafından

ve aleyküm selam böyleleri gerçek ihtiyacı olanın hakkına giriyorlar

(6,671 puan) tarafından

Onlar için hak önemli değil bence

(1,381 puan) tarafından

Değil tabi sineğin yağını çıkarma peşindeler sosyal dilencilik 

(6,671 puan) tarafından

Meslek edinmişler

+2 oy
(6,943 puan) tarafından

Ben burda kaç kişiye yardım ettim hiçbiri kendi evinin adresini vermedi hepsi  farklı adresler verdi yardım ettikden sonra numaramı silen mi olmadı sayfaya farklı hesapla gelenmi olmadı o yuzdenn kimseye yardım etmem

(6,671 puan) tarafından

Asla edilmez 

+2 oy
(3,971 puan) tarafından

Ben de eşimin arkadaşı var onun kızı olacaktı kızımın kıyafetinin vermiştim sonra aramış eşimi diyor ki kadın çok veren var cam bezi yapıyorum o kadar pişman oldum ki vermeseydim diye 

(6,671 puan) tarafından

Terbiyesizlik

+2 oy
(1,219 puan) tarafından

Bide şu var çocuk üstüne çocuk yapıyorlar günahına giriyorlar doğru düzgün bir şeyde almıyorlar. 3 çocuğum var eşim 2 senedır benı ıkna etmek için yapmadığı bir şey kalmadı sırf bi çocuk için daha kabul etmedım edeceğimi de sanmıyorum. Her seferinde olan çocuklara zor yetıyoruz günahını alamam başka bebeğin derim. Yardım edenım de var gayet ama Rabbim günah yazmasın istemiyorum. Maddi durumum da gayet elverişli. Yanı demem o kı aa korunamadık oldu şu bu bahaneye asla inanmıyorum. 

Kendimi bildim bilelı çalıştım yemek taşıdım yağmur çamur dinlemeden. Bir gün aman yok yardım isteyım demedım. Her zaman el ele verdik eşimle taşı sıkıp suyunu çıkardık deyim yerindeyse. Valla bende sinir oluyorum ve inanmıyorum armut piş ağzıma düş olmuyor öyle

(6,671 puan) tarafından

Meslek edinmiş ler 

+2 oy
(228 puan) tarafından

Haklısınız tabiki 

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin örnek veriyorum gerçekten yardıma ihtiyacım olsa bu insanlar yüzünden kimseye inandıramayacağım kendimi 

(6,671 puan) tarafından

Asla inanmıyorum 

+2 oy
(23,013 puan) tarafından

Bu konuda bu siteye en güvensiz insanlardan biri de benim herhangi bir sağlık sorunu olup çalışamayacak durumda olanları veya çok küçük bebeği olanları dışında tutarak söylüyorum bir insanın ailenin maddi durumu kötü ise karı koca çalışabilirler. Benim çok şükür mesleğim var ama gurbette bir şehirde küçücük çocuğumu yabancılara emanet edip işe gidip çalışan bir insanım o yüzden burada tanıyıp bilmediğim gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna inanmadığım kimseye yardım etmeyi doğru bulmuyorum 

+1 oy
tarafından

Kim ki onlar merak ettim işte böyle yapıyorlar gerçek ihtiyacı olan insanlara da inanamiyoruz 

Ben şimdiye kadar iki kişiye güvendim inandim ve çok şükür güvenim boşa da çıkmadı 

(1,372 puan) tarafından

Yaa canımsın çok saol annemjn komşusu var onun tavukları var ondan alıyorum o veriyor sağolsun doğduğundan beri hiç market yumurtası yedirmedim daha 

(228 puan) tarafından

O biri benim ablam en zor zamanımda Allah bin kere razı olsun senden güvenini boşa çıkarmadığım için sağol Allah razı olsun 

tarafından

Senden de canım benim 💜

(228 puan) tarafından

Abla çeyiz lazm olan varsa bana söyle patik lif yapiyorm hep kafam dağılıyor hemde para kaznamak istiyorum  birşeyler yapmak istiyorm pklgohga gitim sürekli biseyelrle uğraş dedi yapmak istiyorm lazm olan varsa bana söyle nolur

tarafından

Canım benim burda köyde kimse yok ki olanlarda hep yaşlı evli barklı ama kuzenlerime falan sorarım varsa birileri sana yazarım tabi kafanı dağıt en iyisini yapıyorsun Rabbım gönlüne ferahlık versin acını dindirsin artık masal için toparlan lütfen o melek oldu cennette seni bekleyecek şefaatçin olacak inşallah 🤲

+1 oy
(11,415 puan) tarafından

Geçenlerde emine abla yani sanırım adı Emine torununa kazak ormustu ama çok güzeldu bayılmıştım bende kıza hamileyim abla ellerine sağlık benum kızada yapsan keşke dedim. Sonra yaparım dedi çok ısrar etti kabul etmedim. Kiraciyim asgari ücretlede geçiniyoruz içinden geldi hediye edecekti genede kabul etmedim ve alt tarafı çiçekli bir kazakti hani yatak bebek arabası vs değildi 

Yani yardum isteyip alıp satanları aklım almıyor insanın kendisine saygısı olmalı öyle insanlar herşeyden önce kendilerine saygısızlar 

tarafından

Kuzum bir kazak beni ne öldürür ne de güldürür canın sagolsun olsun teklifim hala geçerli 

(11,415 puan) tarafından

Teşekkürler ablacım ♥️ama benim bebeğimde gelişim geriliği başlamış doktor yasamayabilir diyo. Ona birşey olursa o kazağı görmeye dayanamam. Doğsun hele yaşarsa istiyecem 

tarafından

Oyyy kuzum yaaa rabbim sağlık sahatle sana bağışlasın bebeğini yavrum benim

(11,415 puan) tarafından

Amin ablacım Allah razı olsun inşaAllah ♥️

+1 oy
(4,760 puan) tarafından

Burdan kimsenin bu konuda samimiyetine inanmıyorum hele hele internete verecek parası olan birine alın terimi vermeyi enayilik görüyorum valla bu iyi niyetin devamlı suistimal edilmesiyle alakalı iyi niyetli bacılarım sizleri öpüyorum 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 312 göst.
+3 oy
9 cevap 681 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 328 göst.
0 oy
3 cevap 210 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler