İlk olarak emzirdigin için senden birşey saklanmaz, oradaki doktor tıbben sana doğru bilgiyi özellikle annesi olduğun için verir ama seninkinde mr sonucu zaten e nabizda gözükür kendinde bakabilirsin rapordan. Eeg içinde doktorun o an sinyalleri görüp vermiş olmasi gerekir bilgiyi
Nöbet geçiren bir çocukta zaten rutin olarak eeg ve mr istenir bu da gayet normal. Benim kizimda 3 günlükken geçirdi nöbet. Sürekli eeg çekiliyordu tekrar etmemesine ragmen. 1 yaşından sonra biraktik nöroloji doktorumuz normal çocuk doktoruna gecebilrisiniz dedi. Bizim nöbete bağlı beyinde difuzyonlu yani hasarlı alanlar vardı. Bu sebeple kontrol edildi sürekli. Kızım şuan 17 aylık gayet sağlıklı ama yine de önlem amaçlı 4 ay ilaç kullandik. Sizinkinde de muhtelemen beyin sinyallerinde bir sıkıntı gördüyse yani eegde, tekrar uyuyarak istemiştir çünkü bebeğin hiç kipirdamamasi gerekiyor. Benim kızımı biz uyuttuk hep o yüzden hiç ilac verilmedi ama benim kızım uzun surelwr uyurdu hipoglisemik olduğu için. Fakat ilaçlı çekimde gayet normal. Doktorunuz ilacı çocuğun yaşına ayına durumuna göre ayarlıyor. Eczaneden alıyorsunuz. Çok endişe etmeyin ama nöbet zaten basli başına takip edilmesi gereken bir husus. O yüzden eeg zaten devamlı tekrarlanır. Mr da gerek görürse tekrar ister. Onda zaten radyasyon vs tomografi gibi zararlı değil endişe etmenize gerektirecek birşey yok. Çocuğu sadece nöbeti neden kaynaklanıyorsa o faktörlerden uzak tutup yaşamını buna göre şekillendireceksiniz, birde genel olarak ilaç tedavi başlanır bize luminaletten verilmisti ayı küçük olduğu için. Çok geçmiş olsun. Mr sonuclarini e nabizdan bakıp atın. Burda anlayan arkadaşlar var