İnsan doğum yaptıkça kısalıyor muş netten baktım doğru diyor siz ne dusunuyorsunuz
boy kisalmiyor ama kilo kaldikca daha tiknaz gozukuyor insan. ayni kiloya insen bile beden sekli degisiyor hamile kaldigim kilodan bile daha zayifim suan ama ozamanki kiyafetler dar gelio suan . hamilelik bedeni degistirio diye.
Ewt bedeni degistiriyor hamilelikten önce 49 idim şimdi 54
Bence kısalıyor ya çevremde kimi gördüysem kısaldı
Alınan kilolarla alakalıdır belki. Yoksa her doğumda kısalırsak ohoo. Ama yaşlılıkta kas kaybı nedeniyle kısalma oluyor.
Yok anam 4 doğum yaptım ben aynı benim ne kisaldim ne uzadim zayıflamam dışında sorun yok
Bizde tam tersi kilo aldik
Valla ben uzadim. Evlenmeden once 160tim gecen olcturdum 161 ciktim :D isin sakasi alakasi oldugunu dusunmuyorum.
İnşallah canım ya walla olduğum bölgede herkes 170 usti kızları.insan özeniyor.
Niye ozeniyosun ki her insan oldugu gibi guzel bosver :)
Yanında küçücük kaliyoz.163 boyundayim :)
Bodur tavuk her daim pilictir bosveeer :D mesela banada uzun kizlar kazulet gibi geliyo. Bakis acisiyla alakali sanirim :)
Ben kisaldigina inanıyorum 166. Boyum 164 olmuş kiloda almadım öyle 47 kiloydum hiç çocuğum yokken 10. Yil önce fln.şuan 3. e hamileyim 7 aylık 62 kiloyum
Valla 1 55 di boyum dün diete yazıldım boy kilo isdediler 152 cıktı boyum şok oldum😅😅dedim kilo aldıkca küçülmüşüm arkadaş die doğumla alakalımıymış galiba doğum sonrası alınan kilolarla alakalı mantıkmı yürütememişler😅
Valla aynısını geçenlerde görümcem söyledi 4 dönüm yaptı o 3 cm kısalmısım dıyo pek ınanamadm ama ısrar etti kesın dıye
İnternet'e de varmış.
1,467,301 soru
24,042,679 cevap
329,197 kullanıcı