Kızlar ilk kızımda 3 doz yapılacak demişlerdi şimdi toplamda 6 doz diyorlar toplam 15 bin oluyor
Rotayı yaptırmayıp onu yaptıracaktım ama doz sayısı çok fazla geldi size de böyle mi dediler
2 farklı menenjit aşısı var ondan 6 doz demişlerdir.
rotarix ve bexero dan 3er doz yapıldı
Rotarix rota aşısı. 2 doz yapılıyor. Siz muhtemelen Nimenrix ve bexero demek istediniz menenjit için
sanırım evet. isimleri karıştırmış olabilirim. 3-5-13.te yaptırdık iki aşıdan.
Bende 3 doz biliyorum ama 2 doktor da toplam 6 yapacaksınız dedi tekrar tekrar sordum böyle dediler
Su asi işleri kafam karışıyor doktor gelin diyor biz gidiyoruz ama rota bence önemli
Menenjitte çok önemli ve ücretli doktor gelin demez sana. Menenjit aşısı için ayrı takvim oluşturur bu aylarda bu aşıyı yaptır der
1 doz yaptirdik canim biz onu kendi ayarlıyor tarih veriyor o zaman gidiyoruz şimdi 4 aya girdik yine asisi var
Yok be 3 doz 2 tane asi var biri 3 kez diğeri 1 kez. Yarın da kızıma yaptircam ben
2 doktora sordum ikisi de öyle söyledi aklım karıştı benim ya
Rotanın zamanı var onuh yok sonra da yaptırabilirsin rotayı önemsiz görme bence
Rotanın son zamanını biliyor musunuz normalde onu düşünmüyordum bu sefer ama buradaki yorumlara tekrar denk geldim yapmayı düşünüyorum ama Sağlıklı bi bilgi alamadım ondada kızım 3 buçuk aylık 15 haftalık zamanını geçirdik mi acaba kimse birsey demeyince kaldı öyle
Sordum 4. Ay gelmeden yapabilir dendi sipariş verdik yaptıracağız inşallah çok teşekkür ederim
1,470,066 soru
24,081,248 cevap
331,220 kullanıcı