Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyinizdir benim düşündüğüm bir şey var bugün iyice kafaya takdim
Yanlış anlaya bilirsiniz gerekirse engelde vere bilirler sorun değil eskisi kadar pek tad vermiyor çünkü
1 yardım postaları muhtarlık sosyal yardımlaşma belediye ve bazi kültür merkezleri bir çok yer yardım yapıyor ki burda yardım altında çok kez alıp satan yakalandı
2 uyguna şunu satan varmı EEE hadi diyelim ben 500 e verdim zaten 600 den assa tutmaz beşik puset araba ve benzeri şeyler geçen annem şarj aleti ve bı kaç ilacını unuttu 180 küsur istediler ki son dakika kız kardeşim abla yollama dedi diye yollamadim
3 tamam istiyorsunuz nerde oturuyorsun diye soruyoruz il söylüyorsunuz aa bende ordayım diye yardımcı olmak için yazıyoruz çit yok veya neymiş şu kadar olmuş tasinali adres mahalle ismi bilmiyormuş güldürmeyin lütfen insan 7 ay 1 yıldır hiç mi oturduğu adresi mahalleyi köyü bilmez (örnek isim ve eşya belirtmeyim kızıma aldım ama kullanmak nasip olmadı kullanmaya da kıyamadım elimdede çok fazla vardı hayrına çocuk için verecektim baktım çelişkili cevap bile vermedim
4 post açıyorsunuz yok yok diye sonra 3 gün 5 gün sonra unutup şunu aldık bunu yaptık cart City ki o kadar rahat hayat yaşayan ben yok diye ağlayanlar kadar alışveriş yapamıyorum
Küçük veledime bile kiler dolabıni elbise dolabı yaptım ben oturup ağlayim
Amacınız nedir İnsanların iyi niyetini neden suistimal ediyorsunuz bunu meslekmi edindiniz ne oluyor merak ediyorum ama yorumlar da dinden bahsedip ateş de kül bırakmıyorsunuz