+3 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (7,210 puan) tarafından

Kizlar ya seytanlar aramizda geziyor cidden adam karisini ve cocuklarini eterle bayiltip evini yakmis onlari öldürüp nisanlamis olaydan 2 hafta oncede dogalgaz borusunu civiyle delmis ölsunler diye evdeki kedi anneyi uyandirmis o sekilde kurtulmuslar o zaman .

Bu kadar kötülük seytanın aklina gelmez

8 Cevaplar

+5 oy
(9,666 puan) tarafından

Gördüm haberlerde o keltoşu ikiside tutuklandılar yahu boşanırsın gidip bi tarafını kimle eylersen eylersin ne demek ev yakmak ne demek cana kıymak pislik seytan bile kenara çekilmiş izlemiştir şoklar içersinde😤😤😤😤😤

-Reklam-
+3 oy
(8,350 puan) tarafından

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun😳😳 cennet vatanı cinnet vatanına döndü. Her gün yeni bir korku filmine uyanıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin 

+1 oy
(5,305 puan) tarafından

Of Allah cezanı versin yatacak yerleri yok toprak kabul etmesin sizi 

+1 oy
(10,452 puan) tarafından

Daha neler gorecez acaba inanamıyorum Allah'ım yardım et bu müslümanlara neler oluyor...

Sorsan hepsi müslüman ama yaptıkları tam kâfirlik

+1 oy
(5,308 puan) tarafından

Böyle varlıklara ne denir ne söylenir bilmiyorum çıldırıyorum ya. E be uçkur düşkünü mahlukat nasıl kıydın o 3 masuma . Nasıl 2 aydır başını yastığa rahat koydun hiçmi karıınla geçirdiğin günler gözünün önüne gelmedi hiçmi çocukların doğduğu gün sevindiğin günler aklına gelmedi.ilk yürüdükleri ilk baba dedikleri hiçmi düşünmedin nasıl şeytan üstü varlığa dönüştün 

Boşan git sonra ne pok yiyorsan ye . Tabi tazminat verecek nafaka verecek varsa evini verecek . arada çıkıp gelecek çocukları rahatı bozulacak.. kısa yoldan çözmeye çalıştı

İnşallah hapiste her gün kâbus görürsün hergün girerler rüyana zindanı yaşarsın ölmek için yalvarırsın

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Ben de hayretler içinde kaldım ya? Bunlar nasıl ruh hastası da böyle canavarlaşıyor? Üç kuruş nafaka vermemek için (bu benım düşüncem) katil olabilir mi insan? Hem de üç can ıkısi masum çocuk hem de senin kanından. Diğeri de anneleri hayat arkadaşın ya neresınden baksan aptalca neresinden bakarsan insan dışılık.

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Birde itfaiye eriymis pislik ya, tutuklanmis şükür ki

0 oy
(711 puan) tarafından

Normal bir psikoloji ile yapmamıştır, şizofren olabilir, duyduğu sesler falan anca yaptırmıştır yoksa normal bir insan bunu yapmaz 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 958 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 722 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,139 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❣❣ Öznurrrr (757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,958 soru